reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Antylopka gratulacje!!!! buziaki dla synka!!

u nas po staremu, zimno! wiecie mam problem z rekawiczkami, bo te na 3 lata sa za duze , na 2 za male... i tak mam pelno rekawic w domu a zadne nie sa dobre, jak Wy sobie radzicie? a i jeszcze ile czasu teraz spedzacie z dziecmi na dworze? bo my wychodzimy ale bardzo zimno, moja jakas taka nie mrawa sie zrobila ani nie pobiega , tylko chodzi jak zolw i potem jej zimno i po pol godziny idziemy do domu. pozniej spi i po poludniu juz ciemno nie ma gdzie chodzic... ale nudzi jej sie w domu. tutaj malo atrakcji jest dla dzieci w poblizu. a jakies parki zabaw na zamnkietym to wszystko daleko poza paryzem.
pozdrawiam! milego dnia

Czesc :)

Zoe-
rekawiczek tez szukalam bardzo dlugo zanim znalazlam dobre.....w supermarkecie (patrz zalacznik). Ma je na co dzien do przedszkola, na zakupy, itp. Na snieg wkladam jej nieprzemakalne z Decathlonu+ kombinezon narciarski, buty sniegowce i czapke na uszy zawiazywana pod broda (zdj w albumie :)). Mowi, ze jej cieplo. Spacerujemy codziennie po kilka godzin. Mloda duzo sie rusza, zbiera sople i patyki, wygrzebuje stokrotki i liscie spod sniegu, rysuje patykiem rozne wzorki, tarza sie i nic jej nie przemaka, nasypuje snieg lopatka do wiaderka- polecam, zjezdza po zasniezonych zjezdzalniach. U nas parki zamykaja o 20-tej o ile w ogole;)

Zycze zdrowia wszystkim chorowitkom!

dzieki bardzo za te pomysly! wiaderko i snieg , napewno skorzystam ;)
ona wczesniej jak tylko z wozka wychodzila to biegiem po calym parku tylko lataj za nia a teraz tylko musze jej mowic no idz pobiegaj albo ze razem pobiegamy , ona dwa kroki zrobi a potem juz koniec biegania! pozdrawiam

antylopka Gratulacje!!

u nas rekawiczki tez bez problemu na 24m z jednym palcem i chodzimy, co do dlugosci spacerow to zalerzy ile buty mego syna wytrzymaja, bo u nas niepodsnierzane i w buty mu sie nasypuje, ale co dzien chodzimy.
Marcel to by caly dzien biegal po podworku jego wszystko ciekawi, a juz najbardziej samochody zaparkowane gdzies przy drodze.

reklama
witajcie dziewczyny! ja tylko na chwile bo dzis ciezki dzien przezylam!! a to dlatego ze mala wogole nie spala w dzien i jak nie spi, to juz nie masz zycia! ale poszla wczesnie spac,; to chociaz posprzatalam bo to co dzis sie tu dzialo to pojecie ludzkie przechodzi;) a i skonczylam w koncu z naklejkami na podlodze! pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry