reklama

Mamy z FRANCJI!

hej,
my dzisiaj bylismy na l'abre Noel organizowanym przez mój szpital Wiki najpierw nie chciała isc, bo jej sie pogoda nie podobala, a potem nie chciala wracac do domu i zostala z moja mama, a ja wrocilam z mlodym, bo wiedzialam, ze jak sie obudzi, to bedzie sie darl o cycusia. Byly zwierzatka z balonow, przedstawienie magika, malowane buzie ... wiele atrakcji.

reklama
witajcie! u nas juz po sniegu.. ostatnio tak obserwuje lotniska i przyloty, bo 20 ma przyjechac mama i wszystko anuluja , mam nadzieje ze do 20 pogoda sie polepszy....
poza tym to postaremu, nudno ostatnio jakos tak!
macie moze jakies pomysly na prezent dla mamy?
ja myslalam nad perfumami albo torebka, ale takie banalne to... ;)
czekam na pomysly! pozdrawiam
Antylopka jak sobie dajesz rade z dwojka? jak to jest?
pozdrawiam cieplutko!

zoe hej :)
no ja juz mojej mamie standardowo zamoiwlam torebke na 50tke, w kwietniu ;)
ale ja kosmetyki i torebki uwielbiam, i ona tez - tego nigdy nie za malo ;) nawet na buty to szalu nie mam jak wiele kobiet, ale kosmetyki to tak
fakt, z eperfum jets z kosmetukow najczestszym prezentem gwiazdkowo-urodzinowym
wiec moze jakis dobry krem ????
ja mojej mamie w zeszmym roku na imieniny podarowalam diora i byla bardzo bardzo zadowolona :)
a jelsi nie kometyki i nie torba, to moze... porfel? :)
jakis ladny szal w klasycznym, uniwersalnym kolorze?

dzieki za rady, z kremem to raczej nie bo ona na wszystko uczulona, i tylko moze uzywac normalnego nivea....pomysle, pomysle!
mala spi, potem trzeba gdzies wyjsc , bo rano siedzielismy w domu, bo mialam troche roboty.

ojej wlasnie spojrzalam na suwaczek i widze ze moja cora juz 2 i pol roku!!!! jak ten czas leci! ( nie to zebym nie wiedziala ale jak tak zobaczylam to napisane to az lezka sie kreci,ze nie dawno takie to male bylo)

no tak szybko niestety ten czas leci...
mi tez sie wierzyc nie chce ze poldus za 12 dni skonczy 2 lata... juz w latach sie mowi, a nie w tygodniach, miesiacach - jak na poczatku... zdecydowanie za szybko czas plynie... :(

witajcie! u nas juz po sniegu.. ostatnio tak obserwuje lotniska i przyloty, bo 20 ma przyjechac mama i wszystko anuluja , mam nadzieje ze do 20 pogoda sie polepszy....
poza tym to postaremu, nudno ostatnio jakos tak!
macie moze jakies pomysly na prezent dla mamy?
ja myslalam nad perfumami albo torebka, ale takie banalne to... ;)
czekam na pomysly! pozdrawiam
Antylopka jak sobie dajesz rade z dwojka? jak to jest?
pozdrawiam cieplutko!

póki co nie jest najgorzej, ale jeszcze jest mama (jutro wylatuje), więc na głebokiej wodzie dopiero bede. Teraz w pon i wt Marcin zostaje w domu, a w czw i pt pojdzie troche pozniej, bo zaprowadzi Wiki do przedszkola. Zostanie tydzien do ferii swiatecznych, wtedy zobaczymy jak bedzie z dwójką dzieci i domem.

Co do prezentów, mialam uławione zadanie, bo mama na miejscu i kupiłam jej żakiet, który jej sie podobał:D a co tam, nie bedzie miala niespodzianki co prawda, ale przynajmniej mam pwnosc, ze prezent trafiony.

ale cisza tu... wszystkie chyba zajete przygotowaniami do swiat :)
a ja wciaz chora, szok normalnie, od 10 dni juz, teraz mi sie wykluly zatoki, ulieram...
tesciowa przyechala mi pomoc przy malym... jutro wizyta wiyzta u notariusza nie wiem jak ja wyrobie poltorej godziny zasmarkam ich tam chyba, bedzie cieklo po papierach hehehehehheehehhehehehehhe

no nic, kolorowych wszytskim!!!

reklama
josephine kuruj sie! zdrowka zycze! ja troche zabiegana bylam ;) dzis bylismy ostatni dzien w tym starym garderie, panie mowia ze moze bedzie jej lepiej tam w tym nowym jakl bedzie chodzila czesciej, bo tu to bradzo to przezywa, az im jest jej zal! nawet jak nie placze , to chodzi szuka mamy, niczym sie nie bawi i mowia ze bardo musza na nia uwazac bo boja sie ze wyjdzie, i tak mi jej szkoda dzisiaj bylo! mam nadzieje ze przez ten czas zapomni i w tym nowym bedzie jej lepiej!
pozdrawiam !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry