Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o sadzaniu to pani w konsulacie powiedziała, co mnie z nóg zwaliłohej wszystkim
antylopka : ja robilam paszport jak maly mial 2 m-ce tak male dziecko fotograf POWINIEN POLOZYC NA SPECJALNEJ LAWECZCE!!!! ty majtasz grzechota mu nad glowa ( fotografowi a on pstryka ) glowka prosto i bez obciazenia, u mnie 3 fotki zajelo moze 20 sekund wybralismy najlepsza i po sprawieale jak on ebdzie ci adasia w takim wieku SADZAL to moze troche to potrwac
![]()
mam zrobic malemu zdjecie biometryczne!! powiedzcie mi, jak miesiecznemu bąblowi wytlumaczyc, ze ma "siedziec" prosto, nie ruszac sie, miec zamknieta buzie i otwarte oczy??
ja wyrabiałam Marcelkowi paszport jak tez miał ok 1 miesiąca. zdjęcia mu sie nie udało zrobić ani na leżąco ani ogólnie u fotografa. i wpadłam na pomysł i w domu własnym aparatem robiłam. położyłam małego na bialuśkie prześcieradło i cykałam fotki. zanieśliśmy chyba z 30 do fotografa on wybrał najlepsze i dopasował wymiarowo do paszportowego.Wiki robiłam zdjecie jak miała 1,5 roku i ma paszport na 5 lat, a Adaś będzie mial na rok.