reklama
akwarelka : dziekuje za zyczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
no i z pomysly na prezenty : faktcyznie zupelnie nie rozwazylam hulajnogi, a pomysl super! tylko sie stracham troche... (znajomej syn o maly wlos stracil by oko... przewroil sie to czesc gdziekladziesz dlon, na sztorc, pol cm dalej lekarz powiedzial i bylby ogromny porblem...)takze sie zastanowie... ale synkowi na 100% by to sie spodobalo, bo zauwazylam ze pakuje jedna noge do ciearowki i innych jezdzacych gadzetow, i druga chodzi normalnie po ziemi
a porteur juz mamy taki woz strazacki z vilac, malo tu mam chlopcow, ale goraco polecam na pzyszlosc, on sie od roku dzien w dzien nim bawi, jedenz najbardziej udanych zakupow/prezentow!!!!
akwarelka : ja nie zakodowalam, twoj maz jest franek tak? a czemu dziecko mowi po angielksu????????????? nie kumam
w szkole sie uczy i wmieszalo trzeci jezyk????? wyjasnil stp bo bardzo mnie to intryguje!
sanek niestety nie widzialam... a kon na biegunach juz dziakowie z PL na to wpadli
zoe : gratuluje garderie, super!
u nas ok, maly juz lepiej. po antybiotyku dzien do nocy...zostal tylko kaszel
wujek odjechal dzis o 9 hehe
no i ja wciaz czekam na wiesci od antylopki, no i fotki!!!
grrrrrr
no i z pomysly na prezenty : faktcyznie zupelnie nie rozwazylam hulajnogi, a pomysl super! tylko sie stracham troche... (znajomej syn o maly wlos stracil by oko... przewroil sie to czesc gdziekladziesz dlon, na sztorc, pol cm dalej lekarz powiedzial i bylby ogromny porblem...)takze sie zastanowie... ale synkowi na 100% by to sie spodobalo, bo zauwazylam ze pakuje jedna noge do ciearowki i innych jezdzacych gadzetow, i druga chodzi normalnie po ziemi
a porteur juz mamy taki woz strazacki z vilac, malo tu mam chlopcow, ale goraco polecam na pzyszlosc, on sie od roku dzien w dzien nim bawi, jedenz najbardziej udanych zakupow/prezentow!!!!
akwarelka : ja nie zakodowalam, twoj maz jest franek tak? a czemu dziecko mowi po angielksu????????????? nie kumam
w szkole sie uczy i wmieszalo trzeci jezyk????? wyjasnil stp bo bardzo mnie to intryguje!
sanek niestety nie widzialam... a kon na biegunach juz dziakowie z PL na to wpadli
zoe : gratuluje garderie, super!
u nas ok, maly juz lepiej. po antybiotyku dzien do nocy...zostal tylko kaszel
wujek odjechal dzis o 9 hehe
no i ja wciaz czekam na wiesci od antylopki, no i fotki!!!
aaaa
to juz znam druga noemi 
fajna u was ta sytuacja z jezykami
a czemu z mezem mowicie po ang? dla nauki, zeby dzieci opanowaly? czy tobie latwiej niz po franku????
bo mezowi to na pewno po polsku ciezko haahahahahaha
wiem z doswiadczenia
ja w maternite bylam 3 dni od 22 do 25 grudnia
antylopke pewnie wypuszcza dzis na wieczor lub jutro rano... ale pewnie rano...
fajna u was ta sytuacja z jezykami
a czemu z mezem mowicie po ang? dla nauki, zeby dzieci opanowaly? czy tobie latwiej niz po franku????
bo mezowi to na pewno po polsku ciezko haahahahahaha
ja w maternite bylam 3 dni od 22 do 25 grudnia
antylopke pewnie wypuszcza dzis na wieczor lub jutro rano... ale pewnie rano...
josephine przylaczam sie do zyczen!!!! wszystkiego naj, naj!!!
ale zimno, u nas troche sniegu popadalo , mala miala radoche
okryla sie kocem , siadla przy oknie i ogladala jak pada snieg )
jutro musze skoczyc do garderie bo zostawilam dokument orginalny zamiast kopie a do tego nowego mi potrzebne bedzie, ciekawe jak ja sie dogadam
czy ktoras z was jest chetna zeby przyjsc i pomoc poodklejac naklejki z podlogi?? cora moja dzis cala podloge obkleila, a ze w salonie mam linoleum to to cholerstwo zle schodzi....takze mam robote na kilka dni
ide spac do cieplego lozeczka! ciekawe co tam u Antylopki!!! buziaki cieplutkie papa
ale zimno, u nas troche sniegu popadalo , mala miala radoche
jutro musze skoczyc do garderie bo zostawilam dokument orginalny zamiast kopie a do tego nowego mi potrzebne bedzie, ciekawe jak ja sie dogadam
czy ktoras z was jest chetna zeby przyjsc i pomoc poodklejac naklejki z podlogi?? cora moja dzis cala podloge obkleila, a ze w salonie mam linoleum to to cholerstwo zle schodzi....takze mam robote na kilka dni
ide spac do cieplego lozeczka! ciekawe co tam u Antylopki!!! buziaki cieplutkie papa
reklama
zoe hej 
dziekuje bardzo za zyczonka !!!!
no to fajnie masz z naklejkami
ja mam dzis piasek z wazony rozwalony po calym salonie
poza tym maly marudny bo juz ma dosc kataru, goraczka wciaz 38-38,5... kurde nie wiem czy ten antybiotk dziala... poczekam do jutra i jak nie spadnie to znow lekarz... ehhh
poza tym mnie tez zaczyna bolec gardlo
dziekuje bardzo za zyczonka !!!!
no to fajnie masz z naklejkami
ja mam dzis piasek z wazony rozwalony po calym salonie
poza tym mnie tez zaczyna bolec gardlo