reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z FRANCJI!

magda : super ze humorek dopisuje :) a tobie czas zleci szybko, zobaczysz po 30-32tygodniu
wczesniej tez mi sie dluzylo a teraz zalancza mi sie panika ze nic nie gotowe a za 11 dni bede juz " w terminie" :)

ja tez dzis poszalalam na zakupach, ale wiekszosc rzeczy dla mojego synka, a dla bejbika tym razem tylko rampers welurkowy babygap :) w jesiennych kolorach Mmmmmmmmmm :)

reklama
gdzie sie wszystkie podzialy?
u nas slonko i 16 stopn

czekam az maly wstanie ( cos mu sie dzis nie spiesyz, spi juz od 12h40) i zmykamy na plac zabaw

milego dnia!

no słonko dziś śliczne.
moje chłopaki właśnie sobie pojechali. i ja mam chwilkę na odpoczynek. a jakaś dziś jestem padnięta. narobiłam sie pierogów z mięsem. ale pyszne wyszły :)
i te " w terminie" śni mi sie po nocach. a jeszcze tyle tygodni. miesiac jak nic a najlepiej tak naprawdę w termin czyli za niecałe już dwa miesiące .

marys : zleci zobaczysz :) mi zaczelo leciec szybko od wlasnie 30-32tc
a teraz za 10 dni bede " wterminie" :) i porod moze za 3 tygodnie !!!!!!!!!!!!
synka urodzilam 2 tyg rowne przed terminem :)

my wrocilismy z parku maly sie bawi w swoim pokoju a ja herbata z miodem i odpoczynek :)

mona- wweekend przetlumacze i Ci podesle, bo niestety w tygodniu nie mialam jak siasc do kompa. jutro moj maz ma imieniny i w koncu (!!) go dzieci zobacza; od poniedzialku codziennie pracuje po 12-14 godzin wspolnie z kolega, bo jeden jest na zwolnieniu i oni wspolnie robia tez za niego!
josephine - dzis zamiast jesc polecialam na Puteaux w poszukiwaniu kozakow i co kupilam? hehe, 2 sukienki Sinequanone, jeden sweterek, 2 bluzy dla Adasia i jedna koszulka dla Wikunii bo... niby przypadkiem natknelam sie na sympe:)

hej dziewczyny:)
a ja sie zastanawiam co by tu robic... normalnie idzie sie zanudzic w tym domu:/ obiad gotowy, a sprzatania juz mam po dziurki w nosie:p
mona6061- dobrze, ze ci sie podobalo:) zawsze to jakas odmiana:)
antylopa- super, ze ci sie zakupy udaly :D
josephine- a ty dzisiaj chyba zajeta jestes, ze jeszcze nic nie naskrobalas :))

reklama
HEJ

mona : fajnie ze wypad sie udal :)

antylopka : oooo... moje dobre w spomnienia w sympa :))))))))))))))) chcialabym miec kolo siebie :)
a ja dzis upolowalam pizamke 60cm bout de chout z POLARKU zeby bejbik nie marzl :)

magda : zajeta??? NIE :) pol dnia w lozku spedzilam, padam ze zmeczenia :)))))))))))) koncowka jest ciezka...

Do góry