reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
ja nożyczki dla Marcelka mam firmy Pommette. najtajniejsze wzięłam w sklepie. ale sa dobre. ostre, końcówka zaokrąglona. jestem z nich zadowolona.

u mnie weekend leniwie. ale jakoś sil i chęci brak na co kolwiek.
miałam jechać dziś kupić ubranek trochę dla Marcelka ale nie wiem czy sie wybiorę.

hej

dolanczam do leniwych spedzaczy weekendu :) u nas spokoj i harmonia, maz pojechal po maszyne do mycia wykladzin...po poludniu bedzie dzialal :)

co do nozyczek to ja milam BAEBA i JE ODRADZAM! totalna porazka! teraz jeszcze nie kupilam innych, ale w sumie jak te nie dzialaly, z synkiem najlatwiej bylo mi ciac normalnymi nozyczkami do paznokci dla doroslych ! tylko oczywiscie musialam miec oczy bardzo szeroko otwarte, zeby male sie nie ruszylo, nie skaleczyc
na pocztaku sie balam ale w sumie to takie male dziecko jak spi to wogole sie nie rusza, nic go nie budzi i ja wlasnie obcinalam podczas snu :)

marys : ja tez mialam jechac kupic resztki wyparwki ( sliniaki, moze wlasnie jakie sinne nozyczki, pizamke biala z monorpixa welurkowa itp) i tez nie mam energii... jutro moze pojade, w niedziele bedzie mniej ludzi moze w Quatre temps na la defense.

aha mam wkoncu baki plastikowe w formie komody dla bejbika :)
bede mogla pochowac wyprane ciuszki
mialam zamowic takie 2 fajne komody baki (curver'y) przez web, kolorowe, ale tak sie guzdralam ( chyba juz z 6 tyg lub wiecej zamawiam...) ze teraz sie boje ze nie dojda na czas, bo to jakas taka nieznana stronka byla, malo profesjonalna i nie wiem czego sie spodziewac...
takze wzielismy zwykle biale...
ozdobie nakjlekami lub kiedys w NASZYM DOMU kupie normalna komode, a te posluza nam do biura, do ukladania dokumentow bo zawsze mamy na nie za malo meijsca i wszedzie sie walaja niepoukladane, gubia... :))))))

milej soboty!!!

Witam:))
No cisza-cisza:)) My wczoraj z Nadia prawie caly dzionek w parku,korzystamy z ladnej pogody:)))
Unas dlugiego weekendu nie bylo,maz byl w piatek i sobote w pracy...a szkoda.
magdabb ja mam caly zestaw z Tommee Tippee jestem baardzo zadowolona!Smoczki butelki ...
Lece nadrobic co pisalyscie:))))

Hej dziewczyny:) ja dzisiaj mam wizyte u ginekologa... Wczoraj za to mialam fatalny dzien:/ wymiotowalam, pozniej sie okazalo ze mam cukier bardzo niski, wiec musialam szybko zjesc ehh szkoda mowic:(( dzisiaj juz troche lepiej chociaz dalej czuje jakby mi cos ugniatalo na zoladek... Milego dnia:))

reklama
Do góry