magdabb
Fanka BB :)
udanego sylwestra i szczesliwego nowego roku!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
tantum rossa trochę ulży w bólu ale i powoduje ze o wiele szybciej sie tam wszystko zagoi. wiesz jak byś maila otarcia jakieś czy szwy. ja polecam.marys- u mnie w porzadkudziekuje. mala czuje coraz nizej.. dzisiaj mam wizyte u ginekologa, wiec moze czegos sie dowiem nowego. a tamtum rossa nie mam... pytalam siostry i radzilam mi letnia woda sie podmywac i tyle. ostatnio jakos zwwiekszyl mi sie apetyt, mialyscie tak w tych ostatnich miesiacach? jakie kosmetyki kupilas dla danielka? wiem ze josephine uzywa mustelli, ja jeszcze nie odwiedzilam apteki:/ a u ciebie jak tam? Marcel szaleje z babcia?
no właśnie. przecież cytrusy to silne alergeny.marys : ja jeszcze sie nie spotkalam kurka tutaj zeby kazali sok pomaranczowy dawac takim malym... nawet rocznym nie, bo pomarancza i truskawka to najczesciej uczulajace owoce... i tez bym sie nie odwazyla...
zaliczylismy juz dzis spacerek w pieknym sloncu
papatki