antylopka : 100 lat dla Adaska ! A z ta trojka i czolowka ton sie tak nie pal, bo moze i ja dogonie ...?

a bede mlodsza, bo u mnie po 30tce o ciazy MOWY NIE MA

i bynajmniej od razu pisze DLA KOBIETEK po 30tce ze bynajmniej nie chodzi to u jakas impertynencje czy jak to sie mowi... A o pozioim cukru i kazda zmiane hormonalna coraz niebezpieczniejsza z wiekiem ! ZEBY NIE BYLO HAAAAA!!!

nie no tak sobie na wesolo pisze, bo co tu sie martwic i stresowac... antylopek ty jestes w srodowisku medycznym i wiec wiesz co to znaczy miec ciaze pod kontrola 15h na dobe ... i z 1,45g dopuszczalnych gramow dojsc do 5,00 ... .... No nic, co zrobic ... kto by sie spodziewalam po takim chlystku i cherlaku ... Ale mam 2 synkow i 2 zdrowych i to jest najwazniejsze

)
anucha : ze tak napisze, prowokacyjnie ; CHLIP C H L I P

hahahahahhahahaha
cos zas sie tyczy isntynktu dzieci to potwierdzam ( sprawdzone 2 tyg temu) ze poltoraroczne dziekco nie musi byc badane zeby spanikowac...U nas sie zaczleo w momencie i TU PISZE BARDZO POWAZNIE I DOSLOWNIE : w momencie przekroczenia progu gabinetu ... I zmakneicie dzrwi... kobieta 74 lata i bialy fartuch i dirbne sie w kieszeni nie zgadzaja ... Wyk kwik... dziekco nieprzebadane nieosluchane przed szczepiniem, bo nie szlo...d arl sie wyrywal... szczepiona zapodona od tyliu i ..hakiem ... na rekahc u taty twarza do niego ..lekarz od tylu hakiem igla... 3 sekundy ... lekarz nawet doklandie nie widzial gdzie sie wboja... film, po prostu film... na cale szczescie mam cholerne zaufanie to monumentalnego pediatry w regionie paryskim ! co nie zmeinia faktu z emimo tego, i mimo tego z to 2gie dziecko z gabinetu wyszlam na wacie... po raz pierwsyz udalo mi sie chodzic na wacie ...znaczy sie na nogach z waty.. a maz ... byl gipsowy
nie pytajcie dlaczego jeszcze nie spie... Maz w innym kraju ... sama z dziecmi ... :/ po ostatnich wydarzeniach wchodze na pietro i sprawdzam czy sie aby na pewno lampy na uliczce pala, glaskam spioch (drugiegi z jego snem sie nie da) i schodze i zamaist isc spac czekam ... jutro juz wygananiec wroci i wszystko wroci do normy

za d=to 2 filmy sobie obejrzalam

ha!