reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Galway i Galway-Salthill

Widze ze mamusiek przybywa. Jak przyjechalam do Galway myslalam ze jestem sama z dzieckiem :-D
Dziewczyny my jestesmy bardzo chetne do spotkan ale piszemy glownie na watku MAMY Z IRLANDII - zapraszamy tam serdecznie. Napewno ustalimy znow jakies spotkanko :-)

reklama
Nie chce robić zamieszania czy wprowadzać kogoś w błąd, ale czy wiecie może cos na temat tego ze Polmed w Galway bedzie zamykał swoja przychodnie?nie znam szczególow jak, gdzie i dlaczego. Powiedziała mi to znajoma która korzysta z usług lekarzy z Polmedu i tam to słyszała.

za info bede wdzieczna

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
słuchajcie, nie chce nikogo straszyć. mi samej tez zależy zeby była tutaj polska przychodnia. mam takie informacje, ale sama nie wiem co o tym myslec. moze to sie okazać nieprawdą w co szczerze wierze!!!

Nie mow!!!!!!!!! Nawet nie chce mi sie o tym myslec!!!!! Nic nie slyszalam ale juz sie zatrzeslam!! A co bedzie z moja ginka wtedy!!??

nie martw sie..wydaje mi se ze to plotki..tam tez jest moja gin..i gdyby cos sie dzialo to mowilaby mi o tym na ostatniej wizycie..(zeszly poniedzialek).. w koncu prowadzi ciaze i musialaby powiadomic pacjetki o czyms takim wczesniej

Cześć dziewczyny :-) Bardzo mnie zmartwila informacja o Polskiej przychodni,słyszalam o niej wiele dobrych opini.Juz nie bawem bede zainteresowan polska gin:-)Czy mozecie mi cos o niej powiedziec.Byłabym wdzieczna:-)POZDRAWIAM

To jest bardzo konkretna kobieta. Niespecjalnie wylewna (co mi sie podoba akurat). Taka troche bussines woman. Ale mila i pomocna. Odpowie na pytania, poradzi. Nigdy nie mialam tu problemow ginekologicznych wiec trudno mi tez powiedziec, jakim jest specjalista, ale jesli chodzi o prowadznie ciazy to jestem zadowolona:)

Czy ktos wie czy w Galway jest Polskie przedszkole albo weekendowa szkola, mam 3 letnia coreczke ktora nie chce mowic po polsku i potrzebuje kontaktu z zywym jezykiem.

Bogna

reklama
witaj..wydaje mi sie ze nie ma...szkoly polskiej nawet weekendowej nie ma na 100%... a jesli corcia ma miec kontakt z rowiesnikami i to mowiacymi po polsku to nas mamus Galwayskich z dzicmi jest duzo i chetne jestesmy na spotkanka

moj syn tez ma 3 latka i zaczal dopiero niedawno mowic..mowi malo i niewyraznie wiec nie ma sie czym martwoc jeszcze mala Cie zagada..heheh

Do góry