reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Galway i Galway-Salthill

Witam serdecznie,

Szukam Mam z okolic Longford :biggrin2: Sama mieszkam 4 mile od centrum. Spodziewam się dzidzi na początku październikia i chętnie nawiązałabym znajomość z Wami przyszłe i obecne Mamy. Mogłybyśmy się spotykać, rozmawiać o pociechach, ciąży czy też wybrać się wspólnie z maluszkami na spacerek. Możemy sobie również pomagać wzajemnie i wymieniać się doświadczeniami szczególnie z obecnymi Mamami ;-)

Pozdrawiam Serdecznie i zapraszam do wpisów

reklama
Cześć Modliszka - jestem mamą z Longford:) Bardzo się cieszę, że wpadłaś na tak genialny pomysł jak dopisanie tego wątku.
Mam na imię Anka, mieszkam w Longford (na Prospect Wood), jestem mamą Kajka, który obecnie ma prawie 6 lat i spodziewam się maluszka we wrześniu. Bardzo chętnie się z Tobą spotkam:)))) Czekam tylko na jakiś znak:)

Czesc "Mamuski" z Longford! Jestem Magda mama Wiktorka. Pomysl z tym watkiem naprawde super.... ale moze warto jakos inaczej poinformowac inne mamy o nim. Postaram sie to zrobic.
Wlasnie zastanawiam sie nad wyslaniem swojej pociechy do przedszkola moze wiecie gdzie jest jakies "bezpieczne" i niezbyt drogie?

Pozdrawiam.

Witam:-)
Mam 5-cio letniego synka,a teraz oczekuję córki(jestem w 14 tyg ciąży).
Mamy z Mullingar piszcie-pogadamy o pociechach i o ciązach,a może się spotkamy na spacerku:-)
Pozdrawiam wszyskich mieszkających w Irlandii!

reklama
Do góry