reklama
iwa2
Zaciekawiona BB
Witaj Ja nie mieszkam w Grecji ale byłam tak koło 4 miesięcy Bardzo mi się podoba ten kraj Jeśli chciałabyś pogadać to zapraszam na gg moje 6157906 Pozdrawiam
morulik
październikowa mama

Witam netgirl,
mieszkam w Grecji ,również w Atenach, od prawie 12 lat,
pozdrawiam
iwa2
Zaciekawiona BB
Jeśli masz ochotę poklechać zapraszam na gg
witam...
mam prosbe do mam mieszkajacych w grecji.....
w grudniu przyjdzie na swiat moje malenstwo i juz teraz zaczynam szukac wyprawki, lozeczka itd....niestety albo ceny sa tak porazajace albo nie jest to
zbyt solidne.chcialabym sie dowiedziec gdzie wy zaopatrywalyscie sie i mniej wiecej jakie ceny..dodam ze mieszkam kolo salonik.
dzieki z gory...:-)
mam prosbe do mam mieszkajacych w grecji.....
w grudniu przyjdzie na swiat moje malenstwo i juz teraz zaczynam szukac wyprawki, lozeczka itd....niestety albo ceny sa tak porazajace albo nie jest to
zbyt solidne.chcialabym sie dowiedziec gdzie wy zaopatrywalyscie sie i mniej wiecej jakie ceny..dodam ze mieszkam kolo salonik.
dzieki z gory...:-)
morulik, nikoslina jakso tu nie zagladalam bo porzucilam wszelkie nadzieje ze jakakolwiek mama mieszka w Grecji 
nikoslina a w JUMBO bylas?? tam jest tyle rzeczy i na prawde taniusich.. jak z poczatku poszlisy do kilku sklepow dzieciecych to tragedia....ceny tak wysokie ale w JUMBO na prawde duzo rzeczy kupilismy... jak ubranka np.. czy wszelkie inne akcesoria, kocyki itd, lozeczko mamy od brata meza.. ale cala reszte z jumbo.. i rzeczy sa gatunkowo bardzo dobre ;-)
morulik noo 12 lat to juz sporo to pewnie jezyk grecki znasz perfect
ja niebawem zamkne 2 lata ale generalnie jezyka to oj nie znam... ostatnio ogladam czerwony krag czy jakos tak to sie zaczynam osluchiwac.. bo tak to z mezem po angielsku...
w ktorej czesci Aten mieszkasz jesli mozna spytac?
pozdrowki dla wszystkich "polgreczynek"

nikoslina a w JUMBO bylas?? tam jest tyle rzeczy i na prawde taniusich.. jak z poczatku poszlisy do kilku sklepow dzieciecych to tragedia....ceny tak wysokie ale w JUMBO na prawde duzo rzeczy kupilismy... jak ubranka np.. czy wszelkie inne akcesoria, kocyki itd, lozeczko mamy od brata meza.. ale cala reszte z jumbo.. i rzeczy sa gatunkowo bardzo dobre ;-)
morulik noo 12 lat to juz sporo to pewnie jezyk grecki znasz perfect

pozdrowki dla wszystkich "polgreczynek"

morulik
październikowa mama
witam moje drogie
netgirl mieszkam na Marousi, zleciało mi w Grecji szybciutko te 12 lat.A Ty tylko 2? kiepsko

Jak się chowa mała Despi? Grzeczniutka? Bo mój straszny łobuz, nie sypia, nie przespałam nocy od 11 m-cy

nikoslina , mnie się udało,kilka rzeczy dostaliśmy w idealnym stanie, m.in. łóżeczko i fotelik do samochodu.Choć z fotelika już wyrósł i trzeba było się w nowy zaopatrzyć.
Tak jak netgirl pisała sporo rzeczy możesz kupić w Jumbo.Śpiochy, body, butelki właściwie wszystko tam dostaniesz.
Pieluchy tetrowe przysłali mi z Polski(nie do przewijania,szalona nie jestem) okazały się bardzo przydatne przy karmieniu piersią, i dzidzia mi ulewała na początku ,więc i podłożyć można było.A te ich greckie szmatki to do niczego są.
I skoro dzidzia w grudniu się urodzi to polecam flanelowe prześcieradełka.
W Ikea ostatnio coraz większy mebelkowy asortyment dla niemowląt, może tam coś znajdziesz?
Ja w Ikea kupiłam krzesełko do karmienia-20 E,śliniaki zmywalne 2szt/3E
Jak sobie przypomnę ceny reszty rzeczy to napiszę.
A ty pytaj , może będę mogła w czymś pomóc.
netgirl mieszkam na Marousi, zleciało mi w Grecji szybciutko te 12 lat.A Ty tylko 2? kiepsko

Jak się chowa mała Despi? Grzeczniutka? Bo mój straszny łobuz, nie sypia, nie przespałam nocy od 11 m-cy

nikoslina , mnie się udało,kilka rzeczy dostaliśmy w idealnym stanie, m.in. łóżeczko i fotelik do samochodu.Choć z fotelika już wyrósł i trzeba było się w nowy zaopatrzyć.
Tak jak netgirl pisała sporo rzeczy możesz kupić w Jumbo.Śpiochy, body, butelki właściwie wszystko tam dostaniesz.
Pieluchy tetrowe przysłali mi z Polski(nie do przewijania,szalona nie jestem) okazały się bardzo przydatne przy karmieniu piersią, i dzidzia mi ulewała na początku ,więc i podłożyć można było.A te ich greckie szmatki to do niczego są.
I skoro dzidzia w grudniu się urodzi to polecam flanelowe prześcieradełka.
W Ikea ostatnio coraz większy mebelkowy asortyment dla niemowląt, może tam coś znajdziesz?
Ja w Ikea kupiłam krzesełko do karmienia-20 E,śliniaki zmywalne 2szt/3E
Jak sobie przypomnę ceny reszty rzeczy to napiszę.
A ty pytaj , może będę mogła w czymś pomóc.
Ostatnia edycja:
morulik moze i malo ale juz raczej na stale....
moj maz jest grekiem i nie planujemy sie nigdy wyprowadzic z Grecji
chcielibysmy z Aten wyjechac ale zobaczymy jak to sie ulozy 
moja? odpukac przesypia ladnie noce od wlasciwie tak dawna ze nie pamietam.. niemal od samego urodzenia , czasem sie kolo 3 przebudzi ale i tak nei sprawia mi to problemu, gora 5-10 minut i znowu spi, juz do rana
a Twoj maz polakiem? generalnie nie wiem dalej gdzie mieszkasz
jak wroci maz to zapytam.. my mieszkamy w galatsi ale nie wiem czy to daleko czy blisko do was
za krotko tu mieszkam 
moja? odpukac przesypia ladnie noce od wlasciwie tak dawna ze nie pamietam.. niemal od samego urodzenia , czasem sie kolo 3 przebudzi ale i tak nei sprawia mi to problemu, gora 5-10 minut i znowu spi, juz do rana
a Twoj maz polakiem? generalnie nie wiem dalej gdzie mieszkasz
morulik
październikowa mama
Nigdy nie mów nigdy:-) może i do Polski pojedziecie pomieszkać (żartuję)
My chyba też już na stałe ale kto wie,nam nie wiele trzeba żeby się spakować
mąż polak, i mieszkasz bardzo blisko nas, my jesteśmy po drugiej stronie stadionu olimpijskiego, mam 5 min do The Mall.
I aż tak krótko nie mieszkasz,generalnie tutaj jak ktoś wytrzyma rok to już zostaje
Zazdroszczę Ci tych przespanych nocy, mój powoli coś zaczyna się uspakajać.Przynajmniej w dzień jakoś się unormowało i sypia.A w nocy różnie bywa, ale pracuję nad tym
Ząbki znowu idą więc marudzi.
a nikoslina przepadła, mam nadzieję że pojawią się jeszcze jakieś mamy
My chyba też już na stałe ale kto wie,nam nie wiele trzeba żeby się spakować

mąż polak, i mieszkasz bardzo blisko nas, my jesteśmy po drugiej stronie stadionu olimpijskiego, mam 5 min do The Mall.
I aż tak krótko nie mieszkasz,generalnie tutaj jak ktoś wytrzyma rok to już zostaje

Zazdroszczę Ci tych przespanych nocy, mój powoli coś zaczyna się uspakajać.Przynajmniej w dzień jakoś się unormowało i sypia.A w nocy różnie bywa, ale pracuję nad tym

a nikoslina przepadła, mam nadzieję że pojawią się jeszcze jakieś mamy
reklama
te nocki to zobaczymy jak beda zabki szly jak to bedzie..;-)
nie no nie przewidujemy do Polski, a wrecz w przyszlosci chcemy tu sciagnac tez kawalek mojej rodzinki ale zobaczymy jak wyjdzie;-)
to juz wiem gdzie mieszkacie
dlugo nie dlugo... ale greckiego jeszcze nie znam

a mamy z grecji.. wydaje mi sie ze wiecej na forum nie ma, ale ale kto wie moze sie pojawia jeszcze
nie no nie przewidujemy do Polski, a wrecz w przyszlosci chcemy tu sciagnac tez kawalek mojej rodzinki ale zobaczymy jak wyjdzie;-)
to juz wiem gdzie mieszkacie

a mamy z grecji.. wydaje mi sie ze wiecej na forum nie ma, ale ale kto wie moze sie pojawia jeszcze