reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

mamy z Grecji?

ja juz wyslalam prywatna ze moze byc jutro :) za to z moja sie za bardzo jeszcze nie pobawi, moja jeszcze nawet nie siada :p
zglupiec mozna z moim intenretem ... ciagle mnie wywala.. w ciagu istatnich 3 minut wiecej jak 3 razy................... grrrr

no coz morulik zdrowiec! :p

reklama
hey nati wiesz co, moj maz sie boi mnie puscic sama z dzieckiem tak daleko , moze nie tyle tak daleko co na takie bezludzie, bo w sumie cala droge to tam pustki... nie obraz sie ale po prostu znamy sie z internetu i nie zawsze wiadomo czy mozna ludziom ufac :) dlatego w ogole nie wiem gdzie konkretnie mieszkasz ale czy nie moglybysmy sie np spotkac w bardziej zaludnionym miejscu na poczatek, np wiesz jak sie idzie od tego parku po przeciwnej stronie drogi jak sie zaczynaja kawiarnie, wiesz o czym mowie? daleko masz? jest to kawalek od parku ale tez nie wiem gdzie dokladnie mieszkasz.. :)

hej, jasne ,:tak: ze może być w innym miejscu , dla nas to nawet lepiej , bo mamy troche daleko do tego parku , a niestety maz jeszcze w pracy o tej porze , wiec nie mam autka!!! ale nie bardzo wiem gdzie , napisz dokładnie!:-)

albo umówcie się w bardziej centralnym miejscu , skrzyżowanie veikou i galatsiou, Goodys na rogu , obie pewnie znacie to miejsce.:-)

a u nas nuuuuudy, syn już tak jest znudzony siedzeniem w domu że wczoraj padł dopiero o 23.30:wściekła/y: i nie było szans położyć go wcześniej:crazy:, a chodził już spać o 21.Po chorobie znowu trzeba będzie się przestawiać.:baffled:
miłego dzionka życzę.:tak:

morulik widze ze jednak tyle lat w Atenach i niezle je znasz?:) dogadalysmy sie i wiesz co? okazalo sie ze bysmy gnaly kilka km bez potrzeby bo w koncu pewnie wyjdzie na to ze mieszkamy tuz obok siebie ;]

a po chorobie przegonisz go po dworku i sam padnie przed 9 :)

do poniedziałku siedzimy na pewno, a potem dalsze dyspozycje,no chyba że nie będzie już mocnego kaszlu to może nam pozwoli się przewietrzyć:-)
a za miesiąc następne szczepienia,mam nadzieję ze choróbsko szybko przejdzie i nie wróci, nie chcę opóźnień i przesunięć w szczepieniach.
pozdrawiam

:-)własnie szczepienia , jak czesto szczepicie małego i ile szczepien juz miał do tej pory?:tak: my jak dotąd to mielismy co miesiac, a teraz nastepne za dwa miesiace? ciekawa jestem czy wy mieliscie tak samo!!!:happy:

reklama
ostatnie szczepienie miał końcem lipca, miał 9,5 m-ca, a teraz kolejne za miesiąc w 13.Szczegółowo napiszę jak będę miała chwilę spokoju, to porównamy, bo aż jestem ciekawa czy te same szczepienia mieli, choć nie wydaje mi się żeby się czymś różniły.Tyle tylko że my zaczęliśmy szczepienia jak miał 7 tygodni.

Do góry