Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie dlatego ja wybrałam Waterford ze względu na możliwość szybszego scanu. Troszkę też nie rozumiem Irlandzkiej służby zdrowia scan na całą ciążę masakra.
Tak tez bylam w szoku, podobno standardowo jest tydzień. W tym szpital w Waterford jest moze lepszy ze sa przygotowani technicznie na wcześniaki i jezeli coś Ciebie niepokoi przed 20tc to mozesz to szybko sprawdzic na miejscu, bo po prostu w Wexford nie ma takiego sprzetu. Dodatkowo szefowa mi mowila ze ona miala ciaze zagrożona, wiec miala prywatna opiekę prowadzona przez lekarza nie położne i zawsze widziala sie z tym samym, az do porodu. Kosztowalo to kupę kasy, ale dobrze miec taka wiedzęJa rozumiem o co w tym wszystkim chodzi i ich podejscie do sprawy,ale GDYBY sie cos zlego mialo dziac to w za*ek mozna sobie wsadzic to jedno usg. Jest wiele sytuacji,ze byloby wskazane,zeby te wizyty wygladaly troche inaczej i bylo wiecej badan. Nie wiem czy sobie zdajecie,ale tu na wyniki badan krwi czekalam dwa tygodnie
... troche przegiecie,chyba wszedzie w kraju tyle sie czeka????