Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O to faktycznie bliskoU mnie 34+5 więc już bliziutko i coooooraz ciężej![]()
O to faktycznie bliskoJak się czujesz? Spakowana już jestes do szpitala?
Gratuluję córeczkiTak , spakowana i cała wyprawka skompletowana .. więc pozostaje już tylko czekać
Czuje się okropnie , bóle pleców.. mała tak kopie i uciska na narządy że nic tylko narzekam już . A Ty jak się czujesz ?![]()
Gratuluję córeczkiI oby Ci ten czas szybko zleciał
Ja w miarę ok, to nasze pierwsze dziecko, więc jak tylko mnie coś zaboli lub zakłuje to molestuje telefonami moją Gp haha Jeszcze nie czuję ruchów, ale jak miałam badania to pielęgniarki się śmiały, że dzidziuś bardzo aktywny i te kopniaki śnią mi się po nocach
Jeszcze trzy tygodnie i będzie kolejne USG już nie mogę się doczekać
![]()
Ja wybrałam Waterforda jak wygląda sprawa porodu w Killkeny teraz? Możesz kogoś zabrać ze sobą? Ja jeszcze nie zaczęłam kupować, czekamy do połówkowego i wtedy zacznę kompletować wyprawkę
możesz polecić mi jakieś sklepy?
![]()
O to dobrze wiedzieć, muszę się dopytać w szpitalu jak u nas to wyglądaa miałaś jakieś lekcje rodzenia? Jak pytałam w kwietniu to wszystko zawieszone do odwołania w Waterford i nawet z Domino nikogo nowego nie brały, może teraz będzie inaczej jak już luzują te wszystkie środki ochrony. Na razie czytam różne poradniki o ciąży, ale zawsze inaczej jak ktoś Ci pokażę co i jak
![]()