Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monia ja ląduje w Shannon o 20tej.10wrzesnia;-),a ty o ktorej lodujesz i gdzie.Napisalam ci sms ale nieodpisalaś.pozdrawiam was wszystkie.Hejo mamuśki!
w PL super pogoda, dziś kupiłam sobie świetny leżak na wyprzedazy i tak mi sie dobrze lezało ze az zasnęłam
Eryk w tym czasie w piaskownicy i tylko wołał co chwile, mama nie śpij, popatrz jakiego żółwia zrobiłem ;-) a Emcia obok w wózeczku spała
Martuśka my też wracamy 10 września, gdzie lecisz, moze sie spotkamy na lotnisku :-)
więc chyba nie wierzę tak do końca w to planowanie ;-)
ważne, że "utarłam mu nosa", bo śmiał się za moimi plecami, że pewnie dam sobie spokój po kilku miesiącach...
no i okazało się, że mój socjal i social officer nie odesłali jeszcze do nich jakiś papierów, więc sprawa stoi w miejscu
ale pani obiecała, że zajmie się tym dzisiaj i w przyszłym tyg dostanę decyzję
paranoja...

Dbam o potencjalne przyszłe partnerki M by mogły miec dzieci 

czepia sie mojego psa
powiedział ze sie boi o dzieci, więc nie wypuszczam psa do ogrodu a ten ciągle wysyła mi jakies kontrole a dzisiaj była babka z biura w którym brałam chate
ten czubek chce zebym zrobiła mu wyższy płot
niedoczekanie jego skoro pies siedzi w wysokiej zagrodzie
nasz landrold miał 2 duze psy i je wypuszczał i mu płotu nie zrobił i mysli ze znalazł sobie durniów którzy mu ten płot postawią

, chyba, że ktoś jest na wrzesień a ja przeoczyłam.

Nie moge sie doczekac az wroci do formy;-)
Zajrze pozniej...bye..martaF powiedz temu sasiadowi ze Jessie jest w ciazy i bedzie miala male, ktore zamierzasz zatrzymac na podworku
hahaha
właścicel miał 2 psy i 6 szczeniaków i one piszczały dzień i noc, a ja myśle naprawde o dopuszczeniu Jessie do psa bo podobno raz trzeba a ona ma juz ponad rok, mam nadzieje ze sąsiad sie wtedy wyprowadzi
misia a jakie ty anty bierzesz przy karmieniu??bo ja juz powoli sie zastanawiam nad anty