misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Marta F- to sa tablety jednofazowe, dopuszczalne przy karmieniu cycem a nazywaja sie NORIDAY:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale miesiączkujesz przy nich? bo ja miałam w Pl cerazette i nie miesiączkowałamMarta F- to sa tablety jednofazowe, dopuszczalne przy karmieniu cycem a nazywaja sie NORIDAY:-)

pewnie nie maja!!!!!!!!

madbebe - myślę ze jak wysłałaś wszystko czego oni wymagają i nie będziesz musiała nic dosyłać to dostaniesz na czas,![]()
andziulina fajnie ze sie nie dalas i pokazalas ze nie jestes "glupia polka" jak sobie wiekszosc tych typow mysli, a mozesz napisac za co mu utarlas tego nosa i czy placilas cos prawnikowi i czy on za Ciebie wszystko zalatwil:-)...
zwolnił mnie z dnia na dzień, bo za dużo pytań zadawałam;-) zajmowałam się trochę irlandzą księgowością, więc w pewnych sprawach nie byłam "głupią Polką";-) no i przyłapałam go na kilku sprawach...
no i odzyskałam trochę kaski - nie wszystko, ale zawsze coś ;-) a prawnik zainkasował ok 120 euro - nie narzekam, bo nie musiałam włóczyć się po jakiś sądach i spotykać byłego boss'a - wszystko odbyło się bez mojego udziału
pewnie u Ciebie będzie ok. a że wysłałaś 5 tyg a nie 6 to nie ma dużej różnicy - oni poprostu zawsze chcą mieć czas na sprawdzenie dokumentów itp. jeżeli masz wszystko ok, to spokojnie czekaj :-) a co do aktu małżeństwa... to nie pamiętam, czy wysyłałam, ale jak coś to oni napewno zadzwonią do Ciebie i powiedzą. no i powinnaś dostać list potwierdzający przyjęcie Twoich dokumentów.
macie jakieś sprawdzone sposoby na przyspieszenie?
zaczęłam intensywne spacery, sprzątanie, bieganie po schodach i nic