lady_Zgaga
Fanka BB :)
Andziulina, nie kupuj mleka!!!! Karm piersia nawet przy wysokiej temperaturze!!! Maly dostaje z Twoim mleczkiem przeciwciala, ktorych teraz jeszcze wiecej w Twoim pokarmie wiec tylko na tym skorzysta.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę, że nie musisz odstawiać baby od piersi.. Jak mi odeszła siara i miałam twarde piersi od nawału mleka to też miałam gorączkę :-( i nic maleństwo nie było.hej Dziewczynki:-) błagam o pomoc:-( jakie mleko zastępcze mogę podać mojemu Igorowi??? w nocy miałam 39stopni gorączkii moja mama powiedziała, że w żadnym wypadku nie mogę karmić przy takiej gorączce
teraz mam 37, ale boję się, co będzie wieczorem... słyszałam, że chyba Aptamil jest odpowiednikiem, ale nie jestem pewna
![]()

Chatka 1-sza klasa!Hej
Mamy chatkę ;-):-)
Caroline Bergin | carolinebergin.ie Web Site Property Management
Powiedzcie mi coś o agencjach.Czy z nimi nie ma problemów?
Nigdy nie wynajmowaliśmy z agencji chaty i troszkę się obawiam ich bo nie raz słyszałam o kłopotach wynajmujących z agencją...
Dziś się pakujemy,jutro ,najdalej w poniedziałek będę Portliszanką![]()
.śliczna-i świetne wypsarzenie...co do agencji-to znowu ciężko powiedzieć-zależy na jaką trafisz.Ja mam takie sobie doświadczenie-o wszystko trzeba się prosić i w ogóle niemożliwy jakikolwiek kontakt.Za to moja znajoma-bardzo chwali.Jak chciała żelazko-przywiezli z deską
,kosiarka-na już...miła pani z agencji...Mam nadzieję,że właśnie na taką ag.trafiliście.A teraz-do pakowania

a i powiem ci ze mamy takie same lodówki
wygoda
tylko tam sie jakies filtry wymienia a ja nie wiem gdzie i jakie hahaha
Podczytuje co tam u Was nowego, jak zawsze zresztą;-) Tylko coś nie mam motywacji i weny do pisania
:-) Piękna i fajnie urządzona
To teraz będziemy prawie "sąsiadkami"
A tak się broniłaś przed tym Portlaoise
Co do agencji to ja jestem bardzo zadowolona, bo mam okazję korzystać już z drugiej
W porównaniu z bezpośrednim wynajmem od właściciela, to jak dla mnie o niebo lepiej

Nie lubił zmian, odbierał każdy bodziec z zewnątrz bardzo mocno, tak jakby brał wszystko do siebie. Trochę przepraw było, mojego płaczu ze zmęczenia i bezsilności, ale przeżyliśmy
Pewne rzeczy zostały mu do teraz, czyli to kwestia charakteru. Nie znosi zmian, nie lubi nowości
Jak musi przymierzyć w sklepie jakieś buty czy kurtkę to się musimy nagadać, żeby go przekonać, a i tak czasem marne efekty
Za to jak już taką nową rzecz przyniesiemy do domu, to musi się zaklimatyzować przez kilka dni, żeby mógł z tego korzystać tak jak ze starszych
Dzieci tak jak wszyscy ludzie są jedyni i wyjątkowi, i każde z nich ma swoje upodobania
Powodzenia

Super chaciorka! Pochwal sie za ile?Hej
Mamy chatkę ;-):-)
Caroline Bergin | carolinebergin.ie Web Site Property Management
Powiedzcie mi coś o agencjach.Czy z nimi nie ma problemów?
Nigdy nie wynajmowaliśmy z agencji chaty i troszkę się obawiam ich bo nie raz słyszałam o kłopotach wynajmujących z agencją...
Dziś się pakujemy,jutro ,najdalej w poniedziałek będę Portliszanką![]()

anineczka super chatka i moze bys oddała mi te lustro nad łóżkiema i powiem ci ze mamy takie same lodówki
wygoda
tylko tam sie jakies filtry wymienia a ja nie wiem gdzie i jakie hahaha
a tu jakby ktos sie nudził Wrzuta.pl - jej portret
Wrzuta.pl - miał być ślub