reklama

Mamy z Irlandii!!

Andziulina, nie kupuj mleka!!!! Karm piersia nawet przy wysokiej temperaturze!!! Maly dostaje z Twoim mleczkiem przeciwciala, ktorych teraz jeszcze wiecej w Twoim pokarmie wiec tylko na tym skorzysta.

reklama
hej Dziewczynki:-) błagam o pomoc:-( jakie mleko zastępcze mogę podać mojemu Igorowi??? w nocy miałam 39stopni gorączki:szok: i moja mama powiedziała, że w żadnym wypadku nie mogę karmić przy takiej gorączce:eek: teraz mam 37, ale boję się, co będzie wieczorem... słyszałam, że chyba Aptamil jest odpowiednikiem, ale nie jestem pewna :sorry:
Myślę, że nie musisz odstawiać baby od piersi.. Jak mi odeszła siara i miałam twarde piersi od nawału mleka to też miałam gorączkę :-( i nic maleństwo nie było.
Poczytaj tutaj:
Karmienie a choroba mamy, Porady > Karmienie a choroba mamy
MlekoMamy - Karmienie a choroba mamy
Pozdrawiam :-)

to zależy od czego ma sie tą gorączke:tak:najlepiej zapytac lekarza, ja musiałam brac silne antybiotyki i nie mogłam karmic:no: a andziliny mama tak poradziła bo moja tez powiedziała ze kiedys sie nie karmiło:no: a najlepiej zapytac lekarza;-)

Hej
Mamy chatkę ;-):-)
Caroline Bergin | carolinebergin.ie Web Site Property Management
Powiedzcie mi coś o agencjach.Czy z nimi nie ma problemów?
Nigdy nie wynajmowaliśmy z agencji chaty i troszkę się obawiam ich bo nie raz słyszałam o kłopotach wynajmujących z agencją...
Dziś się pakujemy,jutro ,najdalej w poniedziałek będę Portliszanką :-D:-D
Chatka 1-sza klasa!:tak:.śliczna-i świetne wypsarzenie...co do agencji-to znowu ciężko powiedzieć-zależy na jaką trafisz.Ja mam takie sobie doświadczenie-o wszystko trzeba się prosić i w ogóle niemożliwy jakikolwiek kontakt.Za to moja znajoma-bardzo chwali.Jak chciała żelazko-przywiezli z deską:tak:,kosiarka-na już...miła pani z agencji...Mam nadzieję,że właśnie na taką ag.trafiliście.A teraz-do pakowania:-D

Cześć:-)

Ostatnio coś nie mam na nic czasu:baffled: Podczytuje co tam u Was nowego, jak zawsze zresztą;-) Tylko coś nie mam motywacji i weny do pisania:sorry:

Anineczka ale chata:szok::-) Piękna i fajnie urządzona:tak: To teraz będziemy prawie "sąsiadkami":-D A tak się broniłaś przed tym Portlaoise:-p:-D Co do agencji to ja jestem bardzo zadowolona, bo mam okazję korzystać już z drugiej:tak: W porównaniu z bezpośrednim wynajmem od właściciela, to jak dla mnie o niebo lepiej:tak:

Andziulina praktycznie nic nie przeszkadza w karmieniu piersią, nawet gorączka:tak:

Misiu mój Starszy syn też był bardziej wymagający:dry: Nie lubił zmian, odbierał każdy bodziec z zewnątrz bardzo mocno, tak jakby brał wszystko do siebie. Trochę przepraw było, mojego płaczu ze zmęczenia i bezsilności, ale przeżyliśmy:-p Pewne rzeczy zostały mu do teraz, czyli to kwestia charakteru. Nie znosi zmian, nie lubi nowości:no: Jak musi przymierzyć w sklepie jakieś buty czy kurtkę to się musimy nagadać, żeby go przekonać, a i tak czasem marne efekty:-p Za to jak już taką nową rzecz przyniesiemy do domu, to musi się zaklimatyzować przez kilka dni, żeby mógł z tego korzystać tak jak ze starszych:rofl2: Dzieci tak jak wszyscy ludzie są jedyni i wyjątkowi, i każde z nich ma swoje upodobania:tak: Powodzenia:happy:

Miłego popołudnia:-)

anineczka:WOW!! Ale super masz wypasik chatkę i jak dobrze dopatrzyłam za 700 Euro???:confused::szok:
Andzulina:ja miałam w trakcie karmienia piersią dwa razy gorączkę 39 st.C,miałam(pewnie tak też jest u Ciebie)zapalenie piersi,ale w obu przypadkach trwało to kilka godzin i mijało samo bez leków i jak najbardziej lekarz zalecał nie przerywać karmienia bo tak jak dziewczyny piszą,dzieciaczek dzięki temu się uodparnia...
Idę z moimi panami na plac zabaw,pa..

reklama
Hej
Mamy chatkę ;-):-)
Caroline Bergin | carolinebergin.ie Web Site Property Management
Powiedzcie mi coś o agencjach.Czy z nimi nie ma problemów?
Nigdy nie wynajmowaliśmy z agencji chaty i troszkę się obawiam ich bo nie raz słyszałam o kłopotach wynajmujących z agencją...
Dziś się pakujemy,jutro ,najdalej w poniedziałek będę Portliszanką :-D:-D
Super chaciorka! Pochwal sie za ile?
Co do agencji ja tez pierwszy raz, tylko ze u mnie jest wynajem za posrednictwem agencji a umowe podpisalismy z wlasciwielem, wiec agencja juz do nas nic nie ma.Najfajniejsze jest to ze dzownimy do wlasciciela bo chcemy mu kase zaplacic, a gosc sie nie spieszy zbytnio hih powiedzial ze odzwoni i juz cisza kika dni :-D
anineczka super chatka i moze bys oddała mi te lustro nad łóżkiem:rolleyes::tak::-D a i powiem ci ze mamy takie same lodówki:cool2:wygoda:cool2:tylko tam sie jakies filtry wymienia a ja nie wiem gdzie i jakie hahaha:sorry:

a tu jakby ktos sie nudził Wrzuta.pl - jej portret
Wrzuta.pl - miał być ślub

No to taka jak moja, jak odgadniecie gdzie ten filtr to powidzcie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry