reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka chatka super, nas tez czeka szukanie, bo stwierdzilismy że się przeprowadzamy :happy: mój M nie miałby sumienia powiedziec w dzien wyprowadzki o tym, on jest taki uczciwy i dobry, czasami aż za bardzo :-p

Gastone ale mnie rozśmieszyłas tą czapką :-D ja to bym na to nie wpadła :-)

Andziulina i jak się czujesz?

Misia jak tam dzis Twój synuś

Didi żyjesz, przeprowadziłas się już?? pokaz nam swój domek :tak:

Ja idę polowac na komara i położyc Eryczka spać
papa

Ostatnia edycja:
reklama
Hello

Ja standardowo wpadam dziendobry powiedziec:-)

anineczka super domek gratuluje;-)

Ja dopierw z pracy i padam na twarz, ciekawe ile jeszcze dam rade pracowac, no ale niedlugo uropik i do mamusi:-):-)

Milego wieczoru

Hejka lejsis :-)
Czytam was czytam:tak:ale checi na pisanie i czasu malo:-(maly daje ostatnio polpalic -marudzi przy zasypianiu, budzi sie o 6 lub 7 i piski w lozeczku=koniec spania:shocked2: a mnie jakos ostatno strasznie glowa boli, dzis rano to juz wogole masakrycznie mnie bolala, ze az sie poryczalam:zawstydzona/y:, bo nie dawalam rady, dobrze ze m sie malym zajal:tak:zzarlam tabletki, wypilam porzadna kawe i przeszlo...nie wiem moze to skutek uboczny tego implanona, ale na szczescie innych skutkow ubocznych nie ma;-)
misia tak czytam jak Ci Al daje popalic i ja mysle ze pora dac sobie spokoj z jakimis szablonowymi dzialaniami, tak jak dziewczyny pisza (kazde) dziecko inne (kazdego dnia:-D). Moj maly byl grzecznym do niedawna:-pa ostatnio tez ryczy i marudzi przy zasypianiu i ja wcale nie zamylkam sie w drugim pokoju i nie chowam glowy w piasek udajac ze nic nie slysze...wrecz przeciwnie wyciagam go z lozeczka, przytulam, wyciszam, caluje, mowie mu jak bardzo go kocham i ze caly czas jestem z nim:tak:poogladamy troche naklejki na scianach, pogadamy i dziecko sie uspakaja...odkladam do lozeczka, wlaczam pozytywke i wychodze...jak kweknie jeszcze pare razy to wolam mu z pokoju, ze jestem i kocham:-Dno i jakos chlopak zasypia;-)
Heh Gastone moj maly wrecz przeciwnie - to by chyba wscieklizny dostal jakbym mu czapke zalozyla, nawet teraz gdy idziemy na dwor mu nie zakladam, zawsze tylko kapturek od sweterka lub bluzy :tak:
Anineczka domek super wyhaczylas:cool2::laugh2: to teraz sasiadki z Wolfia bedziecie:cool2:fajnie dzieciaczki razem sie pobawia chociaz:tak:sprawnego pakowania;-) no a tego lustra w sypialni to chyba wszystkie zazdroscimy:cool2::-D:tak:
Andziulina fajnie ze masz mamcie przy sobie;-)
Wilwia a co u Ciebie? Kiedy idziemy z misia na spacerek?
Lubiczanka, martaF zycze obyscie sie jutro wyspac mogly jako ze to niedziela, bo od poniedzialku znow szkola...ale Wy sobie super radzicie:tak::cool2:
Frog co tam u Ciebie, tesknisz juz???:cool2::cool2:
Sofik kochana gdzie Tyyyyy??? Jak zyrafka still w buzi?:-D
Moniadan a fajny ten komar??:-D:-D:-Dkota nie ma...zarcik:cool2:
Dziewczynki fajniusie te Wasze pieski, ja uwielbiam psy....ale ja zawsze marzylam o moim Basiku (patrz avatar:cool2:) juz odkad bylam mala dziewczynka i kupilam sobie taka pocztowke z sharpeikiem gdzie bylo podpisane ZYCIE MNIE GNIECIE:cool2::-D
Pewnie i tak do wszystkich nie zdolalam napisac ale pozdrawiam Was wszystkie laseczki:-)

No to tradycyjnie :

Ciao Dziewczynki!!:-D

Co za dzien....
Alik cos nie mogl dzis zasnac ani na jedna porzadna drzemke. Przysypial po kilka minut i budzil sie ni z tego ni z owego...Robilismy zakupy, potem pojechalismy na spacer na Salthill. W rezultacie wieczorem dostal takiej histerii, ze znow sie porzygal z placzu. No to postanowilam, ze w takim stanie nie bede go kapac. No i do wyra. Usypialismy go 1.5 h. A ten gamon maly raz ryczal jak dziki, a nagle przestawal i sie smial i robil te swoje 'a guuu' i 'gliiii'. I wez tu zrozum dziecko... W koncu jakos zasnal a Aaron stwierdzil, ze chyba sie musi uzbroic w dozylne vallium bo nam na glowe padnie przez te ryki...Wspolczuje naszym sasiadom i czekam, az ktorys do nas zawita.
Al zawsze jest taki straszny w weekendy. Moze nie lubi jak Tatus w domu? heheh

Najgorsze ze musze sie klasc spac tak jak on mniejwiecej bo nigdy nie wiadomo jaka bedzie noc. Ostatniej naprzyklad obudzil sie o 3 i poltora godziny trzeba go bylo na nowo usypiac...no i pospane moje..!;-)

Anineczka- no no no fajna chatka! Kuchania mi sie podoba:-) To zawsze moje ulubione miejsce w domu:-)

Agusiek- ja nie moge uwiezyc, ze Nikos ma juz 5 miesiecy!!! Dopiero co bylysmy na placu zabaw...Ty z duzym juz brzuszkiem, ja jeszcze niewielkim...jak ten czas leci!!

Misia a no moj maly niedlugo pol roczku leci leci ten czas. A czemu postanowilas nie kapac malego? Wydaje mi sie ze moj maly lepiej spi po kapieli tzn latwiej zasypia. A moze Ty sie wieczorem za bardzo denerwujesz i stresujesz tym ze noc nadchodzi i znow bedzie ciezko? Maly to napweno wyczuwa:tak:"walnij" sobie lampke winka wieczorem na odstresowanie a zapewne bedzie lepiej;-):-D

hej Dziewczynki:sorry: żyję, ale ledwo ledwo... cały dzień mam gorączkę, skacze mi od 37 do 39 - karmiłam cały czas piersią, ale Mały darł się wniebogłosy po każdym karmieniu, nie chciał spać, ogólnie strasznie marudny:-( a dodam, że jadł za każdym razem z obu piersi, więc nie mógł być głodny :no::confused2: 10 minut spokoju a reszta czasu...:-( do tego głowa mi pęka i serce skacze. zadzwoniłam do PL do lekarza i powedział, że to jakaś arytmia poporodowa. tragedia:-( no i skapitulowałam - mój M kazał dać mi butlę, bo widział, że już nie daję rady :-( po kąpieli zaserwowałam butelkę aptamilu i wszystko minęło:sorry: teraz sobie smacznie śpi:tak: zobaczymy jak będzie w nocy:eek: i jutro, bo nie chciałabym rezygnować z cycka:no: ehhhh...
ale i tak bardzo Wam dziękuję za rady i wsparcie:tak: fajnie mieć kogoś z doświadczeniem;-)
miłej i spokojnej nocki Wam życzę :-)

witam w niedzielny poranek:-)

wszystkie mamusie jeszcze spią??:sorry:

agusiek ja dzisiaj sie wyspałam bo moje kochanie zrobił dzieciom śniadanko i kawke dla mnie do łóżeczka:-) podejrzewam ze jak mały sie urodzi to nie będzie tak lekko z tą szkołą:eek:no chyba ze brata dziewczyna dojedzie na czas i mi pomoże:-);-)

miłej,bezdeszczowej niedzieli:-):cool2:

Dzien dobry.
Misia jeszcze zaomnialam powiedziec, zaobserwuj nastepnym razem Ala jak bedzie pelnia.Nastepna jest 4 pazdziernika.U mnie za kazdym razem byla aria opereowa ale dziewnie bo zawsze dzien przed pelnia.Cala noc byla zarwana.Moich kolezanek dzieckaczki jakpowiedzilama opelnie zawsze dzownily i mowily ze sie sprawdza.Nie wiemmoze niekazde dziecie tak reaguje, ale mozesz zawsze sprawdzic choc dla walsnej ciekawosci, bo niestety rady ta te nocne arie nie mam, bo stosowalam rozne wybiegi mniej i bardziej skuteczne....Raz moj maz biedny cala noc machal noga lezaczek, na ktorym Masiek lezal bo w lozeczku nie chcial.Potemnie mog bidak chodzic heheh A dziecko ? no coz.Zawsze smacznie szlo spac kied trzeba bylo wstawac.Rodzicie wykonczeni wiec przyszed czas na sen...
Pelnia teraz chyba byla 6..

reklama
witam sie dziewczyny w deszczowy dzień :sorry:mam pytanie te kwartalne bedzie w ten poniedzialek czy w nastepny???bo pytała sie znajoma i w sumie ja juz sama zapomniałam:eek:skleroza............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry