Hejka lejsis :-)
Czytam was czytam

ale checi na pisanie i czasu malo:-(maly daje ostatnio polpalic -marudzi przy zasypianiu, budzi sie o 6 lub 7 i piski w lozeczku=koniec spania

a mnie jakos ostatno strasznie glowa boli, dzis rano to juz wogole masakrycznie mnie bolala, ze az sie poryczalam

, bo nie dawalam rady, dobrze ze m sie malym zajal

zzarlam tabletki, wypilam porzadna kawe i przeszlo...nie wiem moze to skutek uboczny tego implanona, ale na szczescie innych skutkow ubocznych nie ma;-)
misia tak czytam jak Ci Al daje popalic i ja mysle ze pora dac sobie spokoj z jakimis szablonowymi dzialaniami, tak jak dziewczyny pisza (kazde) dziecko inne (kazdego dnia

). Moj maly byl grzecznym do niedawna

a ostatnio tez ryczy i marudzi przy zasypianiu i ja wcale nie zamylkam sie w drugim pokoju i nie chowam glowy w piasek udajac ze nic nie slysze...wrecz przeciwnie wyciagam go z lozeczka, przytulam, wyciszam, caluje, mowie mu jak bardzo go kocham i ze caly czas jestem z nim

poogladamy troche naklejki na scianach, pogadamy i dziecko sie uspakaja...odkladam do lozeczka, wlaczam pozytywke i wychodze...jak kweknie jeszcze pare razy to wolam mu z pokoju, ze jestem i kocham

no i jakos chlopak zasypia;-)
Heh
Gastone moj maly wrecz przeciwnie - to by chyba wscieklizny dostal jakbym mu czapke zalozyla, nawet teraz gdy idziemy na dwor mu nie zakladam, zawsze tylko kapturek od sweterka lub bluzy
Anineczka domek super wyhaczylas

to teraz sasiadki z
Wolfia bedziecie

fajnie dzieciaczki razem sie pobawia chociaz

sprawnego pakowania;-) no a tego lustra w sypialni to chyba wszystkie zazdroscimy

Andziulina fajnie ze masz mamcie przy sobie;-)
Wilwia a co u Ciebie? Kiedy idziemy z
misia na spacerek?
Lubiczanka, martaF zycze obyscie sie jutro wyspac mogly jako ze to niedziela, bo od poniedzialku znow szkola...ale Wy sobie super radzicie

Frog co tam u Ciebie, tesknisz juz???

Sofik kochana gdzie Tyyyyy??? Jak zyrafka still w buzi?
Moniadan a fajny ten komar??

kota nie ma...zarcik

Dziewczynki fajniusie te Wasze pieski, ja uwielbiam psy....ale ja zawsze marzylam o moim Basiku (patrz avatar

) juz odkad bylam mala dziewczynka i kupilam sobie taka pocztowke z sharpeikiem gdzie bylo podpisane ZYCIE MNIE GNIECIE

Pewnie i tak do wszystkich nie zdolalam napisac ale pozdrawiam Was wszystkie laseczki:-)