MartaF
potrójna mamusia:)
hej dziewczynki
ja na nogach od 6.30 i dzieci tez pobudziłam bo SĄSIEDZI CHCIELI NAS POTRUĆ GAZEM!!!
ledwo oddychac mozna było
i nie mogliśmy ich dobudzic a jak w końcu babka wstała to powiedziała ze myslała ze to od nas
jak my k... gazu nie mamy
idiotka jedna
musze z domu wiac na pół dnia zeby sie wywietrzyło:-(
z przyjemniejszych rzeczy to wczoraj kupiłam wózeczek:-)troche ciężki ale musiałam iść na kompromis bo ładny ma wygląd tylko ta waga
16głęboki, 14 spacerówka
nie jest źle:-)
witaj sofik po długiej nieobecności, moze wpadne dzisiaj na kawcie? bo nie moge do domciu wrócic
miłego dnia:-)
ja na nogach od 6.30 i dzieci tez pobudziłam bo SĄSIEDZI CHCIELI NAS POTRUĆ GAZEM!!!
ledwo oddychac mozna było
i nie mogliśmy ich dobudzic a jak w końcu babka wstała to powiedziała ze myslała ze to od nas
jak my k... gazu nie mamy
idiotka jedna
musze z domu wiac na pół dnia zeby sie wywietrzyło:-(
z przyjemniejszych rzeczy to wczoraj kupiłam wózeczek:-)troche ciężki ale musiałam iść na kompromis bo ładny ma wygląd tylko ta waga
16głęboki, 14 spacerówka
nie jest źle:-)witaj sofik po długiej nieobecności, moze wpadne dzisiaj na kawcie? bo nie moge do domciu wrócic

miłego dnia:-)
.Masakra-skoro myśleli,że to od Was to czemu się nie zainteresowali,tak jak Wy to zrobiliście
.My wczoraj pierwszy raz byliśmy w woodysie i mój J powiedział,że będziemy stałymi klientami(takie śliczne firanki kupiłam-w sklepie obok;-),więc też mogę jezdzić tam na zakupki
).Teraz pędzę,bo Maluchy buszują po kuchni,a i poubierać ich muszę