reklama

Mamy z Irlandii!!

hej dziewczynki
ja na nogach od 6.30 i dzieci tez pobudziłam bo SĄSIEDZI CHCIELI NAS POTRUĆ GAZEM!!!:wściekła/y:ledwo oddychac mozna było:wściekła/y: i nie mogliśmy ich dobudzic a jak w końcu babka wstała to powiedziała ze myslała ze to od nas :szok:jak my k... gazu nie mamy:eek::wściekła/y:idiotka jedna:crazy:

musze z domu wiac na pół dnia zeby sie wywietrzyło:-(

z przyjemniejszych rzeczy to wczoraj kupiłam wózeczek:-)troche ciężki ale musiałam iść na kompromis bo ładny ma wygląd tylko ta waga:sorry:16głęboki, 14 spacerówka:sorry:nie jest źle:-)

witaj sofik po długiej nieobecności, moze wpadne dzisiaj na kawcie? bo nie moge do domciu wrócic:sorry:

miłego dnia:-)

reklama
hej dziewczynki
ja na nogach od 6.30 i dzieci tez pobudziłam bo SĄSIEDZI CHCIELI NAS POTRUĆ GAZEM!!!:wściekła/y:ledwo oddychac mozna było:wściekła/y: i nie mogliśmy ich dobudzic a jak w końcu babka wstała to powiedziała ze myslała ze to od nas :szok:jak my k... gazu nie mamy:eek::wściekła/y:idiotka jedna:crazy:

musze z domu wiac na pół dnia zeby sie wywietrzyło:-(

z przyjemniejszych rzeczy to wczoraj kupiłam wózeczek:-)troche ciężki ale musiałam iść na kompromis bo ładny ma wygląd tylko ta waga:sorry:16głęboki, 14 spacerówka:sorry:nie jest źle:-)

witaj sofik po długiej nieobecności, moze wpadne dzisiaj na kawcie? bo nie moge do domciu wrócic:sorry:

miłego dnia:-)
Dobrze,że Was obudził,a nie uśpił bardziej ten gaz:shocked2:.Masakra-skoro myśleli,że to od Was to czemu się nie zainteresowali,tak jak Wy to zrobiliście:confused2:
Cieszę się,że z zakupu jesteś zadowolona:tak:.My wczoraj pierwszy raz byliśmy w woodysie i mój J powiedział,że będziemy stałymi klientami(takie śliczne firanki kupiłam-w sklepie obok;-),więc też mogę jezdzić tam na zakupki:-D).Teraz pędzę,bo Maluchy buszują po kuchni,a i poubierać ich muszę
Agusiek-oby tak dalej z Twoją pozytywną energią:tak::-D

Melduje sie dziewczynki ;-)ja juz po jezdzie do szkoly:tak:od wczoraj jezdze sama takze dobrze jest:-Dpytalam was ostatnio czy te kwartalne dzis jest czy w nastepny poniedzialaek???????

Ciao Dziewczynki!!

Mamo Ady- o nie! Ja wcale nie ejstem zla. Wogole to nie mialam na mysli dziewczyn z tego forum! Jestem tez na takim innym i tam wlasnie sa takie zatwardziale Mamy- HImeny :-)

Ale spiesze z cudowna wiadomoscia! LADY WROCILA!!!:-):-):-)

Wczoraj A wrocil z pracy o 3.30 i gdy wysiadal z samochodu uslyszal okropne miauczenie i Lady biegla do niego przez trawnik. Wychudzona do kosci!! Miauczala strasznie!!! Szybko dalismy jej jesc. Zjadla 2 miski, wypila cale kocie mleko, zjadla cala sucha karme! Dzis juz szczesliwa rodzinka w komplecie. LeeLoo dostal ataku szczescia i biega za myszami (zabawkami) i wylizuje Lady od samego rana:-) Takze wszystko dobrze sie skonczylo:-)

Misia suuper, ale szczescie!Jestescie pewnie przeszczesliwi :-) Teraz rodzina w komplecie.

hej Dziewczynki:-) widzę, że ciągle o czymś żarliwie dyskutujecie;-) nie nadążam z czytaniem:-D
Misia - fajnie, że Lady wróciła. pewnie teraz już jesteś spokojniejsza? no i może Al będzie spokojniejszy? ponoć nasze maluszki odbierają nasze emocje i reagują tak samo...:sorry: i dlatego Twój był taki niespokojny:confused:
a u nas troszkę lepiej;-) wczoraj musiałam odstawić Igora od tej chorej piersi i karmiłam go na zmianę raz cyckiem, raz butlą. troszkę się męczył, bo nie mógł zrobić kupki i chyba kolka go męczyła, ale wieczorem, po kąpieli, butelce i napoju na kolkę jak zrobił, to od razu 2 pampersy w ciągu 5 minut:-D poszedł spać o godz 22 a wstał o 7.30 - cała noc :szok: myślę, że to przez to, że nie spał w ciągu dnia... a dzisiaj wróciłam już do karmienia piersią:tak: zapalenie prawie przeszło, sutek odpoczął;-) i od razu lepiej:tak: ale dalej biegam z kapustą w staniku;-)
odbiegając od tematu - pochwalę się zdjęciami mojego synka - zafundowaliśmy sobie sesję i już nie mogę doczekać się efektu końcowego. na razie mam tylko kilka zdjęć, jeszcze czeka nas sesja w trójkę:-D całą rodzinką;-) jakbyście były zainteresowane, to podam namiary na fotografa - dziewczyna jest rewelacyjna:tak:
miłego dnia życzę Dziewczynki:-)

Załączniki

• ig.jpg
    ig.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 59
  • IK1.jpg
    IK1.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 62
  • IK2.jpg
    IK2.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 62
  • IK3.jpg
    IK3.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 57
  • IK-5.jpg
    IK-5.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 56
Witam wszystkich!
misia:to super,że Lady się odnalazła,prawdę mówiąc nie sądziłam,że po takim czasie będą jeszcze szanse,a tu proszę:tak:Teraz musisz się zaopatrzyć w większe ilości jedzonka dla kotów bo i Lady będzie pewnie chciała trochę ciałka nabrać i LeeLeo musi nadrobić to czego nie zjadł w czasie gdy Lady nie było:laugh2::laugh2:
MartaF:ale miałaś początek tygodnia:szok:,dobrze,że tak to się skończyło,a sąsiadów masz faktycznie,delikatnie mówiąc rąbniętych,aż ciary przechodzą co to mogło być..
andzulina:przecudne są te focie:-),a Igorek przesłodki,jak będziecie mieli więcej zdjęć to koniecznie wrzuć:tak:
Lecę trochę domek ogarnąć i zabiorę Radka na rowerek,bo już mi mauczy od paru dni,ale pogoda nie dopisywała,a dziś u nas śliczny wrześniowy dzionek:yes::yes:,jakich tu mało:sorry:
Aaaa..zapomniałam:mąż kazał mi się w kwas foliowy zaopatrzyć,więc od dziś zaczęłam łykać.Decyzji jeszcze nie ma,ale ma na to jakieś 14 tyg.;-),a potem:wóz albo przewóz!

Ostatnia edycja:
Agusik78-korzystaj,korzystaj z pogody:tak:.Na nas też pogoda dziś spogląda łagodnie(ażeby nie powiedzieć troszkę rozpieszcza;-))-i w domku pranie,wietrzenie i co się tylko da:-D.A jak tam sprawy z m?doszliście do porozumienia?
Andziulina-fotki fantastyczne,jakiż rozkoszny ten Twój synek:tak::-).I sama jakość zdjęć też świetna...Może ja też się udam z całą familią na taką sesję:confused2:-ale to już raczej jak Maluch będzie wśród nas,a nie w środku mnie;-).Dobrze,że zapalenie przechodzi,i że Ty świetnie sobie poradziłaś:laugh2:.Teraz już tylko oby lepiej było.
julia28-przepraszam,że pytam(jakoś przeoczyłam chyba wątek)-a o jakie kwartalne pytasz?Bo te dla dzieci poniżej5-go roku życia już są daleką przeszłością(teraz jesteśmy rozpieszczane bodajże42e w drugi wtorek mies.),ale może o co innego chodzi:confused2:

Ciao Dziewczynki!

Jestem w szoku!!
Udaje mi sie dzis ugotowac obiad!!

Zabralam Ala w wozku do kuchni i wlaczylam wywietrznik nad kuchenka. Zadzialo cudownie! Zasnal od razu :-D Chyba juz zawsze bede go ustawiac w kuchni i uruchamiac to cudo:-D
Pogoda sliczna ale jak wyszlam z Alem na spacer to mu sie nie podobalo i wyl...i sie skonczylo spacerowanie na dzisiaj:sorry:

No i jeszcze jedno. Jestem bardzo happy bo od dzis zaczynaja sie wszystkie moje lzawe seriale na nowo po przerwie wakacyjnej:-D Jako prawdziwa serialowa Baba jestem w siodmym niebie:-D

No to narazie tyle:-)
Lece mieszac spaghetti:-)

Andzulina- boze jakie cudne fotki!!! Igorek jest przesliczny!!Koniecznie daj namiar na fotografa i wiecej szczegolow napisz! Marzy mi sie taka sesja!!!! Szczegolnie cala rodzinka! Ile kosztuje i gdzie robiona i wszytsko napisz!!!

Ostatnia edycja:
Witam dziewuszki.
Dzisiaj maly pierwszy raz spedzil nocke w swoim lozeczku.No i nie bylo zle po pierwszym karmieniu obudzil sie po prawie 4 godz,pozniej bylo troszke gorzej bo budzil sie juz co 1,5 godz.Ale jak to zwykle od 7 juz nie chcial spac.A teraz juz sobie spi i spi...Zdazylam sie nawet wykapac,zjesc sniadanie,poprac,poprasowac i zamierzam upichcic jakies szybkie ciasto...
Andzulina ciesze sie,ze juz Ci powolutku przechodzi i czujesz sie lepiej.A zdjecia przecudne-to znaczy Igorek przeslodki.Napisz szczegoly,bo tez jestem zainteresowana.

reklama
witam
u mnie tez piękny dzionek dzisiaj!wiosennie,cieplutko,oby nie zapeszyć;-)
misia - gratuluje powrotu kotki, tez myślę ze może Twoje zdenerwowanie jakoś mały wyczuwał. Oby nie było już problemów
andzulina - maleństwo śliczne! ja tez byłabym zainteresowana, jeśli chodzi o Pania fotograf. Takze prosze o szczegóły!
miłegoi słonecznego dzionka wszystkim!:-)

zeby nie zawracać głowy andzulinie - ta pani ma swoja stronke i nawet zdjęcia andzulinowego Igorka tam sa:-) ale oczywiście głębsze info by sie przydalo:tak:
Joanna Kisielinska Photography

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry