reklama

Mamy z Irlandii!!

Andziulina ale ten Twój mały jest cudny:-D, a zdjęcia przepiękne:-):-):-)

Agusik, no widzę, że Twój mąż przekonany, fajnie, owocnej pracy nad potomkiem życzę:-D:-D:-D;-);-)

Faktycznie, pogoda dzisiaj ładna:-) a ni jednej chmurki na niebie.

reklama
Misia fajnie że wrodzinka znowu w komplecie:)
Jakie seriale masz na myśli? M jak miłośc i na wspólnej?:) hihi bo ja tez sie ciesze ze juz bede miec wieczorki serialowe:)
Ja dzis wolne wstawiłam pranie ogarnełam chate i musze leciec do miasta kilka rzeczy załatwic:)
Pogoda jak narazie ok ale zobaczymy co póżniej;;;;
pozdro

Ciao Dziewczynki!

Jestem w szoku!!
Udaje mi sie dzis ugotowac obiad!!

Zabralam Ala w wozku do kuchni i wlaczylam wywietrznik nad kuchenka. Zadzialo cudownie! Zasnal od razu :-D Chyba juz zawsze bede go ustawiac w kuchni i uruchamiac to cudo:-D
Pogoda sliczna ale jak wyszlam z Alem na spacer to mu sie nie podobalo i wyl...i sie skonczylo spacerowanie na dzisiaj:sorry:

No i jeszcze jedno. Jestem bardzo happy bo od dzis zaczynaja sie wszystkie moje lzawe seriale na nowo po przerwie wakacyjnej:-D Jako prawdziwa serialowa Baba jestem w siodmym niebie:-D

No to narazie tyle:-)
Lece mieszac spaghetti:-)

Andzulina- boze jakie cudne fotki!!! Igorek jest przesliczny!!Koniecznie daj namiar na fotografa i wiecej szczegolow napisz! Marzy mi sie taka sesja!!!! Szczegolnie cala rodzinka! Ile kosztuje i gdzie robiona i wszytsko napisz!!!

Misia to ty tak jak ja hhih cale wakacje czekalam na seriale, dzis juz wszystko porobilam zeby zaczac je ogladac w spokoju, zaczne od brzyduli! No a M jak milosc juz w zeszlym tygodniu lecialo jupi!

Anineczka - chatka superowa! 4 sypialnie za 700 euro...no nieźle:-)
Spokojnej przeprowadzki życzę :tak:
Misia - super wiadomość! Może serio Al też za nią tęsknił stąd były płaczki...
Lubiczanka - fajoska fotka pomiędzy suwaczkami :-) diabełek i.. nietoperz..?
MamaAdy - gratuluję postępów u córy :-) jak by to powiedziała moja pielęgniarka środowiskowa: GOOD MAMA:tak:
MartaF - czy to ten sąsiad Gardzista? :confused2:
Andziulina - fotki przecudne :happy:

A my wczoraj oglądaliśmy na YouTube piosenki z dzieciństwa.. "pan tik tak" "szczotka, pasta, kubek, ciepła woda" :kulfon co z ciebie wyrośnie" "kolorowe kredki" "co powie tata" "a ja wolę moją mamę" "witaminki"...
Polecam - od razu lepiej się człowiekowi na duszy robi :-) Patryk też się uśmiechał i nadsłuchiwał :-D

tak tylko z wierzchu poczytałam bo juz mnie nos piecze cały, okna pootwierane i dalej śmierdzi bo idiotka sobie gotuje:wściekła/y:joannn to nie gardzista bo on dba o swoje dzieci i raczej by ich nie truł to z drugiej strony
uciekam bo sie udusze:-(

Andziulina synek przelodki :) taka mala kruszynka :)

MartaF wspolczuje beznadziejnych sasiadow. Uwazaj na siebie oby nie zaszkodzilo maluszkowi...a tak wogole to co oni sobie wyobrazaja? Jak wy macie isc spac? Ja bym sie bala...I co nie maja zamiaru nic z tym zrobic?:szok:co za ludzie...
Misia ciekawe czy Alowi sie jutro spodoba okap :-D;-) Jak kociaki? Dalej sie tulaja:-D? A pamietasz jak mowilas przed przeprowadzka, ze beda w ogrodzie?:-Dteraz juz ich chyba nie wypuscisz co? A jednak przydadza sie te bedroomsy;-):-D:-D

Hej dziewczynki
A u nas nieco gorsze wiesci:-( Adzie ida kolejne zeby:wściekła/y: Dostala wysoka temperature i jutrzejsze rozpoczecie "edukacji" w creche sie opozni. Poza tym od wczoraj od wieczora jest marudna i ciezko z jedzeniem, spaniem:-( Nie wspomne o nocniku, ktorego "juz" nie lubi:no: No coz... Pocieszam sie, ze jeszcze tylko komplet trojek i piatek i mamy na jakis czas spokoj z zebami:tak:
Co do radia internetowego dla dzieci, to polecam RMF BABY.

reklama
sąsiadeczka chciała sobie tylko obiad ugotowac i juz znowu zakręciła gaz, narazie nie czuć, mam nadzieje ze dzisiaj juz gotowac nie będzie:eek:

andziulina masz słodziaka w domku:-) dobrze ze juz sie lepiej czujesz bo i synek pewnie spokojniejszy;-)

no i zaczeła sie szkoła na dobre:sorry:odrabianie lekcji z moim synkiem to prawdziwa lekcja przetrwania, dobrze ze są tłumacze w necie bo sie zastanawiam o co tam chodzi:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry