Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciao Dziewczynki!
Jestem w szoku!!
Udaje mi sie dzis ugotowac obiad!!
Zabralam Ala w wozku do kuchni i wlaczylam wywietrznik nad kuchenka. Zadzialo cudownie! Zasnal od razuChyba juz zawsze bede go ustawiac w kuchni i uruchamiac to cudo
Pogoda sliczna ale jak wyszlam z Alem na spacer to mu sie nie podobalo i wyl...i sie skonczylo spacerowanie na dzisiaj![]()
No i jeszcze jedno. Jestem bardzo happy bo od dzis zaczynaja sie wszystkie moje lzawe seriale na nowo po przerwie wakacyjnejJako prawdziwa serialowa Baba jestem w siodmym niebie
No to narazie tyle:-)
Lece mieszac spaghetti:-)
Andzulina- boze jakie cudne fotki!!! Igorek jest przesliczny!!Koniecznie daj namiar na fotografa i wiecej szczegolow napisz! Marzy mi sie taka sesja!!!! Szczegolnie cala rodzinka! Ile kosztuje i gdzie robiona i wszytsko napisz!!!

super stronkaBabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Strona główna
A jak któraś mam nie zna tej stronki niech zajrzy:-):-):-). Mój dzidź jeszcze w brzuszku, ale szaleje, jak słyszy te piosenki![]()
co za ludzie...
;-) Jak kociaki? Dalej sie tulaja
? A pamietasz jak mowilas przed przeprowadzka, ze beda w ogrodzie?
teraz juz ich chyba nie wypuscisz co? A jednak przydadza sie te bedroomsy;-)

Dostala wysoka temperature i jutrzejsze rozpoczecie "edukacji" w creche sie opozni. Poza tym od wczoraj od wieczora jest marudna i ciezko z jedzeniem, spaniem:-( Nie wspomne o nocniku, ktorego "juz" nie lubi
No coz... Pocieszam sie, ze jeszcze tylko komplet trojek i piatek i mamy na jakis czas spokoj z zebami

odrabianie lekcji z moim synkiem to prawdziwa lekcja przetrwania, dobrze ze są tłumacze w necie bo sie zastanawiam o co tam chodzi