Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Kamcia.hej mamuski ja wczoaj wrocilam z wakacji w polsce bylo super odpoczelam przytylam pozwiedzalam polske rodzinka oczywiscie zajela sie malym hii wiec mialam czas na wyjscia wieczorne
ale miesiac to wystarczajaco bo mi sie juz dluzyly ostatnie dni tym bardziej ze bez lukasza.
no wiec moze jest ktoras mamuska chetna do spotkania jak bedzie ladny dzionek...?
anieczka ale twoj antek wyrosl sliczne zdjecie boze jak te dzieci sie zmieniaja...
moze jak bedziesz miala wolne to sie spotkamy ?? napisz na gg jak bedziesz wolna
mam pytanie bo z powodow zdrowotnych i silnych lekow musialam odstawic malego od piersi i daje mu beebiko nie placze smakuje mu alee robi zielone kupki chyba nie musze sie martwic no bo zadnego sluzu nie ma ani nie boli go nic wiec chyba jest ok...??co myslicie? czy powinnam sprobowac innego mleka?
i jesce jedno pytanie znacie jakies sposoby zeby oduczyc malego pobudek nocnych na karmienie bo sie przyzwyczail do cycka jadl kiedy chcial a teraz ma butle slyszalam zeby nie dawac po wieczornym karmieniu mleka tylko wode i dziecko poplacze ale sie oduczy czy ktoras z was to stosowala??
uciekam juz dobranoc