Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam
Chciałam sie pochwalic Olivier robi siku do kibelka na stojąco i nawet kupke zrobil do nocnika i obeszło sie bez płaczu
Może juz bedzie lepiej i z pomoca babci zaczniemy uzywac majteczek i pozbedziemy sie pampersow
milej nocki
Tabasia ja mialam 8cm i dali mi epidural, bo juz prawie mdlalam od bolu :-) Powodzenia!
Ja tez jestem na etapie nauczenia Amandy chodzenia na kibelek, dalam sobie za cel, ze w tym roku sciagne jej pampersa.
ledwo dzisiaj wstałam:-(no cóż 5 tygodni spania przy otwartym oknie zrobiło swoje:-(
i tv nie działa,bo ściągnięcie z poprzedniego domu 120 kosztuje
Igorek to twardy chłop
:-)
wstyd sie przyznac ale na obiad zjadłam 3 gołąbki i pełny talerz ziemniaków

.A jak samopoczucie-tzn.ból dzisiaj?
.Kocham to miasto
-najlepsze lata życia
skoro w pl.dałam radę bez to tu też,ale rzeczywistość może się okazać już mniej kolorowa od postanowień i wolę wiedzieć na tzw. ww.
I jeszcze zapytam o paszport-ale pl.czy mogę wysłać wszystkie papiery listem czy muszę jechać osobiście do ambasady?
) ale nogi:-(tragedia,wczoraj prasowałam zasłonki i chyba to mnie dobiło:-(zobaczymy jak troche pochodze

No u mnie oba razy trwały dłużej,ale ból nie był tak nie do zniesienia,więc mam nadzieję,że też pójdzie gładkoWitam o poranku po ciezkiej nocy w roli pielegniarki
oczywisnie nie wyspana jestem ale coz wszystko dlachorych dzieci..
matka zniesie wszystko
mala kaszle ale nie jest gorzej ani lepiej..w razie pogorszenia mam recepte na antybiotyk z wczorajszej wizyty
Albert chory ...w nocy temperatury ciag dalszy 39 i ciut ciagle..wiec zbijalam czopkami ..bo wymiotowal mi do tego wiec wszystko podane doustnie wracalo do miski....ehhh...
jak ja kocham pore wirusow ..wrrrrr.....
ja mialam znieczulenie tylko gaz hehe.wdychanie jego .dalo rade... epidrualu mi nie zdazyli dac i chyba dobrze...
chcialam epidrual bo balam sie o blizne na macicy ( 1 cesarka) i w razie jej pekniecia bylam juz gor=towa na nastepna cesarke..ale wszystko poszlo cacy i urodzilam sama w ciagu niecalych 2 godzin od zaczecia sie boli do konca wiec ekspresik
co do paszportu Pl to niestety ale musisz jechac z maluszkiem do ambasady

,a z tym paszportem to porażka...tułać się po Dublinie z Maluchem
Mam nadzieję,że rodzinka szybko stanie na nogi
:-)może tym razem....ech...
Dziewczyny-leniuch ze mnie niemożliwy i zapytam,bo szukać mi się nie chce-jak to jest z tymi znieczuleniami?Bo jest ten epidural-ale on spowalnia całą akcję,ale jest jeszcze inny-domięśniowy,tak?On nie wpływa na opóznienie?I jak się nazywa.Ja oczywiście chcę być twarda-i postanowienie jest,że skoro w pl.dałam radę bez to tu też,ale rzeczywistość może się okazać już mniej kolorowa od postanowień i wolę wiedzieć na tzw. ww.
...a z tym paszportem to porażka...tułać się po Dublinie z MaluchemMiłego dnia Wam wszystkim
![]()