reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

no to chyba pojade rodzic:-D:-D:-D
didi ma przeczucia a ty sny to chyba coś z tego będzie:-D:-D

:sorry::dry::evil:

hehe...wiesz ja juz tam mam ..czarownica ze mnie ...ale ciiii....hehe...
no i skromnoscia nie grzesze/....ale np.. kumpela mi sie snila ze w ciazy....jak przyszla zaczely mi chodzic ciarki po calym ciele ...i mowie jej w ciazy jestes...a ona po kilku dniach z testem wchodzi i co ..pozytyw..hehe
snila mi sie kuzynka w ciazy...wiec jej pisze mala w ciazy jestes?? a ona skad wiesz wlasnie zaczynam 14 tyd...hehe
wiec Torbe pakuj kochana i czekaj na wozek...hehe bo mozesz niezdazyc pozniej sie spakowac

Didi, no rewelacja te smoczki:-D:-D:-D Sa one gdzies tu do kupienia czy zamawialas przez internet?

...:-):-)

kupowalam przez internet

reklama
Witam sie i ja i tez zegnam , pedze upiec sama sobie imieninowa karpatke hih siedze biduleczka sama w domu ,maz daleko a ja sama z niegrzecznym dzis diabelkiem.echhh dobrze ze was jeszcze mam!

WITASKI:-D PEWNIE NIEKTÓRE Z WAS ZNAJĄ MEGAN ANITE I DOMINIKE OGŁASZAM ŻE TO JEDNA I TA SAMA OSOBA :szok:BYŁAM I SPRAWDZIŁAM ANITA NIE JEST W SZPITALU I NIGDY NIE BYŁA NAWET JAKO PACJENTKA NO CHYBA ŻE W BUJNEJ WYOBRAZNI MEGAN:)) LASKA SIĘ PODSZYWA POD INNE ŻYJE CUDZ:szok:YM ŻYCIEM A CO GORSZA WSZYSTKIE JEJ ŻAŁUJEMY!!!!
A TO DOBRE ..............LITOSCI CO ZA LUDZIE:szok::szok::szok::szok:

GASTON NAJ NAJ NAWET NIE PRZECZYTAŁAM WCZEŚNIEJ:-D MAM PROŚBE DOSTAJE OD MEGAN OBRZYDLIWE WIADOMOŚCI NIE ZNIŻE SIĘ I NIE PRZECZYTAM BO :szok: NIE WIEM JAK ALE MUSZE JĄ ZABLOKOWAĆ BO JEST NIEOBLICZALNA A Z POGRÓŻKAMI NIE DO MNIE :-)

hehe...wiesz ja juz tam mam ..czarownica ze mnie ...ale ciiii....hehe...
no i skromnoscia nie grzesze/....ale np.. kumpela mi sie snila ze w ciazy....jak przyszla zaczely mi chodzic ciarki po calym ciele ...i mowie jej w ciazy jestes...a ona po kilku dniach z testem wchodzi i co ..pozytyw..hehe
snila mi sie kuzynka w ciazy...wiec jej pisze mala w ciazy jestes?? a ona skad wiesz wlasnie zaczynam 14 tyd...hehe
wiec Torbe pakuj kochana i czekaj na wozek...hehe bo mozesz niezdazyc pozniej sie spakowac
torbe mam spakowaną od chyba tygodnia:-D:-)gorzej z wózkiem bo do kuriera dodzwonić sie nie moge:eek:

gastone życze ci miłego wieczorku w dniu imienin i szkoda ze sama jesteś:sorry:

a ta megan,czy jak ona tam w końcu sie zwie to aby zdrowa jest:eek:

witam się w humorku,że hej:tak::-D
Przede wszystkim-Gastone-naj,najlepsze życzonka w imieninowym dniu.Smacznej karpatki przy pysznej kawusi(może z wkładką?;-)).I całusek też,a co?
Mamo-Ady-no ja Cię podziwiam normalnie...a kolację jadasz?Żartuję oczywiście.Sama właściwie pierwsze co robię z rana-to komputerek włączam:tak:,więc rozumiem.Ja cwaniara,bo kiedy przygotowywuję śniadanko Urwisom ,to i sobie przy okazji:laugh2:
No...a my właśnie wróciliśmy z zakupków-J się obkupił:wściekła/y:a ja o dziwo nic nie znalazłam-a z drugiej strony nie za specjalnie szukam,bo po co mi wieeeelgachna garderoba będzie za kilka tygodni(heeee-oby:eek:).Dzieciaczki też z pustymi rąsiami nie wróciły...I na jedzonku u szefów też byliśmy:tak:...Także dzień ogólnie ujmując udany:happy:

Witam

Jola 24 ja mam takie smoczki
Tommee Tippee Smoczek uspokajający 6 m+, - porównanie cen w
Tylko 0-6m,pokazalam takie na wzor - tamtych nie moge znalesc.
mialam tez Nuka ale Szym nie polubil.
Teraz zakupilam takie no bo tamte do 6m ale on nie umie ich ssac woli te mniejsze.
o takie
Tommee Tippee 6-18 Smoczki ortodontyczne z serii C-AIR -

Agusik dzieki

Jola o takie mi chodzilo,poszukalam i znalazlam;-)
sklep.dzidzio.pl -> Smoczek ortodontyczny NB5932M/5932L, Nuby

Anineczka to musze w Carlow w Tesco zobaczyc czy jeszcze sa.
Tego nowego Szym nie umie ciagnac:eek:

Dzieki, chyba tez je widzialam w tesco:-)

Hejka laski :-)

Sylcia007 - Nadinka ma już pół roczku.. :happy: super! Życzę kolejnych 200 półroczków :-)
eh..szczepienia..brrr..

Anineczka - nie mogę wejść na ten drugi link :eek:

Misia - zdradź mi nazwisko tego specjalisty bo też bym chciała w PL przebadać Patryka.. :tak:

Jola - mój Patryk ma kilka różnych smoczków avent i nuk by w razie zgubienia nie było problemu z zakupem nowego. Ponieważ dzieci często przyzwyczajają się do jednego rodzaju smoczka i potem jest problem gdy w sklepie nie ma akurat tej firmy... :szok: Aha i wszystkie mam silikonowe ponieważ te matowe nie wyglądają mi zbyt apetycznie..;-) hehehe..:-D
Co do darmowych laktatorów - też nic takiego nie słyszałam mimo, że od początku ciąży deklarowałam karmić piersią :-)

Wolfia i Ewelcia - też jestem anty smoczkowa i cieszę się, że Patryk tylko do snu potrzebuje smoczka a czasem zasypia nawet bez niego :-) Gratuluję Wolfia - tak szybkiego odzwyczajenia dziecka od smoka :-) 10 m-cy - super!

Ale film z dzidzią jest porażający.. :szok: cud, że przeżyło :happy: w wiadomościach mówili, że miało tylko siniak..ale że matka bardziej to przeżyła..maszynista pewnie też swoje przeżył..eh te sekundy nieuwagi...

Widzę wraca temat mysz..brrr.. :eek:

Piszę ten post od wieczora i wreszcie skończyłam.. :rofl2: bo w międzyczasie oglądałam film "Zapowiedź" z 2009 roku z Nicolasem Cage'm. Polecam - świetne efekty..aczkolwiek końcówka filmu do bani - taka jest moja opinia ;-)
a030.gif

Dzieki za informacje o smoczkach a co do laktatora to kolezanka ma mi sie dowiedziec i wtedy dam znac zainteresowanym:tak:

Teraz ide leniuchowac ....ehhh chyba czas na zwolnienie bo nie mam juz sil powoli:sorry:

Dobrej nocki

reklama
Ech dziewczynki dziekuje za zyczonka, karpateczki jescze nie ruszylam bo juz za 20 minut mezu bedzie w domu!!!!!wyjechal wczeniej i juz jest blisko domku!Ide biedkowi pieorgi ugotowac...

Do góry