Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ma antybiotyk miejmy nadzieje że pomorze ale gorączki brak nie bardzo je ale coś jej tam wcisnę:-) aż mam strach Polski jak tam inny klimat
musi być ok miłej nocki pa
.Także ja dałam nakaz(a jakże-zapytał czy sie nie pogniewam,na co ja-Kochnie,przecież kiedy masz grać jak ja już cały czas w domku jestem?Taka wyrozumiała jestem;-)
).A swoją drogą chciałabym już iść na tą porodówkę
.Całe szczęście oprócz obecnie przechodzonej choroby nie mam dolegliwości
,ale tak jakoś mi się już nie chce z tym brzuchem i kilogramami łazikować

.I razem z Agusik78 nie marudzić mi,tylko działać i jeszcze raz działać!!!
:-)
To się jutro faktycznie zdziwi
;-):-))

(...)
MamoAdy(i inne Mamusie)-a jak to wygląda z tymi szczepieniami...Bo słyszałam,że tu nie robią mnustwa tych,które w pl.są obowiązkowe i jeśli ktoś chce zaszczedpić dziecko to sam musi o to poprosić
A tak w ogóle...Przestałam chodzić z wiszącymi smarkami-wszystko mi się przerzuciło na gardło i teraz oskrzela mnie bolą:-(Dzieciaki też kaszlące,ale dzielnie chodzą do szkoły i przedszkola,bo właściwie oprócz kaszlu nie ma nic-ani katarku,ani gorączki,ani bólu czegokolwiek
Strasznie dziś deszczowo i wietrznie,ale i tak życzę Wam wszystkim milusiego dnia:-)
Ps-uwielbiam patrzeć na ten swój suwaczek-19dni....
W Clonmel pierwszą szczepionkę robią w szpitalu lub w przychodni poniżej szpitala. Też w szpitalu są określone dni - coś mi się zdaje, że w poniedziałki, mi się udało załapać by nie szwędać się potem po przychodniach.. A Dadzia miała przeciw Hib - a w Irl. to jest free.(...) Co do BCG to moj Szym urodzil sie w niedziele a zaszeczepili go we wtorek.
W Kilkennach w szpitalu szczepia we wtorki i w soboty!!!!
(..)![]()
u mnie śliczna - na spacerku byłam jak co dzień i widziałam złotą polską jesień
dopiero z wieczorka się rozpadało..To faktycznie masz nowszą wersję(...)
joannn mam podnoszone oparcie w gondolcehahaha ciesze sie jak małe dziecko
(..):-)

Jak zobaczyłam Twój post to pierwsze co pomyślałam - że już jesteś w PL. Ale w takim razie opowiadaj opowiadaj - jak mija Ci "urlop"... ;-) Sofik chce wracać czyli ma dosyć wrażeń..Witam sie czy ktos mnie jeszcze pamiata ;-)
Dawno mnie nie było, bo ciagle w Pl siedze dzis mam wolny dzien. Pada deszcz wiec zagladam na forum...
Rany i chyba wszytkiego nie nadrobie...
MartaF ale wyprawka wozek chyba z PL i łozeczko tez ...
Nie wiem co pisac bo nie umiem sie w bic w rozmowe...:-)
Powiem co u Nas...
Jestem jeszcze w PL ale jeszcze 9 dni i juz wracma do mezulka... Filipek raczkuje i zaczyna sie podciagac i pionizowac ;-)
Sofijka cieszy sie ze wraca i nie moze sie doczekac kiedy pojdzie do przedszkola a ja sie nie moge doczekac kiedy pojade wkoncu do domu...fajnie u kogos ale w domu najlepiej... swoim ...;-)
A Felipe widzę się rozbrykał
rośnie chłop!NIE PALIMYA zapomniałam napisac mama przywiozła fajki malboro red moze ktos chce?
a feee..

Takich ludzi to tylko
Idę poszperać po innych stronach