Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

witamy nowa mamę... A przypomniałyscie mi ze mamy 20listopada 10rocznice a 17lat juz razem boze
jutro znow pobudka bo mały do szkoły Pl...ok uciekam mała głodnaNo muszę się do tego ustosunkowaćAnineczko, mi Irlandczycy na przeziebienia i temperature kazali pic... hot whiskyDodam, ze bylam juz w zaawansowanej ciazy... Ale nawet jakbym nie byla, to nie lubie whisky- dla mnie to mydlinami ciagnie!!!
![]()

Tylko trochę gorzej wygląda 

To znaczy może nie rano,ale po południu...

To znów ja M nie ma to co tu robić mała się kula a mama piszę:-) mamo ady-czy ty jesteś z Tuam i się jeszcze nie poznałyśmy nie możliwe....witamy nowa mamę... A przypomniałyscie mi ze mamy 20listopada 10rocznice a 17lat juz razem boze
jutro znow pobudka bo mały do szkoły Pl...ok uciekam mała głodna

Mam pytanie drogie mamy
Byłam we wtorek u moje GP i stwierdziła ,że za 2 tyg. mam sie poddać szczepieniu na świńską grypę bo szczepienie dotyczy kobiet w ciąży(2 trymestr ), dzieci poniżej 2 lat i osób powyżej 65 r.ż. Nigdy w życiu nie szczepiłam się nawet na zwykła grype a co dopiero teraz w ciąży. Rozmawiałam z moim ginekologiem w Polsce i on nie jest zachwycony tak samo jak ja tym pomysłem.
Czy wy też dostałyście już jakieś powiadomienie od waszych GP, chodzi mi przede wszystkim o młode mamy?
![]()
No muszę się do tego ustosunkować
Mój mąż właśnie tak leczy wszelakie przeziębienia
Siada sobie z Jackiem i Wackiem i Ryśkiem ( Jacek to Jack Daniels a mój mąż ma na imię Marek Ryszard Wacław) i obala Jacka tak do 4 nad ranem a po wyspaniu czuje się jak młody BógTylko trochę gorzej wygląda
Tak więc dziś i ja usiądę ale z Jamesonem i rano poczuję się jak młoda BoginiTo znaczy może nie rano,ale po południu...
![]()
Mam pytanie drogie mamy
Byłam we wtorek u moje GP i stwierdziła ,że za 2 tyg. mam sie poddać szczepieniu na świńską grypę bo szczepienie dotyczy kobiet w ciąży(2 trymestr ), dzieci poniżej 2 lat i osób powyżej 65 r.ż. Nigdy w życiu nie szczepiłam się nawet na zwykła grype a co dopiero teraz w ciąży. Rozmawiałam z moim ginekologiem w Polsce i on nie jest zachwycony tak samo jak ja tym pomysłem.
Czy wy też dostałyście już jakieś powiadomienie od waszych GP, chodzi mi przede wszystkim o młode mamy?
![]()
ale gapa ze mnie 
Dobre pytanie bo z tego co ja się orientuje to ta szczepionka nie jest jeszcze dobrze przetestowana . GP uparła się ,że powinnam ale to przecież moje ciało a ona nie może mi dać gwarancji ,że wszystko będzie w porządku z fasolą. Mam 2 tygodnie ale ja już chyba podjęłam decyzję naKochana suwaczki musisz sobie wkleic w podpis.
Wciskasz ustawienia,edytuj sygnaturę i linki wklejasz tam ;-)
A czy szczepienie w ciąży,jakiekolwiek nie jest szkodliwe?
Dzięki mamo_Ady :-)