Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-). Mieliśmy wczoraj męczące popołudnie, bo Anię bolał brzuszek, mało spała. Na szczęście przeszło:-), zadowolona była po kąpieli i bardzo ładnie spała. No może oprócz tego, że od 24.30 do 2 w nocy nie spała. Leżała sobie i przytulała się do mnie. Bo czasem zdarza się, że śpi z nami w łóżku, jak już nie mam siły i przysypiamy razem Uwielbiam:-), zresztą ona też lubi być blisko nas. Teraz też śpi, więc zajrzałąm do Was. nastawiłam pranie, ale u nas deszczowo dzisiaj. No nic postawię w salonie, gości się nie spodziewam.
Tyle ze nowego mi jeszcze nie dala wiec obawiam sie ze mogla to zmienic dowiedziawszy sie ze w ciazy jestem
Ale zobaczymy. Brzuch mnie boli dzis jak na okres i troche mnie to martwi

Jolu to trzymamy kciuki, żeby było ok:-). Brzuszek może z nerwów Cię boli. Głowa do góry. Pod koniec ciąży często pobolewa, ale nie ma powodów do obaw:-):-):-). Po prostu organizm się przygotowuje do porodu![]()

dowiedziałam sie jak jest z tym zwolnieniem,myslałam ze juz ci napisałam ale sprawdziłam i okazało sie ze jednak nie a więc:Dziendobry
Wpadlam przed praca sie przywitac. Zamierzam dzis rozmawiac z szefowa na temat zwolnienia, bo w starym kontrakcie wyczytalam ze powinna placicTyle ze nowego mi jeszcze nie dala wiec obawiam sie ze mogla to zmienic dowiedziawszy sie ze w ciazy jestem
Ale zobaczymy. Brzuch mnie boli dzis jak na okres i troche mnie to martwi
Milego dzionka![]()