MartaF
potrójna mamusia:)
::GG team ::MartaF podaj stronke z jakiej bierzesz emotikonki..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
::GG team ::MartaF podaj stronke z jakiej bierzesz emotikonki..
Tymczasem odpoczywac!
dzwonilam do nich i wyraznie cos kreca.Dam im czas do jutra i zadzwonie znowu.
ja zebym odpoczywała to bym pewnie 2 tygodnie po terminie urodziłaczesc dziewczyny!
widze nastroje nieciekawe u mamusiek zblizajacych sie do rozpakowania..Wiem cos o tym, bo jeszcze nie zapomnialam. Zycze Wam abyscie sie za dlugo nie meczyly i urodzily juz wkrotce.Tymczasem odpoczywac!
Didi powodzonka na egzaminie!Mam nadzieje ze jeszcze zdazylam z zyczeniami
A ja sobie dzisiaj pospalam,malutka sie nawrocila na dobra droge i spi sobie smacznie ostatnich kilka nocek (zawsze boje sie zapeszyc).Teraz lezy sobie i patrzy na karuzele.Jutro lecimy na badanie sluchu i do GP kontrolnie-chce zobaczyc ile wazy itp.
Tak a propos,wiecie moze jak to tutaj jest z badaniem bioderek,mam na mysli żabkę,czy lekarze to sprawdzaja regularnie,trzeba wkladac dodatkowa pieluszke czy jak?bo nie chce zeby mała krzywe nozki miała;-)
co do bankowych problemow-ja skrupulatnie zaplacilam za internet przed direct debetem,coby wlasnie pieniazkow na koncie nie zabraklo,a ze jeszcze zostalo,wiec szanowny eircom wzial sobie nastepnego dnia ponownie,a codzwonilam do nich i wyraznie cos kreca.Dam im czas do jutra i zadzwonie znowu.
milego dzinka i pozytywnych nastrojow!zmykam bo Wikusi juz sie lezec nie chce z tego co slysze...:-)

ja wszystkie rachunki mam przez direct debit no ale zapomniałam ze wczoraj bank holiday i ze banki będą zamknięte
jak na złość zapomniałam o prądzie,ze tez wezmą

A ja sobie dzisiaj pospalam,malutka sie nawrocila na dobra droge i spi sobie smacznie ostatnich kilka nocek (zawsze boje sie zapeszyc).Teraz lezy sobie i patrzy na karuzele.Jutro lecimy na badanie sluchu i do GP kontrolnie-chce zobaczyc ile wazy itp.
Tak a propos,wiecie moze jak to tutaj jest z badaniem bioderek,mam na mysli żabkę,czy lekarze to sprawdzaja regularnie,trzeba wkladac dodatkowa pieluszke czy jak?bo nie chce zeby mała krzywe nozki miała;-)
. Moja mama mówiła, że ta dodatkowa pieluszka nie zaszkodzi od czasu do czasu.
O ja biedna,trzy dni mnie nie było i mam takie tyły

).Najpierw NK obskoczyłam,teraz tu...
Może,jakbym wiedziała,że tam netu nie będzie,postanowiłabym zostać w domku
aga002:Witam serdecznie:-)Wreszcie ktoś bliżej mnie,ale oczywiście nadal nie z Swords
A co do szczepionki-ja powiedziałabym-nie,dziękuję
Ja tam w ciąży nic a nic nie brałam,żadnych leków.Witaminki tylko-Gewitol.
Powodzenia

Mój jak zobaczy muchę,to mało się o ścianę nie zabije i krzyczy:mamo,pajęczyna lata

Ciemności się też nie bał,a teraz masakra
Ale już wiem,ze to normalne,szczególnie u chłopców
Zaliczyłam nawet w tych dniach pierwszą w życiu grę w kręgle
Nie sądziłam,że to może dawać taką radochę
Świetna gra,polecam!Idę trochę chatkę ogarnąć!Ale się cieszę,że już z Wami jestem;-)

Witam, jestem nowa na forum ale ciesze sie ze znalazlam Was...... :-) Mieszkam w Limerick i jestem w 19tc Niestety nie znam zadnej dziewczyny ktora opowiedzialaby mi jak tutaj to wszystko wyglada - opieka nad ciezarna przed i po porodzie....
Bede wdzieczna za kazda informacje ..... Pozdrawiam serdecznie