reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziekuje Wam wszystkim :)

naprawde ...wczoraj pierwszy raz usiadlam do pytan..no ale ja juz mam wprawe bo 6 razy zdawalam w Pl.hehe a pytan duzo podobnych...wiec tylko raz przeczytalam ...ale pytania sa tak latwe ze naprawde nie trzeba sie ich az tak uczyc..
Podnosisz mnie na duchu ;-)
Ja ostatnio zdawałam w styczniu testy i mam nadzieję,że wiele mi zostało w głowie.
Jak narazie tylko 2 razy siedziałam przy testach.
A powiedz te które miałaś w domu to były z Celtic Rainbow?

reklama
Zaraz mnie coś trafi
diably16.gif
.Dlaczego zawsze tak jest,że jak coś chcemy kupić to już tego nie ma?Oczywiście w naszym tesco drukarek więcej nie sprzedają
zlosc10_(www.e-gify.pl).gif

Didi-gratuluję
ja mam dobrą,kupowałam w Clonmel w tym ze sprzętem przy KFC i nie narzekam,kartrige tez są niedrogie,drukarka HP:tak:

tak byly wlasnie z celtic rainbow..jak chcesz wysle te pliki Tobie na maila
Dzieki kochana,właśnie je mam.Tylko słyszałam,że w maju wprowadzili nową serię (4) irlandzich testów i nie wiem czasem,czy nie mam starych pytań :sorry:
Ale moja bratowa zdawała w lipcu po polsku i mówi,że pytania się nie wiele różnią :nerd:

Witam
Zrobiłam dzis kopytka mniam wyszły objadłam sie jak swinka teraz odpoczywamy:)
Didi gratulacje!!!!!!!!!!!!!! A jak Martuska zdała?:)
No to sie widzimy juro u mnie o 16 reszta babek z Galway czekam na was?:)
buzka he moda na sukces leci:)udany tasiemiec

1122.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej mamunie :-) pogoda po prostu mnie dobija tylko do spania :tak:Mała właśnie chrapie a synek ogląda bajki:-) a ja piorę i szykuje się na niedzielny wylot aż się boje znajomi lecieli w poniedziałek z Dublina do Łodzi i samolot 2razy podchodził do lądowania bo straszna mgła była w końcu wylądowali ale w Warszawie i autokarami jechali do Łodzi a oni jeszcze z Łodzi musieli dojechać do Poznania atrakcji co nie miara :szok: ogólnie z Irlandii do domu zeszło im 17godzin:eek: mam nadzieje że mnie to nie spodka:tak: didi-gratulacjeee aninaczka-co do dzieci to ty jak mój M chcę jeszcze syna a ja mu mówie że moja kadencja na dzieci się już zakończyła :tak::tak:

madbebe sprawdzaj ułożenie fałdek na nóżkach.jeśli bardzo odbiegają od siebie to trzeba na sprawdzenie do lekarza.Ja nie pieluchowałam swoich dzieci bo nie było takiej potrzeby.

My wagę sprawdzamy u naszej nurse:-), tak mniej więcej co tydzień lub dwa. Po co płacić??? Bo my medical card nie mamy jeszcze. Już ta pierwsza wizyta u GP zaliczona, za dwa tygodnie następna:-). O bioderkach to nam mówiła GP, żeby sprawdzać przy każdej okazji, np szczepień lub u nurse:tak:. Moja mama mówiła, że ta dodatkowa pieluszka nie zaszkodzi od czasu do czasu.

Witam, jestem nowa na forum ale ciesze sie ze znalazlam Was...... :-) Mieszkam w Limerick i jestem w 19tc Niestety nie znam zadnej dziewczyny ktora opowiedzialaby mi jak tutaj to wszystko wyglada - opieka nad ciezarna przed i po porodzie....
Bede wdzieczna za kazda informacje ..... Pozdrawiam serdecznie

hej jestem
dziekuje wszystkim za zyczonka
ZDAŁAM!!!!!!!!!! bezblednie zero bledu szok...heheh ale sie ciesze

lece cos zjesc bo nic dzisiaj jeszcze nie jadlam i glodna jestem jak wilk

anineczka -dzieki za info,nie ma to jak rady doswiadczonych mamek:-)
asienka_r -do 6go tyg nie placi sie za opieke z tego co wiem,a wole isc do Cudo niz do naszej nurse,ktora jest jakas starsza babka, udajaca ze nie rozumie/nie doslyszy:-)i ktorej trzeba wszystko powatrzac dwukrotnie.Dopoki mam za darmo wole polskiego lekarza.My tez mamy za soba 1sza wizyte.Teraz ta w wieku 6tyg,tak?
witam dzindusie!rozgosc sie i pytaj w razie watpliwosci:tak:
emili - zycze lotu bez przygod!
didi - gratulacje!zdolniacha z Ciebie!:tak::-)
Tak, teraz w 6 tygodniu:-). Ale tylko za te dwie się nie płaci, nie wiem jak to jest, jak chce się częściej.

a to nie tak,ze po prostu do 6tyg opieka medyczna jest za darmo?
misia - nie patrz na nic tylko palaszuj!ja to Ci zazdroscze jedzonka bo na gotowanie czasu brak,na lasce mezowej jestem.
Wiec mam nadzieje ze z bioderkami Wiki bedzie OK bo nie wiem jak inaczej je 'naprawiac',jak nie podwojnym pieluszkowaniem..:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry