• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja oczywiscie w pracy wiec szybko mowie dzien dobry. Rozmawialam z szefowa i powiedziala ze ona nie placi za zwolnienie:sorry: tak myslalam:wściekła/y: Ale nie mam zlego nastroju bardzo bo wczoraj mi przyszla wkoncu paczka z PL i mam rzeczy dla dzidzi wkoncu, moge sobie prac prasowac itd:-)

Milego dzionka wszystkim a ja wracam do pracy
jak przejdziesz na H&S to musi ci zapłacic bo to jest urlop a nie zwolnienie:tak:mój szef tez sie wkurzył jak mu to pokazałam ale musiał zapłacic:-)

mamo ady niepotrzebnie sie wczoraj wkurzyłam i teraz juz nie wnikam bo ja i tak w ciąży mnie waże od jego żonki która bez ciąży wazy pewnie ze 2 razy tyle co ja:-p

właśnie wróciłam od GP,schudłam kg od ostatniej wizyty:szok:chyba dlatego ze słąbe śniadanko było:-(no i lekarz powiedział ze na następną wizyte przyjde juz z synciem:-):-Dbo juz jest jak to nazwał "przy bramie":tak::-D

julcia juz wysłałam na nk ale tu tak oficjalnie STO LATEK
3128.gif

reklama
Ja obiadek już zrobiłam i spadam zaraz z młodym do koleżanki:tak:.Pogoda dziś wręcz rozpieszcza!
mamo ady niepotrzebnie sie wczoraj wkurzyłam i teraz juz nie wnikam bo ja i tak w ciąży mnie waże od jego żonki która bez ciąży wazy pewnie ze 2 razy tyle co ja:-p

właśnie wróciłam od GP,schudłam kg od ostatniej wizyty:szok:chyba dlatego ze słąbe śniadanko było:-(no i lekarz powiedział ze na następną wizyte przyjde juz z synciem:-):-Dbo juz jest jak to nazwał "przy bramie":tak::-D
Ja to miałam podobny przypadek.Jak byłam w 9 m-cu ciąży,byłam z P (jeszcze nie mężem) w sklepie na zakupach,na kasie siedziała taka znajoma:confused2:.Mówi do mnie,najpierw: O,w ciąży jesteś?A kto jest szczęśliwym tatusiem?:eek::confused2::eek:Dodam,że staliśmy z P trzymając się za ręce!!!A za moment mój P odpowiada: ja:-D.Czekam z moją ślicznotką na bąbelka(zajarzył,że ta jakaś walnięta i specjalnie mnie przytula,całuje).A ta na to:ślicznotka?Trzeba ją było widzieć kiedyś!Wtedy to była laska,a nie teraz:sorry::confused2::eek::-D:-D:-D.I tu jeszcze dodam,że ona była/jest grubsza niż ja wtedy z prawie donoszoną ciążą:tak:.Tak się uśmialiśmy z P,że szok:-D:-D.No,widać,niektóre maszkary tak mają:happy:
A co do stania przy bramie,Marta-powiedz to Lubiczance,niech też swoją już roztwiera:-D

Julia wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń:-) pogoda superowe aż chcę się wyjśc M już dziś wyjechał z Pl szykuje lodówe na świniaka :-D Dama moja leży na macie się sie wszystkim zachwyca oglądając ;-)Teletubiśie a syn w końcu mógł wyjść pograć w piłkę:szok:Co do fałdek to o tym tu dopiero usłyszałam :-)

Anineczka zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam:-D, a tu zaglądam na NK i normalnie :szok:. Tak młoda laska z Ciebie:-)
Ha ha to znaczy jak sobie mnie wyobrażałaś?
Młoda laska? Fakt urodziłam pierwszego syna w wieku 23 lat,a miał byc na ćwierćwiecze moje,tak sobie założyłam,no ale on zdecydował się szybciej zagnieździć :laugh2:
Ty też nie wyglądasz na swój wiek ;-)
Ja mam czasem z tym problemy :confused2:

Tabasia Gratuluję syneczka!!!
Imię już wybrane?

Mój M pojechał ostro z agencją :eek:
No ja nie wiem czy to dobry pomysł to co on robi.
Napisał maila do treshold i do agencji,że nie zapłaci za rent za ten miesiąc....mam mieszane uczucia co do jego postępowania....

Galway Girls miłego spotkania :tak::tak:
Ahhh jakbym chciała byc Galway Girl :sorry:
[video=youtube;zFlfSeh-Ts8]http://www.youtube.com/watch?v=zFlfSeh-Ts8[/video]
Kocham Tą piosenkę :rofl2:
No i film P.S I love You :laugh2:

Ostatnia edycja:
Ja obiadek już zrobiłam i spadam zaraz z młodym do koleżanki:tak:.Pogoda dziś wręcz rozpieszcza!

Ja to miałam podobny przypadek.Jak byłam w 9 m-cu ciąży,byłam z P (jeszcze nie mężem) w sklepie na zakupach,na kasie siedziała taka znajoma:confused2:.Mówi do mnie,najpierw: O,w ciąży jesteś?A kto jest szczęśliwym tatusiem?:eek::confused2::eek:Dodam,że staliśmy z P trzymając się za ręce!!!A za moment mój P odpowiada: ja:-D.Czekam z moją ślicznotką na bąbelka(zajarzył,że ta jakaś walnięta i specjalnie mnie przytula,całuje).A ta na to:ślicznotka?Trzeba ją było widzieć kiedyś!Wtedy to była laska,a nie teraz:sorry::confused2::eek::-D:-D:-D.I tu jeszcze dodam,że ona była/jest grubsza niż ja wtedy z prawie donoszoną ciążą:tak:.Tak się uśmialiśmy z P,że szok:-D:-D.No,widać,niektóre maszkary tak mają:happy:
A co do stania przy bramie,Marta-powiedz to Lubiczance,niech też swoją już roztwiera:-D
:szok::szok::szok:to larwa jedna!! taką to tylko
lepper2.gif

lubiczanka otwieraj wrota
1125.gif

anineczka ja tez uwielbiam tą piosenke!!!

Ach Dziewczynki-co z tego,że ja wrota otwieram,jak chętnego na wyjście nie ma;-):-D
Martuś-czytałaś smsa?Mozesz mi napisać tu na forum-jakby co:sorry:Już po fakcie-dzięki za odpowiedz:tak::laugh2:
A pogoda-marzenie .Koniec pazdziernika w Irlandii-nie do wiary.szkoda,że jutro wszystko ma wrócić do tutejszej normy:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry