Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

madbebe - ja mam chyba ze 4 buteleczki kropelek z PL, więc mogę jedną odstąpićmam pytanko,GP zalecila malej witamine D3 po 3tyg,ale Wiki jako ze glodna byla zaczela marudzic i zapomnialam zapytac o dawkowanie:-(wiecie moze jak to podawac i w ogóle pod jaka jest nazwa w tutejszych aptekach...domyslam sie ze to kropelki?
pytałam Cudo i powiedziała, że jak masz kropelki z PL, to stosujesz 1 kropelkę dziennie.
no ale ważne, że jest
w każdym razie lecimy we wtorek do PL
aż do 12 grudnia!!!Wesolego Halloween)
Ohh deszcz deszcz i nic innego w prognozie pogdy nie ma ;/
Nadinka jeszcze ma zapchany nosek troszke jakos nie chce jej sie odepchac do konca a ja chora i chora ;/
:-)
Wesolego Halloween)
Ohh deszcz deszcz i nic innego w prognozie pogdy nie ma ;/
Nadinka jeszcze ma zapchany nosek troszke jakos nie chce jej sie odepchac do konca a ja chora i chora ;/
MamoAdy-mam nadzieję,że córunia wróci uszczęśliwiona z przedszkola...choć sama wiem-u starszych dzieci,że takie pauzy w chodzeniu nie wpływają dobrze na ich nastawienie.Jeśli chodzi o Maluszka,to zaczynam się przyzwyczajać do myśli,że swoje we mnie jeszcze odsiedzi i nic nie da popędzanie![]()
...Nie ma co się przed nią bronić,bo przecież to miła tradycja i fajnie (tak myślę)kiedy malipukają do Twoich drzwi![]()
z chęcią otrzymania słodkości(a swoją drogą słyszałam,że tu u nas dzieciarnia woła o kasę i w d...mają słodycze
)
No...a tak w ogóle-załatwiłam to ubezpieczenie-takze jeżdżę już legalnie i nawet tax opłaciłam.Taka dzielna jestem;-)![]()

My nie wiedzielismy o tym bo Ada ostatni raz byla 2 tyg. temu ale madry tatus mogl zablysnac i wrocic sie do domu po stroj dla malej. Mial jeszcze troszke czasu przed praca a i mieszkamy bliziutko crechu ale jakos nie wpadl na to, zeby tak zrobic. Ehhhhhhh... chlopy!!!!
Ale mnie nie zlapali:-)
Takze, nie przesadz z ta mascia na siusiaka

Ależ kochana.Wtedy będę miała dozgonnie wdzięczną synowąAaaa, Anineczko!!! Znam kolesia z PL, ktory bral kiedys sterydy i sie rozrosl jak szaaaaafaTakze, nie przesadz z ta mascia na siusiaka
![]()

Hallowen jest jutro![]()

Ależ kochana.Wtedy będę miała dozgonnie wdzięczną synową![]()

Pampersy są do 6.I mam nadzieję,że młody już będzie odpampersowany jak przyjdzie czas na 6 ;-)Co racja, to racja![]()
Tyle, ze mozesz miec teraz problem z kupnem pampersow- o ile mi wiadomo do 5. produkuja![]()