reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Pampersy są do 6.I mam nadzieję,że młody już będzie odpampersowany jak przyjdzie czas na 6 ;-)

Dobra lecę coś porobic w chacie.

Aaaa właśnie.
Dzwonili z agencji.Chyba landlord się wystraszył groźbą,że rent zostanie wstrzymany.:-D
W poniedzialek przywożą naszą zmywarkę,mają zmienic nam suszarkę bębnową,założyc alarm do końca tygodnia i naprawic cieknącą pralkę :cool2::-)
M tylko musi jeszcze zadzwonic do nich by przysłali swoje postanowienia na piśmie.

A i w lidlu są piękne wysokie draceny za 15 euro.Mam już jedną taką pikną co stoi sobie na przedpokoju.Polecam
Ja z kwiatami od zawsze byłam na bakier,ale teraz staram się o nie dbac :cool2:

Lece bo chłopaki się biją :blink:
Mam nadzieję,że teraz wszystko będzie już cacy
best11_(www.e-gify.pl).gif
,i że będzie tak jak się słowo rzekło...
Co do kwiatków-widziałam,rzeczywiście piękne...Ale ja szczerze mówiąc w pl.nawet kaktusy ususzyłam,tak więc teraz choć mamy kilka roślinek,to tylko takie z przeceny-których nikt inny nie chce.I one się nam za to odwdzięczają
best30_(www.e-gify.pl).gif
-najlepszym przykładem są dwie orchidee,które kupiłam w kwietniu za 1.99e padające...a teraz kwitną już drugi raz-za pierwszym razem od maja do sierpnia:szok:,a teraz od jakichś dwóch tygodni-zobaczymy jak długo:tak:

reklama
Oj już się nie czepiam,nie czepiam;-):-)
Anineczka i MamoAdy-rozwaliłyście mnie
best43_(www.e-gify.pl).gif
...A synowa rzeczywiście będzie happy:-D
A tą wodę morską w sprayu tu dostanę?Może sama zastosuję:confused:

Dostaniesz ale nie pamietam jak sie nazywa. Chyba Sterimar czy Disnemar ale spytam wieczorem kumpeli, to Ci napisze dokladnie

Aaaa właśnie.
Dzwonili z agencji.Chyba landlord się wystraszył groźbą,że rent zostanie wstrzymany.:-D
W poniedzialek przywożą naszą zmywarkę,mają zmienic nam suszarkę bębnową,założyc alarm do końca tygodnia i naprawic cieknącą pralkę :cool2::-)
M tylko musi jeszcze zadzwonic do nich by przysłali swoje postanowienia na piśmie.

A i w lidlu są piękne wysokie draceny za 15 euro.Mam już jedną taką pikną co stoi sobie na przedpokoju.Polecam
Ja z kwiatami od zawsze byłam na bakier,ale teraz staram się o nie dbac :cool2:

Lece bo chłopaki się biją :blink:

No to dopieliscie swego...
Jak ja sie ciesze, ze my takich problemow (odpukac) nie mamy. No landlord nam sie trafil super:tak:

A co do draceny, to ja dziekuje- nie skorzystam...:-)
Brak mi juz miejsca na kominku- a to jest jedyne miejsce, gdzie moge postawic kwiaty, zeby moje kocille sie do nich nie dorwaly:eek: A jak na zlosc dostalismy ostatnio 2 nowe i sie maly tlok zrobil...

Ja tylko na momencik.
Musze troche poprasowac bo sterte mam juz uszykowana:szok:maly akurat zasnal potem obiadek i popoludniu znow mnie nie ma!!!
Myslalam ze znow dzis polazimy po sklepach a tu dupa blada,leje i wieje od samego rana!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lubiczanko mowisz ze ochote robie:-D no to zebys miala jeszcze wieksza to napisze ze juz dzis zrobilam salatke z tunczyka!!!!

Ja tylko na momencik.
Musze troche poprasowac bo sterte mam juz uszykowana:szok:maly akurat zasnal potem obiadek i popoludniu znow mnie nie ma!!!
Myslalam ze znow dzis polazimy po sklepach a tu dupa blada,leje i wieje od samego rana!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lubiczanko mowisz ze ochote robie:-D no to zebys miala jeszcze wieksza to napisze ze juz dzis zrobilam salatke z tunczyka!!!!
zlosc9_(www.e-gify.pl).gif
co za złośliwa bestia;-).Podeślij troszkę dla biednej kobiety w ciąży,której się nie chce działać w kuchni;-):-D.
best18_(www.e-gify.pl).gif
A może jednak też zrobię taką sałateczkę...hmmmmm.J będzie zadowolony-a i ja sobie podjem....

ehhh no uparte te dziecię bo boli i nic więcej:no:

anineczka ja taką dracene mam w salonie od tygodnia:-)właśnie z Lidla

a ja dzisiaj mam gościa i nie bede tak często zaglądac:blink:

mama_ady kochana mam wode morska uzywam kropelek nasossal kremik na klatke snuffle baby gruszka idzie w ruch czesto i mam tez karvol na pieluszki aby robic inhalacje ... Niestesouje wszystkiego na raz ... Ale woda krople i krem dziennie .. Katar przechodzii malej ale jeszcze ma zapchany nochal ;/

reklama
Do góry