reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

oj wybyczę wybyczę się w PL :tak: będą 2 babcie i dziadek, nie mówiąc o "ciotkach i wujkach";-) ale będę się udzielać na BB dalej:tak:
widzę, że temat stuleki - ja swojemu odciągam przy kąpieli - wiem, że są różne opinie, ale rozmawiałam z koleżanką, która jest już prawie 20 lat położną i kazała mi to robić, żeby nie było problemu później. no i tak sobie codziennie "ćwiczymy" delikatnie podczas kąpieli i już widać efekty ;-) bo jak usłysałam od niej, co robią dwulatkom :szok: brrrr... wolałabym tego zaoszczędzić mojemu bąblowi:eek:

reklama
Image-viGoodMorningMyFriends1.jpg

Wy,ciotki!Powariowałyście z tym dziarganiem dzisiaj?!
Boszsz...pospać se dłużej nie można,bo potem i tak się namęczę nadrabianiem:wściekła/y:
A tą wodę morską w sprayu tu dostanę?Może sama zastosuję:confused:
Ja też ją stosuję,codziennie od dnia urodzenia Radka:tak:Praktycznie młody nie ma katarku,rzadko kiedy!Tak,to jest Sterimar w sprayu,psikasz po jednym pskiu do każdej dziurki(w nosie oczywiście:sorry2::tak::-D).W Polsce Unimer Pediatric.
A moja mysza to ma chyba w czwartki wychodne,pojawiła się w czwartek 2 tyg.temu,
9.gif
potem zniknęła.Zaś wylazła tydzień temu w czwartek,pobuszowała i ją wcięło
16.gif
.Wczoraj wieczorem znów przylazła
1.gif
,a teraz oczywiście cisza!
10.gif
Jest ogromne prawdopodobieństwo,że w przyszły czwartek zawita:blink::-D

Ale tu tera cicho

Ostatnia edycja:
Noooooo faktycznie spuscic z oka na chwile i sie dorywaja kobity do klaawiatury
biuro__15_.gif

Mnie cos lamie nogi mnie bola strasznie jakby mi ktos pilowal je pila.Wina pogody pewnie.Wogole len dzis koszmarny.Zrobilam szybko obiad i spedzam czas przed kompem i tv. A wogole to zaraz pojde spac z moim dzieciem.

A u nas koniec swiata!!!!!!!!!!
Czarno sie zrobilo, ze najlepiej, jakbym swiatla pozapalala, telewizja mi nie dziala przez te chmury i deszcz, a leje jakby ktos stal i szlauchem polewal:szok::szok:
A ja troche posprzatalam i chcialam podloge dokladnie na kolankach umyc. Ale teraz juz nie da rady, bo moja druzyna sie za chwile zjawi i mi sladow narobia...
I co tu robic???!!!:confused2: Od kompa tez musze zaraz odejsc, bo jak A mnie zobaczy, to znowu bedzie marudzil, ze caly czas tylko na forum siedze...
O!!! Telewizja wrocila:-)

Agusik, ja znam z Polski wode Disnemar. sama taka mialam ale mi sie wlasnie skonczyla...

A moje koty chyba przechodza wlasnie jakis odpowiednik "buntu dwulatka":szok:
Szaleja, biegaja, broja, zaczepiaja nas, nie sluchaja, bija sie i drapia i wkurzaja swoja matke ...:szok::szok: Ale i tak sa kochane:-)
A swoja droga, to zdziwilybyscie sie, jak glosno tupia takie male kotki jak biegaja! Jak stado galopujacych koni!!!!

Ale sie przejasnilo...:-)

Dobra, uciekam stwarzac pozory, ze komputer mnie wcale a wcale nie interesowal przez ten czas...;-)

No to już wszystko wiem i w drodze do pracy po J zajadę do apteki po tego szpraja.
MamoAdy-fajny suwaczek:tak:
No sałatki chyba jednak nie będzie,ale moja połechcana ambicja i tak mi kazała poszaleć w kuchni-tak więc na obiadzio kapuśniaczek,na drugie ryż z sosem po mexykańsku i nawet przystaweczka...choć nie za bardzo w temat się wpasowała,ale biorąc pod uwagę,że rzadko mi się zdarza zrobić będzie ok:-pi zaraz pogrzebię szukając jakiś deserek do zrobienia:tak:
Gastone i Agusik-kochane...Dziś to naprawdę szaleja od samego rana...Nigdy nie wiadomo co i jak-jednego dnia cisza jak w krypcie,a drugiego nie wiadomo co kto i jak naskrobał-tak szybko się przewijają;-):tak::-D
Andziulina-ja tak jak Ty przy każdej kompieli odciągam mojemu Dawidkowi,dzięki czemu najmniejszych problemów nigdy nie miał:sorry::-).Właściwie już teraz to raczej on sam dba o te sprawy-mama tylko główkę może wymyć:-p

Zapłakana Irlandia:sorry2:
A jak wieje,masakra
28_2_2.gif

Ja tam do najlżejszych nie należę,ale i tak nie będę próbować czy odfrunę,a może nie...:no:
Posprzątałam,nudzę się,czekam na P,jak wróci z pracy to na zakupki skoczymy.Nadal nie kupiłam stroju dla Radka na jutro:no:.Zdaje się,ze w Tesco widziałam tego troszkę;-).Prezentu też jeszcze nie kupiliśmy bo mój ostatnio z pracy późno wracał i tak się jakoś nie złożyło:wściekła/y:A tak najchętniej wskoczyłabym pod kocyk z herbatką i laptopikiem,ale dziecię moje nie pozwoli:zawstydzona/y:Taka pogoda,ze nic tylko leniuchować.Co to będzie w listopadzie?Nie lubię tego miesiąca:no:Ale już grudzień to mój ukochany miesiąc w roku
4_1_209.gif

Hej]
U mnie tak zawialo z rana ze az internet przestal dzielac wiec z braku zajecia wzielam sie za sprzatanie, i jak skonczylam lacznie z myciem podlog moj kochany piesek:wściekła/y: przylazl caly mokry i brudny:wściekła/y: dostal ochrzan polozyl sie w kaciku a ja podlogi do poprawki:wściekła/y:
A teraz lece bo pomidorowka sie gotuje:-)

Hej dziewczyny...
dlugo mnie nie bylo. Na dlugi weekend pojechalismy do Sligo :) fajnie bylo.
mam teraz troszke do nadrobienia - czy ktoras wie, na ktorej stronie byly moje posty? zaczne czytac to co stracilam od tamtego momentu.

Buzka.

P.S.
Moj Maly Ksiaze spi :) mam chwile na kawe :)

reklama
Ale_x_andra: Twój ostatni post jest na stronie 1239:szok:.Życzę,więc kochana powodzenia,wytrwałości i czasu na nadrabianie tych,bagatelka 76 stron:-D:-D:-D.Najlepiej pozbądź się rodzinki na parę dni z domku,zrób termos kawci
bialy-ekspres-robiacy-kawe.gif

i siedź po nocach,bo w dzień jesteśmy baaardzo aktywne:-D

Ostatnia edycja:
Do góry