reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

kamcia-dynia super my jutro będziemy wycinać ;-) ogólnie życzę udanego halloween i fajnej pogody na resztę dni :-) żegnam się z Wami na 2tygodnie bo w niedzielę lecę o 6.30 do PL i raczej nie będę miała możliwości do was zajrzeć brak neta :-D przyszłym mamą życzę szczęśliwego wypakowania:tak:Buziaczki

reklama
Emili udanego urlopiku ;-):-)

Mamy dynie :-D
Co prawda dwa małe wypierdki,ale są :tak:
M już powycinał,zaraz cyknie fotkę.
Kamcia no twoja niezła i groźna!!
Ja już mam relaksik,piwko piję.
Ale widzę,że puchy tutaj :eek:

Joannn hurtownia nazywa się
Neil O'Reilly Hairdressing Supplies
Gortnafluer Business Park,
Clonmel,
Co. Tipperary.

Wiesz może gdzie jest ten business park?

Ostatnia edycja:
dobijcie mnie bo juz nie daje rady:no:lubiczanka pech mnie nie opuścił i chyba nie ma zamiaru,chyba sobie dzisiaj popłacze
gif_0107_f.gif
Co się stało,bidulko?:szok:
anineczko:u nas w Dunnesie pełno dyń,po 2 Euro!:tak:
Kupiłam młodemu strój diabełka,takie prawie nic,ale na jeden wieczór mu starczy:tak:.Muszę tylko jutro jakąś czerwoną lub czarną podkoszulkę pod spód dokupić i farbki do malowania buzi.O,właśnie,nie wiecie może gdzie je znajdę?I w ogóle nie mam pojęcia jak mu tę buźkę na diabełka
diab.gif
pomalować:no:.Może któraś mi podpowie,albo podeśle jakiś link do stronki gdzie takowe malowane buzie znajdę:confused:,Chyba powinien mieć wąsy i brodę..zupełnie nie wiem jak mam go pomalować
ysz.gif
.
Emili:miłego pobytu w Polsce:tak:
Oooo,u nas już sztuczne ognie trzaskają na całego
sztuczne-ognie.jpg

Ostatnia edycja:
Co się stało,bidulko?:szok:
anineczko:u nas w Dunnesie pełno dyń,po 2 Euro!E:tak:
Kupiłam młodemu strój diebełka,takie prawie nic,ale na jeden wieczór mu starczy:tak:.Muszę tylko jutro jakąś czerwoną lub czarną podkoszulkę pod spód dokupić i farbki do malowania buzi.O,właśnie,nie wiecie może gdzie je znajdę?I w ogóle nie mam pojęcia jak mu tę buźkę na diabełka
diab.gif
pomalować:no:.Może któraś mi podpowie,albo podeśle jakiś link do stronki gdzie takowe malowane buzie znajdę:confused:,Chyba powinien mieć wąsy i brodę..zupełnie nie wiem jak mam go pomalować
ysz.gif
.
Emili:miłego pobytu w Polsce:tak:
nic nadzwyczaj trudnego.Spójrz na mój suwak-dawid w zeszłym roku był diabłem:tak:Buzkę na czerwono(jeśli ten kolor ma kostium),grozne brwi,wąski i bródzia i diabeł malowany:-)
Anineczko-nie odstępuję od zaproszenia-jadąc do Clonmel z Portlaois nie ominiesz tak łatwo Cashel:tak::-DEEEE-dyńki super
MamoAdy,Kamcia-świetna robota...My też mieliśmy wyciętą dynię,ale nam zgniła i dziś J musiał pożegnać ją w koszu...Ale jutro kupujemy chybcikiem drugą:-D:sorry:
Larcia-lepiej pózno niż wcale;-):sorry:
A teraz juz lecę i życzę Wam wszystkim słodkich snów...a jeszcze
MartaF-co się stało:confused::szok:
Emili-no Kobietko-do Poznania?Wspaniałego wypoczynku:tak:

Anineczko Alex bedzie :-)
Ahhhh tak.widzisz jak mnie pamięc zmyliła.Przecież mówiłaś o Alexie :tak::tak:Biję się w pierś...nie wielką ale zawsze :-D
Matt miał miec na imię Alex.Piękne imię,i nie dałam tylko dlatego,że mój M uparł się na Matthew ;-)
Lubiczanko napewno skorzystam!!
Dziękuje za pochwały.zaraz przekażę M bo mojej pracy tam nic nie było.
Dynie już są przed drzwiami wyjściowymi :tak:

(...)
Joannn hurtownia nazywa się
Neil O'Reilly Hairdressing Supplies
Gortnafluer Business Park,
Clonmel,
Co. Tipperary.

Wiesz może gdzie jest ten business park?
Wydaje mi się, że to jest w kierunku Cashel..ale patrzę na mapkę i tam jest Elm Park i Prior Park..a Businesowego Parku nie widzę...:sorry:
A dynie fajoskie..:tak:
A te sztuczne ognie - Agusik - to Twoja fota czy z netu ściągnęłaś...:-p jeśli takie macie fajerwerki to pozazdrościć... :szok:

reklama
Witam z rana!!!
Wyobrazcie sobie,że J chciał zabrać dziś modem od neta do pracy jak mnie wczoraj drapnął wieczorkiem przy komputerku Jego szczęście-nie zabrał
Joannn-wydaje mi się(choć mogę się mylić),że ten busines park jest też w stronę Cashel,z tym,że jadąc jak na rosegreen:tak::sorry:
Didi-jak po imprezce?
Anineczko-to czekam tylko na sygnał kiedy wodę na kawusię mam nastawiać
No...J wymyślił sobie,że w tym roku skoro nie pracuję muszę czynnie uczestniczyć z nimi w chodzeniu po domkach-chyba go pogięło:eek::szok:.Powiedziałam,że mój wkład może ograniczyć się wyłącznie do funkcji driver:-p
A teraz życzę Wam wszystkim i Waszym rodzinkom
halloween44.gif
,bez żadnych ekscesów
halloween10.gif
i w atmosferze prawdziwej zabawy
halloween54.gif
.I tak w ogóle milusiego dnia:tak::-D

Do góry