reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia-chciałabym mieć czas na poleniuchowanie...A co do planów-nie muszę się chyba wypowiadać?:-DAsieńko-mówiłam,że Ania wie co dobre-całe szczęście Daniel też nie ma nic po czekoladzie,tak więc mamusia nie musi sobie odmawiać(jak na razie niczego)
Tichonek-no witam spowrotem:tak:.Dobrze,że weekend bez żadnych ekscesów i problemów:tak:
Sofik-mam nadzieję,że lekarz zaradzi...A właściwie,że na strachu się obędzie i teraz juz tylko będzie lepiej
MamoAdy-widzę,że zakupowe szaleństwo trwa:-p

reklama
tichonku mały śpi pół dnia juz:sorry:ciekawe co będzie w nocy:confused2:

sofik zdrówka dla Sofii(hehe fajnie to wygląda:eek::-D)

asieńka jakoś sie trzymam;-)

a moja córcia jedzie na święta do PL:-)

Witam!
Mam pytanie! Czy moze któraś z Was się orientuje jak przedstawia się droga z Galway do Shannon??? Dzisiaj w nocy moja przyszła teściowa wylatuje do Polski i ma samolot o 6:35 rano i nie wiem ile wczesniej trzeba wyjechać, co by się "mamusia" nie spóźniła:D Chodzi o to czy są pozalewane drogi, może jakieś objazdy?

Witam laski
Ja juz po pracy, odpoczywam L robi obiad mialam nadzieje na spacer ale slonce sie schowalo no i tak szybko ciemno sie robi.
W koncu mam wolne jutro moze laski maja ochote na spotkanie np w busy bees jutro dzieci poszaleja a my sie kawki napijemy?
Mój plan na dzis to leniuchowanie:) A wy co porabiacie?:)

busy bees?? a gdzie to?? bo ja nawet byłabym chetna na spotkanie aby dziecię me się wyszalało przy okazji :tak:

busy bees?? a gdzie to?? bo ja nawet byłabym chetna na spotkanie aby dziecię me się wyszalało przy okazji :tak:

No i widze,że Paulinka skorzystałaś z mojej rady i jesteś na BB:D
Teraz jest u mnie teściowa, na weekend przeprowadzka, a 1-ego przelatuje moja mamuska! Wiec ciezkie 2 tyg. mnie czekaja! Ale jak juz mamuska poleci to zapraszam na herbatke i zobaczenie mojego pierworodnego:)

A co do spotkań... To wy się tak umawiacie i spotykacie na kawki???:) Ja tez bylabym chetna ale narazie, jak juz pisalam, ciezkie 2 tygodnie przede mna, a poza tym narazie mały za mały na spacerki w taka pogode:) Ale jak juz zaczne wychodzić na dłuższe spacerki z Kacperkiem to też się pisze na spotkanie:)

Witam lepiej posnoniz wcale.
Ale mialam busy dzisiaj dzien.Zakupy w kilku sklepach bo echo w lodowce bylo,play house,potem obiecany sklep z zabawkami,kolezanka i w koncu obiad i siedze dopeiro na dupie teraz.uff

witam:-)

udało mi sie przeczytac i napisać przed pobudką małego:tak:

gastone fajną masz fotke:tak:ślicznie na niej wyglądasz:tak:
Dzieki za komplement,sama sobie walnelam fotke ;-)
Witam

Kamcia powodzenia na porodowce, czekam na wiesci...

Moj Sofik chora miala 39.6 tempe od 2 dni teraz jej trochce spadlo ale i tak skacze 38 i ma kaszel i katra , na 17 mamy wizyte u lekarza;-)

tylko tyle bo nie mam sily pisac maly dzis daje popalic zeby mu ida na potege:eek:

Sofik zdroweczka zycze Sofijce.Moj Max ciagle podziebiony,troche szczeka jak stary pies ale garaczki niemamy.ale syropek z pl pomaga.

Ello kobitki

Nie nadrobilam wszystkiego bo nie mam sily ale przemknelo mi ze Kamcia wkoncu sie wypakowuje "TRZYMAM KCIUKI"
Ja normalnbie dzis skurcze mialam:szok: Tak sie przestraszylam ze caly dzien leze i dojsc nie moge do siebie:no:

Dobrej nocy

Ciao Dziewczynki!!

Ale mielismy dzisiaj dzien! Zakupy, spacer po miescie, kumpela na kawosie i bylo fajnie:-) Kupilam Alowi swiateczne skarpety i sliniaki..hehe...tyle fajnych wdzianek porobili na swieta, ze szok! Uwielbiam ta atmosfere bombkowo-choinkowo- swiatelkowa w sklepach! Nic tylko kupowac i kupowac!!:-)

A teraz jestem po maratonie serialowym i mam czas nadrobic zaleglosci internetowe.

No to lece dalej....

Ciaoooo

ach! Wlasnie mialam pytac, czy szykuje sie jakies spotkanieee???:-)

reklama
Hej dziewczynki
Lubiczanko, nie nie:-)Az w taki zakupowy szal, to ja nie wpadlam:-) W sumie dlugo nam nie zeszlo ale jak wrocilismy, to wpadl na kawe kumpel, pozniej obiad robilismy- wlasciwie to A. robil a ja asystowalam, po obiadku "Brzydula", potem poszlam sie kimnac, bo tak mnie jakos cos ostatnio...:-D No i "Na Wspolnej", kapiel Ady i tak to mniej wiecej wygladalo...:-)

Do wyjazdu odliczam juz niemal godziny:-)
Powoli znosze do pustego pokoju rzeczy, ktore musze zapakowac do mojej walizy i te, ktore pozniej A. dowiezie.
Tak ciezko sie na dwie podroze pakowac:eek:Ale co zrobic? Wole teraz pokombinowac niz sie pozniej wsciekac, ze moj maz zapomnial zabrac czegos np. bardzo waznego...:-)

Misia, a ja tak patrze na Twoj suwaczek slubny... I tak mi sie przypomnialo... A Wy tak na tych puzzlach??? I tak przed slubem??? :-D :-D :-D :-D :-D

Do góry