Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiec tylko obiadek i ogarniecie chatki pozostalo mi jeszcze ale cosik weny nie mam. Mlody jakis markotny zmienny dzis ze hoho
ma stan podgoraczkowy wiec zadnego spacerku nie bedzie by losu nie kusic.
:-) no chyba ze jak chce zadzwonic do baby
. A oto i on moje zbawienie VTech Challenger Laptop – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
ale spieszylam sie bo mialam gosci wiec nie zaczepialam was
. Mlody rosnie, rozrabia, pyskuje, ostro lapie sie za szczote i zamiata tylko na glowy uwazac trzeba
. Jak tylko mlody przestanie mi kaszlec to wpadniemy na kawke. Moze nawet wiekszym gronem zobaczymy.
ze mam takie pomysly.
z kosza juz sie wysypuje a ja nie mam natchnienia
jedynie co to mezulkowi koszule i podkoszulki prasuje i tyle a w szafi pusto bo wszystko wcielo .... czyt. nieuprasowaneMadbebe - nadal nie rozumiezle sie wyrazilam:-)ja w rybie po grecku najbardziej lubie farsz - cebula + marchew,wiec sama rozumiesz,ale bede sie chyba musiala obejsc smakiem w tym roku:-(
to teraz wszystko jasne:-)ja po prostu nie mialam odwagi siegnac po cebule,ani po kapuste w jakiejkolwiek postaci (myslalam ze i duszona szkodziMadbebe - nadal nie rozumieJa tez karmie piersia i nie odmowie sobie niczego
takze na Wigilie bedzie i ryba po grecku (tu cebulka nie powinna Ci zaszkodzic - jest podduszona i wogole, gorzej z surowa...) i pierogi z kapucha i grzybami, barszcz i karpiu ofkors tez.
) i podwojnie mi ciezko bo lubie cebulke:-)ale teraz to juz chyba sobie nie odmowie,skoro tak mowisz
a moj A.jeszcze bardziej:-)A ten z meblami za socjalem to szczegolnie:-)Zdarzylo nam sie wyhaczyc kilka fajnych rzeczy,tym samym moj dom uwazam za nieco zagracony:-)ale chyba przytulny dosc.
Na stronce figurowaly jako out of stock,ale w sklepie jeszcze byly 2opak.Dzisiaj dokupilismy lancuchy i bede wreszcie miala upragniona choinke:-)Tez mysle zeby ja ubrac na dniach,malej sie na pewno spodoba

Madbebe - nadal nie rozumieJa tez karmie piersia i nie odmowie sobie niczego
takze na Wigilie bedzie i ryba po grecku (tu cebulka nie powinna Ci zaszkodzic - jest podduszona i wogole, gorzej z surowa...) i pierogi z kapucha i grzybami, barszcz i karpiu ofkors tez.
Wlasnie Asienko - nie trzeba sie obzerac ;-)a sprobowac trzeba wszystkiego zeby sie kury dobrze niesly :-)Poza tym nasze szkrabiki:-) prawie trzy miesiące będą miały (Ani zabraknie kilku dni dosłownie). Poza tym jak zjem odrobinę to nie powinno zaszkodzić. Do takich wniosków doszliśmy wczoraj z mężowskim:-):-):-)

Remont!!!!
No ale w sumie sie ciesze bo jak juz sie cos zaczelo to i sie skonczy nie:-) Mam nadzieje ze zdazymy
Ja tez planowalam troche wczesniej ale to moze tydzien przed swietami a tu jesio listopad:-)No ale troche rozumiem, tez uwielbiam swieta i nie moge sie doczekac ale nie chce zeby sie nam znudzila do swiat
Az swietami zapachnialo:-)No ale puki co to teraz ten remont trzeba skonczyc zeby bylo gdzie choinke postawic

W zeszlym roku pelzala po podlodze (miala 6,5 mies) a teraz, to trzeba bedzie uwazac, zeby nasze swiateczne drzewko nie znalazlo sie na niej
Na szczescie chetnych do opieki nie brakuje...
) Tam sie wyspie i odpoczne:-) Juz tak bliziutko:-):-):-)