reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.

Widzę,że kucharzycie na święta mocno.
A bigosiki ,pierożki i krokiety to z grzybkami robicie?
Skąd macie grzybki,a czy to może pieczarki?

Mi dziś się śniło,że M mnie z dwoma kobietami zdradził :eek::confused2:
No masakra jakaś :eek:
Już nie pamietam czy w śnie lałam jego czy te babska :sorry:

W dodatku zepsuł mi się doszczętnie telefon.Miał już jakieś 4 lata i wczoraj zakończył swój żywot.Dziś jestem odcięta od świata :cool2:
Cudownie:shocked2:
M miał mi zostawic kabelek od swojego drugiego telefonu,ale jak zwykle zapomniał :crazy:

Pauletta ależ romantyczny ten twój M :-D No ale najważniejsze,że wytworzył ciepełko i dzięki niemu zasnęłaś :-D:-D

Misia przełącz z terminatora na erotyka. :cool2::-D:-D

reklama
misia u mnie gołąbki już dawno zamrożone leżą i czekają na święta więc nie wiem po czym mój tak gazował:sorry: Marta uwierz mi właśnie po tych zapachach udało mi się zasnąć szybciutko byle by sie tylko nimi nie "delektować":laugh2:
kurcze cała chatka pachnie mi teraz grzybami bo własnie się gotują uwielbiam ten zapach:-):tak:
anineczka oczywiście że z grzybami :tak: ja mam od babci z PL właśnie mi w tamtym tygodniu w paczce przyszedł cały wielgachny słoik suszonych grzybów:-):-):-)

I ja się witam!

Pogoda się pierniczy,a tak się pięknie dzień zapowiadał:eek:,ale ja nie narzekam,Radek i tak pokasłuje,przetrzymam go w domu:tak:W nocy się strasznie kręcił,gadał przez sen,kaszlał,wymęczył siebie i nas:-(Teraz gorączki nie ma,ale możliwe że z popołudnia coś się przypałęta:-(A może nie,bo Radek do chorowitych raczej nie należy:happy:Jak już to troszkę kaszle i szpiki mu z nosa lecą:confused2:Ale między inne dzieci to on się dziś nie nadaje:no:
wczoraj męczyłam się chyba z dwie godz żeby zasnąć nie wiem czemu dopiero jak przyszedł mój mąż kochany i myśląc że śpię podgazował trochę sypialnie :eek::confused2: że musiałam schować twarz w poduszkę to zasnęłam ehhh ci faceci:sorry:
Ja myślę,że choć już zamrożone to na pewno był to dowód uznania dla pyszności Twoich gołąbków:-D

Ostatnia edycja:
witam!!!
Nadrobilam wszytsko tylko jakos nie pamietam co ktora pisala:cool2: maly mi wyje od rana sam nie wie czego chce!

Wy tak kucharzycie ze i ja mam ochote cos zaczac pichcic tylko nie chce mi sie za bardzo:sorry:a druga sprawa to nie mam grzybow w tym roku.zawsze tesciowa przysylala a w tym roku raczej nie przysle.........:no::no::no: a moze i dobrze bo raczej nie chce miec z nia nic wspolnego a moj m rowniez:rofl2:.

Ja pierogi mam zamiar robic z pieczarkami...widzialam grzyby w PL sklepie ale strasznie drogie.....
Krokiety tez mam w planach noi moze golabki:-p
Pauletta nie przegladalam watku kulinarnego i nie wiem czy wpisalas przepis na golabki czy nie?
Jesli nie to bardzo prosze o przepis i jakas instrukcje.
Kiedys robilam z mama ale sama nigdy i tak do konca nie pamietam co i jak:sorry:

My z m nie robilismy sobie prezentow na Mikolaja......za duzi jestesmy;-) a wogole to troche szkoda kasy bo.....wykonczenie domu w PL duzo kasy pochlania...........

Misia ale Ci a zrobil niespodzianke:tak::-)

Ja tez widziałam grzyby w polskich sklepach. Fakt, że jest ich niewiele,ale ten smak!!! Chyba warto odżałować parę groszy dla efektu :-)

Kurcze a mi mają przywieźc grzybki,ale dopiero 22 grudnia.Późno no...
Tak to bym sobie już zaczęła robic coś w kuchni :confused2:

Tichonku zdrówka dla Radzia :tak::tak:

Antek popsuł jedne światełka na choince :wściekła/y::wściekła/y:
Mila dorwała bombkę i lata z nią po chacie,a Matt co chwilę podchodzi i próbuje ściągnąc łańcuch :eek::confused2:

ewelcia nasze Szymonki coś dzisiaj razem urzędują:confused2:mój niby zasnął niedawno a juz go bujam w wózku, cały czas czuwa:-(

anineczka ty to masz wesoło:-D

Witam sie i ja wlasnie zwleklam sie z wyrka :-p maz dal mi pospac bo ostatnio to jakos tak nie mialam weny na spanie...

Pogoda dopisuje wiec spadam na zwiedzanie sklepow i wypatrywanie jakis ozdobek bo krucho u mnie z nimi w tym roku. Zreszta obiecalam mamie ze dzis porywam ja do centrum w nagrode za cierpliwosc:tak::-D

Moniadan co to za choinka zywa czy sztuczna? I naprawde to byla ostatnia???:eek::szok:Szok to teraz co ja mam kupic trza szukac dalej od domciu...
Oki uciekam sie szykowac i uderzam w miasto a moze ktoras z was mamuski spotkam...hmmm ... moze;-)
Milego dnia odezwe sie wieczorkiem

reklama
Frog choinka sztuczna, ale tam są jeszcze w B&Q tylko nasza była ostatnia z tego rodzaju, bo jest kilka rodzajów w różnych cenach, mniejsze większe itp
takze jeszcze sa, ale te najlepsze juz ostatnie sztuki, takze spiesz się

Misia spokojnie, polowę gołąbków zamroziłam i małe są takze brzuchy mamy ok :-D

Do góry