reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka :-)
Jola to ja Cie pociesze ze na chorobowe czekalam pol roku :szok: i juz nie wspomne ze sie 100 razy w socjalu klocilam o skladki, dopiero sama telefonicznie z sekcja zajmujaca sie zasilkami chorobowymi wszystko wyjasnilam i dostalam wyrownanie juz nawet bez jakiejkolwiek decyzji:-)
Tabasia jakby co sluze pomoca w razie jakichkolwiek pytan, wpadaj na herbatke po pracy :-)
Misia nie tylko u Ciebie takie numery, z moim dzieciem tez zakupow nie ma :-) psssssst chociaz nie zapeszam w nowym wozku pozwolil zrobic zakupy w Dunsie;-):-Dchyba mu sie spodobal prezent od Mikolaja:-p
Gastone ale Ty obrotna kobietka jestes...przeslij troche tej energii...powodzenia za te kilka dni:tak:;-)
Julia zapraszamy w nasze skromne progi :laugh2:
Anineczka no pochwal sie nowym telefonem:-p:cool2::-D
Frog zazdroszcze Ci tej kawki z mamusia tez bym tak chciala z moja sobie wypic:tak: jak zakupki udaly sie?
Ewelcia a u Was to juz jest ten zabek czy nie , bo u nas ni ma...
Andziulina, moniak82 a Wy gdzie jestescie:-)(hehe wzywa ta co sie najwiecej udziela:laugh2:)
A ja siedze i zamulam, musze na silke isc a mi sie tak nie chce...wyslalam m po loda do sklepu bo przez moniadan zostalam wybitna fanka loda snickersa i przez nia wcinam te kalorie zamiast je gubic:zawstydzona/y::sorry::-D
Kurde choinka ubrana okna wyklejone teraz mysle zeby za kucharzenie sie wziac...ale mi sie tak chce ze szok...dzis kupilam 3 kg kapusty kiszonej hehehe ciekawe kiedy i na co ja to przerobie:sorry::laugh2:
pozdrawiam:-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej,
a ja pisze z dzieckiem na reku bo dzis mamy dzien placzka i nic nie moge zrobic,nie dosc ze sie naczekalam w szpitalu jak glupia,bo lekarze poszli na przerwe jak akurat ja przyszlam na wizyte, czekalam 2.5 godz a wizyta trwala 10 min, a potem jeszcze na wyniki malej bo miala pobierana krew i chcialam zapytac co jest grane - jakis mily pan do mnie zadz.w zeszlym tyg ze mala ma jakas infekcje:szok:, czekalam na ta wizyte1.5h wiec juz sobie wyobrazilam ze sa pewnie złe skoro karta trafila do lekarza. W gabinecie p. doktor stwierdzila ze dlaczego nie jestem z dzieckiem bo badania trzeba powtorzyc:wściekła/y:.Mowie wiec ze nie dostalam zadnego listu tylko ktos do mnie dzwonil, ale nie bylo mowy o powtornych badaniach. FINAL jutro z rana jedziemy na pobranie krwi a potem na szczepionke,wiec nie wiem jak to mala zniesie:shocked2:.TO SIE ROZPISALAM,ALE MNIE WK....

Moniak82-kolejna,której tak dobrze,że Święta w pl spędza...Oczywiście nie muszę mówić jak bardzo zazdroszczę...To już moje drugie Święta nie w Polsce(wcześniej lecieliśmy:sorry:),a mojego J 3-ie...No dla niego to naprawdę ciężko,bo tęskni do domku niemożliwie(pierwszy raz spotkałam faceta,który jest aż tak BARDZO zżyty z rodziną,mamą-naprawdę:tak:).Dobrze,że mamy tu siebie:sorry::-)
Lubiczanko ja też poprzednie 2 lata z rzędu świętowałam tutaj i teraz też nic nie wskazywało że spędzimy święta w Pl, choć nie ukrywam że mi b.zależało żeby pierwsze święta Emilki spędzićw końcu z całą rodzinką (wczoraj z zaskoczeniem odkryłyśmy z siostrą że mimo iż w Irl widzimy się co kilka dni to w Pl nie spotkałyśmy się już ponad 1,5 roku) I tak w ostatniej chwili się zdecydowaliśmy, bilety zakupiliśmy może z 10 dni temu
Ale najważniejsze że macie tutaj siebie!
A Ty Tichonku wszystko wypatrzysz!:zawstydzona/y:Spostrzegawczość na 5 z +:-)
Agusiek melduje się na wezwanie:-) A co Ty zrobisz z 3kg kapuchy!!?? Pewnie znów nie będziesz miała czasu na bb przez to;-)

Moje tez 4 - ale mnie to tam nie rusza...Swieta sa tam, gdzie jest atmosfera, chociaz troche rodziny lub przyjaciele, tam gdzie jest choinka i talerz cieplego jedzenia:-)
AMEN

Agusiek chetnie, chetnie :-);-)
Jutro jade wypelnic papiery o macierzynski i od 1 lutego bede juz miala duuuuzo czasu :-) Ale mysle, ze uda nam sie spotkac wczesniej :tak: Ja oczywiscie tez zapraszm do siebie ;-)

Witam sie - nie mam na nic czasu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

a moje 4 święta tutaj:confused2:co wy na to:sorry:ja juz zapomniałam jak wyglądają święta w PL:eek::confused2:

moje tez :confused2:

Wogole widzialam dzis K A R M E L K A - tak slodko sobie spal... jest przesliczny!!!!!

Agusiek co Ty z ta kapucha zrobisz, chyba bigos na sylwestra :-D:-D

przepraszam z enie odpsiauje wszystkim ale przecyztlam ostanie tylko posty :sorry::sorry::sorry::sorry: przepraszam...

Moje tez 4 - ale mnie to tam nie rusza...Swieta sa tam, gdzie jest atmosfera, chociaz troche rodziny lub przyjaciele, tam gdzie jest choinka i talerz cieplego jedzenia:-)
AMEN
Amen , pieknie to napisalas...:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej
wpadm się tylko przywitać,..
nie mam niestety jeszcze nbeta żeby posiedzieć...
ale mam nadzieję że o mnie nie zpomniayście..
nadrobić napewno mi się nie uda.... bo piszecie za dużo ;-)ale mam nadziję że szybko będę mogła wrócić na forum :-)
poza tym u nas wszystko w jak najlepszym porądku :-D

reklama
Witam laski
Ja dzis rano wstalam zerwalam sie do socjala zalatwilam co trzeba!
Potem poszlismy na spotkanie dzieci i bylo spotkanie z pania od aromaterapii.
Przyszlam do domu odwiedzila nas kolezanka Oliviera, pozniej ja odwiozlam do domu i pojechalam z jej mama do gp bo angina ja zlapala jakas masakra wszyscy dookola choruja:(
No wyszorowalam łazienke wyrzucilam kupe starych kosmetyków od razy wiecej miejsca.
Musze sie zabrac za szafe z ciuchami bo polowy nie uzywam i miejsca nie ma a otworzyli sklep na salthil ze oddajesz ciuchy w dobrym stanie oni wyceniaja i je sprzedaja i daja ci polowe kasy wiec mysle ze to bedzie dobry pomysl:)
Teraz relaks
Misia bo co to za spacer dla Ala na zakupy zadna przyjemnosc hihi
No i sie zbuntowal mamusi:)
Milej nocki

Do góry