Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a że wczoraj niezbyt dobrze się czułam wieczorkiem to poszłam spać o 9 więc przespałam 13 godz
:-) czuje się świetnie
co raz częściej sie zastanawiam czy by nie ubrać choinki coś mnie tak zaczyna już korcić
tylko nie wiem czy to nie za wcześnie u mnie w domu ubierało sie drapaka najwyżej kilka dni przed świętami ...chociaż to już tylko dwa tygodnie zostały
ło matko tylko dwa tygodnie jak ja się ze wszystkim wyrobie
muszę zagonić te swoje leniwe 4 litery do roboty
gdzie można kupić jakies tanie ozdoby choinkowe a szczególnie lampki????

;-)

:-)

Może ten dzień przesądzi o naszym nowym roku i ciągłym pobycie w IE;-)
Pamiętam, że po pierwszym porodzie dostałam po 9 miesiącach, a tu nadal ani widu ani słychu. Może powinnam zainwestować w jakieś testy, tylko że raczej nic nie mogło się wydarzyć, choć czasem ciężko to stwierdzić
Owocnej wizyty u GP, może dowiesz się czegoś więcej niż obecnej wagi i ciśnienia
Czasem i tak bywa, najważniejsze to być wyrozumiałą i kochającą żoną;-)
I tego całego sprzątania po tych nocnych ekscesach
Całe szczęście, że to jednorazowy wypadek, a nie żaden wirus
Nie wiem czy w Galway jest Atlatic HomeCare albo Woodies Diy, ale mają tam fajne ozdoby, lampki i całkiem spory wybór

-zobaczymy jak będę stać z czasem...Na szczęście Dadzia zaabsorbowana bajką,Danielek po jezdzie samochodem ciągle śpi w foteliku(oczywiście już nie w autku)

łajdactwo

A tak przy okazji,to dranie nie wpłacili mi ostatniego już chb-tzn.tego dodatku40-to eurowegołajdactwo
![]()
Bo mają chyba jeszcze czas do przyszłego poniedziałku

No i dla Ciebie, oby to nie było nic poważnego
Swoją drogą to fajoski ten filmik z Waszą rodziną elfów

Porownanie jak dla mnie malo apetyczne...;-)
Ale nie wazne bo i tak tego nie mam...bo malo mam w lodowce i nic ciekawego

. Ja nie wiem czy potrafilabym w ten sposob, pewnie zjechalabym swojego z gory na dol 

. Wzielam od marcysi wozek dla Amandy, czapke i plaszcz dla siebie, bo bylam tylko w bluzce i heja do domu. Tylko czekalam az cos wyjdzie do naprawy w aucie
i prosze, przed Swietami najlepszy czas, a jak!Ide, trzeba cos na obiad wyczarowac.