Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moj R w szoku ja zreszta tez
Ja wlasnie mialam pytac. Co sie dzieje z Andzulina????? 10000 tysiecy lat tu jej nie bylo!!! HOP HOP- gdzie jestes?? Jak tam Igorek?? Odezwij sie...![]()
A ja wsciekla, tylko czekalam az cos walnie w nowym samochodzie. Szczescie w nieszczesciu jest takie, ze stalo sie to niedaleko, pod domem kolezanki(tak, marcysia, widzialam Cie tu i odzywaj sie czesciej!!!). Zawsze mialam takiego pecha, jak bylam w Galway. A do domu stamtad ponad 20km!Wiec teraz nie jest tak zle. Wzielam od marcysi wozek dla Amandy, czapke i plaszcz dla siebie, bo bylam tylko w bluzce i heja do domu. Tylko czekalam az cos wyjdzie do naprawy w aucie
i prosze, przed Swietami najlepszy czas, a jak!Ide, trzeba cos na obiad wyczarowac.
Heh wczoraj nakupowalam kapusty coby na swieta popichcic samakolykow a dzis.............zamowilam dla nas bilety na swieta do pl......dobra jestem.....ale mega szczesliwa:-):-):-):-):-):-):-)
a co tam raz sie zyje
:-) Oby tylko snieg na swieta spadl i urok i duch swiat wtedy w gronie rodzinki murowany.Agusiek ty wstretna babo, tak mnie zostawiac sama na swieta
no ale skoro jestes mega sczesliwa, to wybaczam ci, tylko bez wodeczki dla mnie nie wracaj
ja chyba tez zrobiei frytki z paluszkami, ale wiecie co moj Eryk a McDonaldzie czy na miesci uwielbia frytki, a jak mu zrobie w dmu to nie chce jesc
jeden plus ze jest wtedy wiecej dla mnie a ja uwielbiam![]()

i spokojnej nocki:-)

frog chciałabym miec tak oszczędną żonę
Może zdradzisz tajemnice jak ty to zrobiłaś?![]()
:-):-):-) Na wieksze zakupki wybieram sie po swietach bo wtedy to moze kupie 2xtyle a co .... 

a później będe narzekac że za dużo przytyłam ale teraz to chociaż mam wymówkę hehe
mały tak jak myślałam wstał o 7 i pałaszuje razem ze mną frytki no bo inaczej nie mogłoby być on frytkom nie odpuści a jeszcze miesiąc temu plul nimi aż furczało tak nie chciał
a teraz szaleje za nimi no cóż gusta się zmieniają

mam nadzieję tylko że te hmmm smakołyki smakują podobnie też w tą druga stronę