Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo ja nie miałam
a teraz tez mnie cyce pieką bo mleko sie przepala ale ściągać nie musze bo są miekkie i jak próbuje odciągnąć to nic nie leci,pare kropelek

paranoja!!
.
.
Przydałby się,nie powiem!Ale jak go znam to albo tak wszystko ustawi,że to ja jemu będę robić masażyk,albo nikt nikomu bo padnie przed telewizorem

dziecię me zasnęło po 2 a że sama zmęczona troszkę byłam to przed 4 poołożyłam się koło niego myśląc że zaraz się obudzi i nie wiem kiedy sama zasnęłam
obudziłam się 15min temu bo mnie pęcherz pogonił a Wiktor dalej śpi w najlepsze wtulony we mnie ponad 3 godz. mi spał
jak wstałam do ubikacji to też się obudził i podreptał za mną a teraz dochodzi do siebie bo wygląda jak lekko oderwany od rzeczywisstości hehe

)to może uda mi się namówić mojego J na takowy

Kobieta za kierownicą ;-) - Wideo - Studio - WP.PL z jednej strony śmieszne ale z drugiej szok że tacy kierowcy na prawdę istnieją![]()

Się spłakałam normalnie

ze śmiechu rzecz jasna
Ale ostatnia scena wcale nie była śmieszna
Ta,akurat od razu-mężczyzna!

froq, pauletta - o tak byloby super, zwlaszcza, ze mam juz jak dojechac ( auto jezdzi ;-)), ale sobota mi odpada jak narazie. Poza tym po 1ej corcia mi spi, gdybym wiec przyjechala o 12, to usnie mi w aucie, a wtedy bedzie niedospana i nie do zycia, a w domu juz nie usnie. Ale nie mowie nie na 100%, gdyby cos sie zmienilo, to odezwe sie do froq, jej komore mam. Tylko wyjasnij mi Pauletta, czy Ty mieszkasz za cyganowem, za smieciowiskiem czy gdzie to sie w lewo skreca z headford rd(mowie jadac od headford)?
. Wilwie porywam z soba i moze jeszcze kogos...hmmm mój Szymonek dzisiaj sie uspokoił po wypiciu plantexu:-)wielkie dzięki Sofikno i zmieniłam mu mleko i nie polecam nikomu aptamilu,
mały czasami wymiotował po nim i jest za tłuste
madbebe mój tez tak miał na początku bo sie nie najadał i dałam mu butle,teraz przynajmniej śpi 2-3 godziny głodomor mały:-)
;-). Jednym bobasom sluzy takie mleczko innym inne nie trzeba z gory zakladac ze jest be dla wszystkich
Najwazniejsze by dziecko bylo najedzone i szczesliwe a ktore mleczko to powoduje to juz nie wazne.