frog4
mama grudniowa'07
Jak narazie obsmarowałam im tyłki na gazeta.ie![]()
Zawsze to jakies wyjscie by wyladowac zlosc a jak ochloniesz wymyslisz jak ICH zalatwicObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak narazie obsmarowałam im tyłki na gazeta.ie![]()
Zawsze to jakies wyjscie by wyladowac zlosc a jak ochloniesz wymyslisz jak ICH zalatwicDawaj linkaJak narazie obsmarowałam im tyłki na gazeta.ie![]()

I tu dziewczyny i ludziska z forum gazety.ie.Widać są jeszcze całkiem normalni ludzie na świecie,szkoda tylko,że coraz częściej na swojej drodze spotyka się tych nienormalnych
A ja Ci mówię-pojedź tam z obstawą,na pewno nie powiem Wam:wy*******ajcie,bo się ,że tak powiem-strapi
.Faktem jest(oczywiście nie uogólniam),że my,Polacy jesteśmy narodem zazdrosnym,zawistnym(no jak sąsiad ma lepsze auto to ja mu kluczykiem porysuję-tak dla przykładu,albo jak on coś tam dostał z socialu dlaczego mi się nie należy-wkopię go),nielojalnym-i długa mogłaby być ta lista cech charakterystycznych dla Polaka:-(Ale na naszym forum ujrzałam promyczek nadziei dla Rodaków.Jetseście dziewczyny dowodem na to,że można być przyjacielem dla kogoś,kogo tak naprawdę się nie zna,no-dziewczynki z Galway są przykładem przyjazni"namacalnej"(ach te Wasze spotkania...)i,że możemy na siebie liczyć i ufać sobie
Kończąc rozprawianie o przypadłościach Polaków,Anineczko droga-nie zrażaj się do rodaków,albo przynajmniej rodaczek,bo nie wszyscy zasługują na sklasyfikowanie i zapakowanie do tego samego worka
:-)
.Ale Ci dobrze z tymi wypadami do Limerick
Ja też najchętniej bym się wybrała...ale w styczniu(przy okazji chrzcin)przyjadą moje dwie siostry i zrobimy sobie taki zakupowy babski(+pochłaniacz maminego mlesia)wypad
Już się nie mogę doczekać.I mam dylemat gdzie zrobić te chrzciny-chybaże zmienimy w międzyczasie chatkę na większą...

Raz jestem druga
i to po 10:00
)browarku.Ja zaraz się biorę za toczenie klusek i robimy wypad na Sunday Market.Mama odbębniona(czyt.zadzwoniłam do niej)jak co niedzielę,obiadek przygotowany-luzzzzzik
ale ciągąle cos....
ja to bym im jeszcze podrzuciła wnętrzności z ryby to kratek ściekowych przy domu żeby im ładnie pachniało na święta

Ja bym sobie ten list o kochanku podarowala...to jakies takie niezbyt dobre jest chyba. POszlabym do nich jeszcze raz ,tak jak dziewczyny mowia 'w paru chlopa'- moze sie przestrasza..wiesz...nastraszcie ich troche. Zagrozcie odwolaniem do innych srodkow. Jak nie da rady to poszlabym do landlorda aby mu uswiadomic jakim ludziom wynajmuje dom. Jesli to nie pomoze poszlabym do szefa owej pani i jemu powiedziala aby uwazal, bo osoba, ktora zatrudnia jest zlodziejem! Na kazdego szefa to podziala!
:-)