Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj lekarz przyjmuje na Dublin rd. "Eastland House"-miedzy bank of ireland a szkola stoi stary szary dom z czerwonymi drzwiami. (tel.09328498)i nazywa sie Enda Harhen (jest facetem).Poszlam do niego przypadkowo,bo moja Gp byla na urlopie,ale nie zaluje.Nie powiem,ze jest super fachowcem bo jakos nie dal poznac tego po sobie,ale jest bardzo cierpliwy,mily i jak na lekarza Gp kompetentny.Ania prosze o numer, moze polecisz lekarza??a jak sie juz umówie na wizyte, to co?/bede miał badanie??jakie?
Ale biolu w szkole jezeli uczyli cie gramatyki to bardzo dobrze. W koncu jest trudniejsza od slowek.w dlatego ze w szkole zle nas ucza bo zamiast od slow zdan zaczac to ucza gramatyki.Ale na serio musze sie wziasc za ten jezyk bo jak mamy tutaj zyc to przydalo by sie co nieco go kumac.a moze jest jakas mamuska i powie mi jak najszybciej sie nauczyc angielskiego moze sa jakies sposobyMoze tak jak w filmie job hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

. Razem z mężusiem i czteroletnią córeczką mieszkamy w Kilcock koło Dublina. Nasza kochana perełka ma na imię Martynka. Minęły już 2 miesiące i powoli się zadomawiamy. Muszę jednak przyznać, że nie przychodzi nam to z łatwością. Czy początki zawsze są takie trudne? Czuje się trochę jak ryba wyjęta z wody...
Witaj MocniaplCześć. Jestem Monika. Od dłuższego czasu czytam sobie Wasz wątek, dopiero jednak dziś zebrałam się, aby coś napisać. Od 3 września jestem " mamą z Irlandii". Razem z mężusiem i czteroletnią córeczką mieszkamy w Kilcock koło Dublina. Nasza kochana perełka ma na imię Martynka. Minęły już 2 miesiące i powoli się zadomawiamy. Muszę jednak przyznać, że nie przychodzi nam to z łatwością. Czy początki zawsze są takie trudne? Czuje się trochę jak ryba wyjęta z wody...
pozdrawiam Was gorąco