pauletta82
Sexy Big Mamma
A to ja myślałam że TM21 to najstarszy modelto super wiadomosc..a powiedz mi czy ten motylek od TM21 bedzie pasowal bo na ich stronie tylko taki mozna kupic czy to w sumie bez roznicy jaki i bedzi epasowal to zaraz kupuje ..i mama mi dosle
wiesz może jak przyjedziesz podjadę i sprawdzimy czy ten motylek pasuje i wtedy zamówisz 
Żyję żyjęPauletta, zyjesz czy moze po wczorajszej wycieczce liczysz skurcze:-) W sumie, to Ty juz zwarta i gotowa ale niech mala lepiej jeszcze troszke posiedzi...
No i zapomnialam... Ja rowniez Ci dziekuje za milo spedzony dzien i... bezpieczna jazde![]()
Mam nadzieje, ze jeszcze sie kiedys gdzies wspolnie wybierzemy- chocby nawet na zakupy w GalwayBo w sumie gdzies dalej, za jakis czas, to moze juz byc wiekszy problem..

pół dnia przespałąm później wybyłam na zakupy i na pyszny serniczek do Agusiek 
No z ta bezpieczną jazdą to poleciałaś kochana
bezpieczna haha szczególnie wtedy jak przez mgłę ronda nie zauważyłam i ledwo wyrobiłam na zakręcie
ehhhhhNo ale mam nadzieję że się nei zraziłaś do mnie jako kierowcy

i z chęcią sie gdzieś wybiorę z Tobą choćby nawet na zakupy 
:-)
To nie za wesoło,jeśli Wiktorkowi włączyła się bateria na noc...Gdybym to ja była w ciąży i kierowała taki kawał drogi,to niechby moje dziecię spróbowało nie dać mi pospać
Masakra piłą meczaniczną jak nic;-)

Przed poludniem wybylismy na zakupki,pozniej do znajomych w odwiedzinki-9dni temu urodzila im sie Olivka:-)Taaakie malenstwo. Wazy 2600teraz wiec malutka z niej kruszynka,ale przeslodka.Ja powiem szczerze ze juz nie pamietam mojej Wikuski jak sie urodzila