reklama

Mamy z Irlandii!!

to super wiadomosc..a powiedz mi czy ten motylek od TM21 bedzie pasowal bo na ich stronie tylko taki mozna kupic czy to w sumie bez roznicy jaki i bedzi epasowal to zaraz kupuje ..i mama mi dosle
A to ja myślałam że TM21 to najstarszy model :zawstydzona/y: wiesz może jak przyjedziesz podjadę i sprawdzimy czy ten motylek pasuje i wtedy zamówisz :tak:
Pauletta, zyjesz czy moze po wczorajszej wycieczce liczysz skurcze:-) W sumie, to Ty juz zwarta i gotowa ale niech mala lepiej jeszcze troszke posiedzi...
No i zapomnialam... Ja rowniez Ci dziekuje za milo spedzony dzien i... bezpieczna jazde:-D
Mam nadzieje, ze jeszcze sie kiedys gdzies wspolnie wybierzemy- chocby nawet na zakupy w Galway:-D Bo w sumie gdzies dalej, za jakis czas, to moze juz byc wiekszy problem..
Żyję żyję :-D:-D pół dnia przespałąm później wybyłam na zakupy i na pyszny serniczek do Agusiek :tak:
No z ta bezpieczną jazdą to poleciałaś kochana :sorry2: bezpieczna haha szczególnie wtedy jak przez mgłę ronda nie zauważyłam i ledwo wyrobiłam na zakręcie :zawstydzona/y: :sorry2: ehhhhh
No ale mam nadzieję że się nei zraziłaś do mnie jako kierowcy :-D:-D:-D i z chęcią sie gdzieś wybiorę z Tobą choćby nawet na zakupy :tak:

reklama
Bry wieczor :D
O widze ze Dyta i Joann walkuja bliski mi temat. Tzn odcycowanie.
Ja od czwartu nie cycuje. Nie zamierzalam tak szybko konczyc ale moja pannica mnie zmusila poniekad - bo strasznie mnie gryzla. Do krwi doslownie. i perfidnie. i odkad karmienie przestalo byc przyjemnoscia to juz mi sie tak nie podobalo... Kupilam nakladki na cycki, ale wrzask byl taki jakby ja kto ze skory obdzieral. Jak zdjelam nakladke to od razu gryzla .. No i powiedzialam basta . I od czwartku koniec.
Kupilam mleko Bebiko - tylko Ola nie chce go pic z butli. z kubka tez nie... ale na szczescie kaszkami dojada..i oszukuje ja tak ze robie mleko, do niego wkrusze kilka herbatnikow Hippa i jak sie rozpusza to takie jej lyzeczka daje i zajada :D I czesciej daje jej pic - bo jednak z cyca to sporo pila. A ja juz prawie doszlam do siebie - tzn moja mleczarnia. nie odciagalam nic - bo to tylko przedluza. Na szczescie zadne zatory sie nie porobily. Dzis juz cycki wyrznie mniejsze i nie twarde. Popijam sobie tylko herbatke z szalwi na zmniejszanie laktacji.
Aa i najwazniejsze - Ola n ie robi mi awantur w nocy. Pierwszej nocy bez cyca obudzila sie - ale poglaskalam po glowce i zasnela. Druga noc spala caaaaala bez przebudzenia, trzecia - obudzila sie i nie chciala zasnac - dostala troszke wody do popicia i tez zasnela - takze w sumie bezbolesnie to u nas przeszlo - bo przed tem to mialam kilka pobudek w nocy na cyca.

A my dzis mielismy busy dzien, minal juz tydzien jak rodzice sa, zostalo jeszcze tylko pare dni. Ale ten czas szybko leci.

misia kochana, ciesze sie, ze tort Ci wyszedl, mam nadzieje, ze nie mialas zadnych problemow z nim. Ale jak sama widzisz, prosty i pyszny! Jeszcze raz OGROMNE gratulacje z okazji Slubu :-) A goscie niebawem wyjada, wtedy bedziesz tesknic za tym calym rozgardiaszem i balaganem..chociaz moze nie... Pewnie nie mozesz sie juz doczekac jak bedziecie sami w 3 :-)

witam o poranku

my juz na nogach bo mloda wstaje skoro swit..
wiec trzeba sniadanko jakies zjesc i zabarac sie do pracy cyli...zrobic format w kompie taty ..haha

A to ja myślałam że TM21 to najstarszy model :zawstydzona/y: wiesz może jak przyjedziesz podjadę i sprawdzimy czy ten motylek pasuje i wtedy zamówisz :tak:
wiesz co ja juz zamowilam..najwyzej nie bedzie pasowal a majatek to nie kosztuje tylko 15 zl.. u nich na stronie wiec to nie duzo najwyzej odsprzadam

Dzień dobry
No ja wczoraj już nie zaglądałam bo tuż popołudniu wybyliśmy w stronę szacownego domku Anineczki-dzięki wielkie za świetnie spędzony czas,a jak wróciliśmy to szybko zrobiliśmy kompleksową obsługę dzieciaczkom i zasiedliśmy we dwójkę przed tv:-)
Marta_też myślałam,że szybciej Wam pójdzie z tymi zakupami...Co prawda dziewczynki nie siedziały tak długo jakby się chciało,ale wiedziałam,że przed nimi dosyć długo droga powrotna-w dodatku w najgorszą porę,bo nie dość,że półmrok(jak dla mnie najgorsza pora do jazdy),to w dodatku właśnie pojawiała się mgła,więc nawet nie jęczałam żeby jeszcze posiedziały:sorry2:
Kamcia,Didi-cieszcie się ostatnimi chwilami w Polszy...i towarzystwem rodziny i przyjaciół
MamoAdy-ale zapewne po powrocie do domku jak Mała "padła"tak do rana spała:confused::-)
Pauletta-hmmm:dry:To nie za wesoło,jeśli Wiktorkowi włączyła się bateria na noc...Gdybym to ja była w ciąży i kierowała taki kawał drogi,to niechby moje dziecię spróbowało nie dać mi pospać:no:Masakra piłą meczaniczną jak nic;-)
Dyta,Kasiu,Joannn-powodzenia Wam dziewczynki w walce z odstawianiem:tak:Niech moc będzie z Wami i nie poddawajcie się(choć mogą być naprawdę trudne momenty)
Joannn-wiem,że to nie jest śmieszne,ale parskłam śmiechem jak przeczytałam o Twojej zgubie-to faktycznie mieli na co się połasić...Ale tak serio to myślę,że może gdzieś go wywiało...Jak były naprawdę silne wiatry ja swój śmietnik 2razy po osiedlu ganiałam:szok:
Didi-gratuluję zakupu...Ależ Ci się fartnęło...Jak będę w pl to może też spróbuję wynalezć tą machinę
Gastone-życzę jaknajszybszego powrotu do zdrowia...Trzymaj się mocno i dzielnie:sorry2:
Tichonek-coś się kochana opuszczasz w weekendy...Doskonale rozumiem-czas dla rodzinki i w ogóle....
Andzulina-śliczna focia na suwaczku-warto było sie pomęczyć tą godzinkę:blink:
A teraz lecę i miłego dnia życzę

Didi-gratuluję zakupu...Ależ Ci się fartnęło...Jak będę w pl to może też spróbuję wynalezć tą machinę

dzieki ..ciesze sie z niego...ale juz mam w planach jak mi sie trafi kupic model wyzej a tego sprzedac..haha..ale ten chodzi bez zarzutu...chociaz ma swoje latka...tata tylko wymienil mi w nim kabel bo tamten byl popekany i bal sie ze moze niedlubo calkiem peknac i mnie kopnac..haha wioec kabelek nowka nierdzewka...
a maszynke licytowalam i udalo mi sie zlicytowac ja za 550 zl wiec nieduzo

d.dobry!
ja wczoraj tylko Was poczytalam i tyle :happy2: Przed poludniem wybylismy na zakupki,pozniej do znajomych w odwiedzinki-9dni temu urodzila im sie Olivka:-)Taaakie malenstwo. Wazy 2600teraz wiec malutka z niej kruszynka,ale przeslodka.Ja powiem szczerze ze juz nie pamietam mojej Wikuski jak sie urodzila:zawstydzona/y:a dzis minely od tego dnia juz 4miesiace...
misia-torcik malina,ja tez prosze o przepis bo jeszcze nigdy sama nie robilam:no: Zdrowka duzo! Alencjusz przeslodko wygladal.Gdzie chrzcilas?-chrzcielnica mi sie spodobala:tak:;-)
gastone-jak tam?lepiej troche?Mam nadzieje ze zurawinka Ci pomoze.
ladnie sobie wycieczkujecie;-)pauletta przerazilas mnie z tym rondem ktorego nie zauwazylas:szok:My tak mielismy kiedys-A.gadal przez telefon i nie wyhamowal,wjezdzajac w rondo:szok:Nie pamietam,ale chyba wracalismy z Shannon jakos.Szczescie ze nic na wysepce nie bylo,tylko trawka:no:
Nie wiem czy czytacie 'nasz glos',mi wczoraj wpadl w rece i zaluje ze teraz jestem swiadoma. Otoz jest tam artykul o radonie-pierwiastku promieniotworczym. Ponoc w Irlandii w 5tys.domow poziom tego pierwiastka jest rakotworczy,a zachodnie i poludniowe hrabstwa maja najgorzej:-(Podali linka,mozna wpisac swoj adres i sprawdzic jak to wyglada w naszym rejonie- Radiological Protection Institute of Ireland. U nas oczywiscie jest najwyzszy:szok::wściekła/y:

madbebe-szok normALNIE.Sprawdzałam u nas jest między 5 a10%...czyli nienajgorzej:sorry2:.Choć szczerze mówiąc wydaje mi się,że na całym świecie można sporządzić podobne mapy:baffled:
Didi-no ta faktycznie bardzo udany zakup:tak:

reklama
Witam! :-)
ja wczoraj netu nie miałam, odpioczęłam od kompa ;-)
Didi super ze sobie kupiłaś :-) no i fajnie ze wracasz, musimy omowic szczegóły urodzin naszych M :tak:

o kurcze teraz patrze i ziemia z kwiatka na podłodze :szok: widac Emcia juz coraz ciekawsza sie robi :-D ide pozamiatac, miłego dnia mamuśki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry