reklama

Mamy z Irlandii!!

Ten filmik o pieluchach szok :szok: ale ja wam powiem szczerze ze mi sie nie chce tak wcześnie :zawstydzona/y:

dziewczyny mozecie polecic jakis dobry mop, wszystkie które mam/miałam to tylko rozmazuja brud i moczą podłogę a nie myja :baffled:

reklama
Czołem dziewczynki!
Jak tydzień się zaczął,dobrze?U mnie przyjemnie,nie powiem,a to za sprawą mojego P po przebudzeniu:zawstydzona/y::-DW szczegóły wnikać nie będę i tak wiadomo o co kaman:-D
Szkoda tylko,że Radek nadal cherlawy:baffled:Takie uroki przedszkolnego życia:sorry2:Ja mięsiwo i sosik mam z wczorajszego obiadu,tylko jakiś makaronik dogotuję,kalafior albo fasolkę z bułeczką i spokój z garami:tak:Za to odkurzanie mnie wzywa bo kociska latają po mieszkaniu:baffled:
Nie wiem czy czytacie 'nasz glos',mi wczoraj wpadl w rece i zaluje ze teraz jestem swiadoma. Otoz jest tam artykul o radonie-pierwiastku promieniotworczym. Ponoc w Irlandii w 5tys.domow poziom tego pierwiastka jest rakotworczy,a zachodnie i poludniowe hrabstwa maja najgorzej:-(Podali linka,mozna wpisac swoj adres i sprawdzic jak to wyglada w naszym rejonie- Radiological Protection Institute of Ireland. U nas oczywiscie jest najwyzszy:szok::wściekła/y:
:baffled:Ładne rzeczy:szok:U mnie na całe szczęście,stężenie najmniejsze:tak:
Wszystkiego naj,naj dla Wikusi z okazji 4 miesiąca życia:-)
Emili dla Twojej bąbelki gratulki za dwa zębale:tak:
Dyta,Joannn,Kasia jak idzie odcycusiowanie?Wierzę,że nie najgorzej i dacie radę;-).Choć Kasia w sumie już odstawiona:tak:
A,wiecie,dziś w Dzień Dobry TVN była rozmowa o rankingu najgłupszych przestępców 2009 roku:-DOglądałyście może?
-Trzecie miejsce:26-latek po pijaku chciał ukraść tablice rejestracyjne,nie dość,że z radiowozu:baffled:To jeszcze takiego,w którym siedziało 2 policjantów:sorry2:,
-Drugie miejsce:facet,chcąc uniknąć aresztowania udawał stół:-D:-D:-DPolicja wpada do barakowozu,w którym pomieszkiwał z kolegami,a Ci oczywiście,że nie,nie znają takiego,a siedzą przy dość koślawym stole,nakrytym obrusem i jeszcze flaszka wódy na nim stoi:-D:-D:-D
-And the winner is...Dwóch fałszerzy dokumentów posługiwało się sfałszowanym dyplomem ukończenia studiów:tak:Jak wpadli?Mieli tytuł: Profesor Doktor Rehabilitowany:baffled::-D:-D:-D
Bałwanów na świecie nie brakuje:sorry2:

Tichonek - pewnie chodzisz i spiewasz - Jak dobrze wstac skoro swit :D:-D a jak juz sie bierzesz za odkurzacz to do mnie tez wpadnij, bo o okruchy na dywanie mozna sie przewrocic ;-)

Dzień doberek :-) jak ja uwielbiam poniedziałki i sprzątanie tego syfu po weekendzie normalnie kocham ten stan rzeczy :sorry2::dry: ale przynajmniej nic nie jest w stanie mi dzisiaj humorku popsuć i nawet nie iwem skąd się on wziął nie miam takich fajnych powodów jak Tichonek :-D:-D:-D a jednak jest oby sobie nei poszedł hehe
Pauletta-hmmm:dry:To nie za wesoło,jeśli Wiktorkowi włączyła się bateria na noc...Gdybym to ja była w ciąży i kierowała taki kawał drogi,to niechby moje dziecię spróbowało nie dać mi pospać:no:Masakra piłą meczaniczną jak nic;-)
Na szczęście P ma codziennie wieczorny dyżur z małym więc jak zasiadłam na kanapie tak mnie nie można było z niej ruszyć a mały ujeżdżał Pawła ;-) więc luuuzik :tak:
ladnie sobie wycieczkujecie;-)pauletta przerazilas mnie z tym rondem ktorego nie zauwazylas:szok:My tak mielismy kiedys-A.gadal przez telefon i nie wyhamowal,wjezdzajac w rondo:szok:Nie pamietam,ale chyba wracalismy z Shannon jakos.Szczescie ze nic na wysepce nie bylo,tylko trawka:no:
Nie wiem czy czytacie 'nasz glos',mi wczoraj wpadl w rece i zaluje ze teraz jestem swiadoma. Otoz jest tam artykul o radonie-pierwiastku promieniotworczym. Ponoc w Irlandii w 5tys.domow poziom tego pierwiastka jest rakotworczy,a zachodnie i poludniowe hrabstwa maja najgorzej:-(Podali linka,mozna wpisac swoj adres i sprawdzic jak to wyglada w naszym rejonie- Radiological Protection Institute of Ireland. U nas oczywiscie jest najwyzszy:szok::wściekła/y:
Na szczęście zdążyłam na tyle wychamować że wysepki nie zaliczyłyśmy :sorry2: ale gdyby to były godziny szczytu to kraksa murowana :baffled: ale tam żywego ducha nie było także spokojnie z tego wybrnęłyśmy bez szwanku :tak::-):-)
A ten radon też sprawdziłam u nas 10-20% ale wcześniej gdzie mieszkałam był wskaźnik najwyższy :baffled:
dziewczyny mozecie polecic jakis dobry mop, wszystkie które mam/miałam to tylko rozmazuja brud i moczą podłogę a nie myja :baffled:
Ja polecam mop elektryczny na parę :tak: super sprawa mam takowy ;-) tyle że teraz w domu mam wszędzie wykładziny:dry: i tylko stoi i się kurzy bo na powierzchnię jaką jest łazienka to mi się go nie chce wyciągać:sorry2:

No Tichonek-podejrzewam,że miałaś tak miły poranek jak ja wczorajszy wieczór:tak::-DA normalnie się tak zaśmiałam głośno z tych przestępców,że Daniel aż podskoczył:sorry2:.Masakra-idiotów niestety nie brakuje
Kasiu-to w salonie musiałaś mieć jakąś lawinę tych okruchów skoro można się o nie potknąć;-):-D.Co do odkurzania-nie mam nic przeciwko temu aby i do mnie ktoś wpadł-z tym,że u mnie królują teraz nie okruchy(choć ich też nie brakuje),ale moje włosy:wściekła/y:
Monidan-chętnie bym Ci poleciła,bo mam rewelacyjny,ale niestety nie pamiętam nazwy(zaraz sprawdzę czy gdzieś na nim nie ma)...A do podłóg proponuję używać(glazury)płyn pt"spray &mop"-pryskasz prosto na podłogę(ma taką nakrętkę z kilkoma dziurkami a"la prysznic)i jedziesz mopem...Nazwy nie ma,ale mamy go już ponad rok:szok:ale J zapłacił za niego ok 30e....

No z ta bezpieczną jazdą to poleciałaś kochana :sorry2: bezpieczna haha szczególnie wtedy jak przez mgłę ronda nie zauważyłam i ledwo wyrobiłam na zakręcie :zawstydzona/y: :sorry2: ehhhhh
No ale mam nadzieję że się nei zraziłaś do mnie jako kierowcy :-D:-D:-D i z chęcią sie gdzieś wybiorę z Tobą choćby nawet na zakupy :tak:
Pewnie, ze sie nie zrazilam. A piszac tamtego posta mialam na mysli caloksztalt:-) No przeciez dotarlysmy z Ada cale i zdrowe;-)
A to rondo... nie ma co gdybac!!! Najwazniejsze, ze udalo sie je jednak ominac;-):-)

Kasiu Irlandko, "przeslodki" avatarek:-D:-D:-D

Larcia, ja juz sobie Ciebie zamawiam gdzies w okolicach 21. czerwca:tak: Pomozesz mi ten "cycowy" tort upichcic na 30-tke mojego A.;-):-) No i mam nadzieje, ze sie zgodzisz, bo ja umiem tylko cycki z blota robic (a i te robilam ostatnio jakies 24 lata temu:-D:-D:-D).

Gastone, jak tam?
Mam nadzieje, ze juz wszystko z Toba ok:confused:
Napisz koniecznie, jak tam USG

Nie pamietam, co to ja jeszcze chcialam. Aaaa, z tym Altzheimerem...:baffled:

No to milego dnia

Hejka
Witam ja na chwilkę z wiadomością Julci dziś wyszły 2 ząbki :tak:
Gratuluję!
Mój ma tak rozmieszczone ząbki jak Ewa Didi...cztery zazębiające się..niczym kasownik..heh :-D

Dyta.. - co do nieprzytomności..miałam tak w szpitalu po porodzie jak po siarze nadeszło mleko i Patryk coś się nie mógł najeść..jadł godzinami.. jadł..jadł.. i końca nie było widać..piersi bolały, ja zmęczona..i w pewnym momencie obudziłam się przy Patryku. Patrzę a on prawie rozebrany a ja wywijam jego ubranko na lewą stronę i chce mu je tak ubrać :szok:
KasiaIrlandka - super, że Ola tak szybko przestawiła się w nocy:-)
Lubiczanko, Tichonek - ja jeszcze się wstrzymam z odstawianiem..tak tylko orientacyjnie pytałam..chyba przyzwyczaiłam się już wstawać co parę lub kilka godzin..ale czasem naprawdę mam dosyć jak go kładę a on w płacz bo chce jeszcze sobie possać pierś i tak najchętniej by spał..albo śpię smacznie a tu znowu pora jedzonka..:sorry2:
A co do kubła - przeszukałam osiedle i właśnie nigdzie go nie ma :dry: słyszałam, że jeździ firma która zbiera porzucone kubły..tylko nie wiem czy można z niej jakoś odzyskać kubeł? Najlepiej jak m pójdzie do binmana..
Tichonek - rozbawiłaś mnie tymi głupolami :-D:-D:-D:-D
(...) Nie wiem czy czytacie 'nasz glos',mi wczoraj wpadl w rece i zaluje ze teraz jestem swiadoma. Otoz jest tam artykul o radonie-pierwiastku promieniotworczym. Ponoc w Irlandii w 5tys.domow poziom tego pierwiastka jest rakotworczy,a zachodnie i poludniowe hrabstwa maja najgorzej:-(Podali linka,mozna wpisac swoj adres i sprawdzic jak to wyglada w naszym rejonie- Radiological Protection Institute of Ireland. U nas oczywiscie jest najwyzszy:szok::wściekła/y:
no coment :-(

reklama
Witam i ja!
Wczoraj wieczorkiem myslalam ze cos poczytam ale przeczytalam tylko Misi post i Szym zaczal wyc:-(.
Nie wyszly mu do konca jeszcze te dwie jedyneczki i sie meczymy z nimi:-(
Podalam mu nurofen i zasnal ale i tak poplakiwal troszke przez sen-bidulek moj.
Dzis tez mial problem z zasnieciem na drzemke,ale jakos zasnal.

Zakupilam wczoraj mlodemu ubranko na roczek w next;-) dzis mu przymierzalam i wyglada super tylko spodnie troche przydlugie,ale jak buciki zaloze to bedzie ok.

A ja mam zamiar zrobic tort w ksztalcie samochodu:-pmam nadzieje ze mi wyjdzie;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry