Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W szczegóły wnikać nie będę i tak wiadomo o co kaman
Takie uroki przedszkolnego życia
Ja mięsiwo i sosik mam z wczorajszego obiadu,tylko jakiś makaronik dogotuję,kalafior albo fasolkę z bułeczką i spokój z garami
Za to odkurzanie mnie wzywa bo kociska latają po mieszkaniu
Nie wiem czy czytacie 'nasz glos',mi wczoraj wpadl w rece i zaluje ze teraz jestem swiadoma. Otoz jest tam artykul o radonie-pierwiastku promieniotworczym. Ponoc w Irlandii w 5tys.domow poziom tego pierwiastka jest rakotworczy,a zachodnie i poludniowe hrabstwa maja najgorzej:-(Podali linka,mozna wpisac swoj adres i sprawdzic jak to wyglada w naszym rejonie- Radiological Protection Institute of Ireland. U nas oczywiscie jest najwyzszy![]()
Ładne rzeczy
U mnie na całe szczęście,stężenie najmniejsze

Oglądałyście może?
To jeszcze takiego,w którym siedziało 2 policjantów
,

Policja wpada do barakowozu,w którym pomieszkiwał z kolegami,a Ci oczywiście,że nie,nie znają takiego,a siedzą przy dość koślawym stole,nakrytym obrusem i jeszcze flaszka wódy na nim stoi

Jak wpadli?Mieli tytuł: Profesor Doktor Rehabilitowany

a jak juz sie bierzesz za odkurzacz to do mnie tez wpadnij, bo o okruchy na dywanie mozna sie przewrocic ;-)
ale przynajmniej nic nie jest w stanie mi dzisiaj humorku popsuć i nawet nie iwem skąd się on wziął nie miam takich fajnych powodów jak Tichonek 

a jednak jest oby sobie nei poszedł heheNa szczęście P ma codziennie wieczorny dyżur z małym więc jak zasiadłam na kanapie tak mnie nie można było z niej ruszyć a mały ujeżdżał Pawła ;-) więc luuuzikPauletta-hmmmTo nie za wesoło,jeśli Wiktorkowi włączyła się bateria na noc...Gdybym to ja była w ciąży i kierowała taki kawał drogi,to niechby moje dziecię spróbowało nie dać mi pospać
Masakra piłą meczaniczną jak nic;-)

Na szczęście zdążyłam na tyle wychamować że wysepki nie zaliczyłyśmyladnie sobie wycieczkujecie;-)pauletta przerazilas mnie z tym rondem ktorego nie zauwazylasMy tak mielismy kiedys-A.gadal przez telefon i nie wyhamowal,wjezdzajac w rondo
Nie pamietam,ale chyba wracalismy z Shannon jakos.Szczescie ze nic na wysepce nie bylo,tylko trawka
Nie wiem czy czytacie 'nasz glos',mi wczoraj wpadl w rece i zaluje ze teraz jestem swiadoma. Otoz jest tam artykul o radonie-pierwiastku promieniotworczym. Ponoc w Irlandii w 5tys.domow poziom tego pierwiastka jest rakotworczy,a zachodnie i poludniowe hrabstwa maja najgorzej:-(Podali linka,mozna wpisac swoj adres i sprawdzic jak to wyglada w naszym rejonie- Radiological Protection Institute of Ireland. U nas oczywiscie jest najwyzszy![]()
ale gdyby to były godziny szczytu to kraksa murowana
ale tam żywego ducha nie było także spokojnie z tego wybrnęłyśmy bez szwanku
:-):-)
Ja polecam mop elektryczny na parędziewczyny mozecie polecic jakis dobry mop, wszystkie które mam/miałam to tylko rozmazuja brud i moczą podłogę a nie myja![]()
super sprawa mam takowy ;-) tyle że teraz w domu mam wszędzie wykładziny
i tylko stoi i się kurzy bo na powierzchnię jaką jest łazienka to mi się go nie chce wyciągać

A normalnie się tak zaśmiałam głośno z tych przestępców,że Daniel aż podskoczył
.Masakra-idiotów niestety nie brakuje
.Co do odkurzania-nie mam nic przeciwko temu aby i do mnie ktoś wpadł-z tym,że u mnie królują teraz nie okruchy(choć ich też nie brakuje),ale moje włosy
ale J zapłacił za niego ok 30e....Pewnie, ze sie nie zrazilam. A piszac tamtego posta mialam na mysli caloksztalt:-) No przeciez dotarlysmy z Ada cale i zdrowe;-)No z ta bezpieczną jazdą to poleciałaś kochanabezpieczna haha szczególnie wtedy jak przez mgłę ronda nie zauważyłam i ledwo wyrobiłam na zakręcie
![]()
ehhhhh
No ale mam nadzieję że się nei zraziłaś do mnie jako kierowcyi z chęcią sie gdzieś wybiorę z Tobą choćby nawet na zakupy
![]()

Pomozesz mi ten "cycowy" tort upichcic na 30-tke mojego A.;-):-) No i mam nadzieje, ze sie zgodzisz, bo ja umiem tylko cycki z blota robic (a i te robilam ostatnio jakies 24 lata temu

).

Gratuluję!Witam ja na chwilkę z wiadomością Julci dziś wyszły 2 ząbki![]()

słyszałam, że jeździ firma która zbiera porzucone kubły..tylko nie wiem czy można z niej jakoś odzyskać kubeł? Najlepiej jak m pójdzie do binmana..

no coment :-((...) Nie wiem czy czytacie 'nasz glos',mi wczoraj wpadl w rece i zaluje ze teraz jestem swiadoma. Otoz jest tam artykul o radonie-pierwiastku promieniotworczym. Ponoc w Irlandii w 5tys.domow poziom tego pierwiastka jest rakotworczy,a zachodnie i poludniowe hrabstwa maja najgorzej:-(Podali linka,mozna wpisac swoj adres i sprawdzic jak to wyglada w naszym rejonie- Radiological Protection Institute of Ireland. U nas oczywiscie jest najwyzszy![]()
mam nadzieje ze mi wyjdzie;-)