Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-))
Choć przyznam,że niektóre rzeczy wypróbujemy z pewnością w niedalekim czasie(nie będziemy czekać na specjalną okazję)
Puki co idę powiesić pranie i wstawić następne
-To co Tygryski lubią najbardziej

ciężko powiedzieć czy to ta droga-w każdym razie nie jechaliśmy przez miasto i wyjechaliśmy na ostatnim rondzie za PL-już prosto na drodze do cashelWitam.
Lubiczanko dzięki za odwiedzinki ;-)
Już się nie mogę doczekac wypadu na rybki i grilla
A jaką drogą jechaliście? Tą co M podpowiadał?
Ja już ogórkową zrobiłam i chyba walnę się na kanapie.Taka jestem jakaś sklapcaniała![]()
My też już mamy wizję wspólnego wypadu

Dosłownie może ze 4-5 nie znał.
Szczęki nam opadły na podłogę
jak to cieszy ... moja tez jak poszła do przedszkola to spiewa alfabet i bardzo lubi pisac... Kupilam jeje w tesco taki szablon i teraz siedzi i ciagle sie uczy jak to Ona mowi, Gratulacje dla Radusia.A ja Wam zapomniałam się pochwalić!
Wczoraj wyjęłam książkę z alfabetem i chciałam Radkowi parę literek pokazać,ale myślę:najpierw sprawdzę,ile i które zna.Zaczęłam mu pokazywać,a ten mi prawie wszystkie powiedziałDosłownie może ze 4-5 nie znał.
Szczęki nam opadły na podłogę
![]()

u mnie tez najwieksze
:-) Ale dzisiaj wieczorem usiade i wszystko skrupulatnie nadrobie. Jakos ostatnio doslownie nie mam czasu nawet sie po d**ie podrapac.
Nie wiem sama skad mi sie tyle zajec zbiera. Mr Kacper juz nie chce tak spac jak wczesniej, wiec nie mam w ciagu dni 3 godnin "offa". Wczoraj jakies zakupki, sprzatanko, odwiedziny znajomych, i dzien minal jak z bata strzelil. Dzisiaj tez dopiero teraz mam czas usiasc ale nie na dlugo, bo zaraz trzeba obiada nastawiac bo o 5 bedzie moj szef 

. Pozniej skrobne cosik wiecej.
Oczywiście myślę o kredycie tu,a nie w Polandii...

Mamuśki
Jak wiecie, lecimy jutro do Pl no i nasunęło mi się takie pytanie, dosyć istotne z racji tego ze lece z małą sama;
Czy jak oni wyciagają juz na miejscu wózki z samolotu to odrazu je składają czy zostawiają osobno stelaż i osobno gondole/spacerówke?
Z małą na ręku raczej trudno będzie mi to złożyc... Mechanizm jest prosty ale jedank potrzebne dwie ręce....![]()