Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale Ada tesz do okruszkow nie nalezala, jak sie urodzila;-) 3800 g i 52 cm...:-)Rzeczywiscie malenkaa na tym drugim zdjeciu - to taka byla moja Olcia jak sie urodzila...
I zrozumialas cos? Bo ja niea ja próbuję zrozumieć film "wojna polsko-ruska"...prawie kończę i niestety nie wiem, o co chodzi
spokojnej nocki wszystkim;-)
Malo tego... Nabralam jakiegos wstretu do Szyca przez ten film
Jeden fasolek, ktoremu to "niby cos tam wisi"MamoAdy..słodziak..:-) a niedługo będziesz miała kolejnego szkraba..a właśnie..a Ty wiesz już ile masz fasolek? ;-)

No, *******a ze mnieA tej huśtawki to Ty nie mogłaś wcześniej wystawić zanim ja bujaczek kupiłambo chciałam taką właśnie ale za drogo stoi a tu taki zonk teraz nooooooooooo
![]()
Ja juz ja kiedys wystawialam a pozniej stwierdzilam, ze niech jeszcze jest ale juz od kilku tyg. zbieralam sie w sobie i szukalam pedu
zeby wystawic ogloszenie
Kochana, mam nadzieje, ze nie kopie Ady, bo chcialabym, zeby chociaz jedno dziecko do mnie bylo podobneMamoady zaraz będziesz miała kopię córeczki,tylko z małą różnicą między nogami....o ile się nic nie zmieniło![]()
I to bez roznicy, co tam miedzy nogami bedzie mialo
A Ada, to kopia tatusia, ze mnie chyba nic to dziecko nie ma. No chyba, ze inteligencje

......
Choc mój M o tej wstaje do pracy.
prawie go nie widac 

a tu takie wieści
jak było dzis, opiekunki sie przydaly?
......
Irol-jakby nie bylo
....to jest syn szefa mojego m.........w gazecie o nim pisze podobno Angela ma gazete pozniej podrzucic....
ale naprawdę warto(choć przyznać się muszę ,że jak raz w miesiącu nim przejadę to sukces
)
)choć na uczciwości szczerze mówiąc niczego się nie dorobiłam-ech-tak zle i tak niedobrzenieeeeI zrozumialas cos? Bo ja nieMalo tego... Nabralam jakiegos wstretu do Szyca przez ten film
![]()
a wstrętu do Szyca nie mam;-)