Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nie po raz pierwszy korzystalam z ich usług dlatego mogę polecić.
. Wczoraj było super, ale dzisiaj małą takich spazmów dostała, że
, za nic nie dała się uspokoić. Zaniosłam ją do cioci obok i zatrzasnęłam drzwi przez przypadek, a tam była Ania

. Jezu, biegiem pognałam do M pracy po klucze, myślałam, że umrę po drodze ze strachu. Dobrze, że Ania w łóżeczku leżała. Płakała jak przyszłam. Utuliłam ją, poryczałam, że głupia matka ze mnie. Na razie niunia jest ok. A Martynka jest u tej cioci.
taki jakiś dzień dziwny 
Jezuu nawet nie moge sobie wyobrazić co czułaśWitam dziewczynki:-)
tylko wpadłam Was poczytać wczoraj i dzisiaj, bo jestem nianią, albo tylko byłam. Wczoraj było super, ale dzisiaj małą takich spazmów dostała, że
, za nic nie dała się uspokoić. Zaniosłam ją do cioci obok i zatrzasnęłam drzwi przez przypadek, a tam była Ania
. Jezu, biegiem pognałam do M pracy po klucze, myślałam, że umrę po drodze ze strachu. Dobrze, że Ania w łóżeczku leżała. Płakała jak przyszłam. Utuliłam ją, poryczałam, że głupia matka ze mnie. Na razie niunia jest ok. A Martynka jest u tej cioci.

szczęście że twój m blisko pracuje
to jest największy minus wszystkich zatrzaskowych drzwi nie można zapomnieć klucza 

Ach,aż ciarki przechodzą...jak się tego słucha...
i kaszki.
)
Dobrze,że masz głowę na karku i szybko się uwinęłaś(a swoją drogą jak sobie pomyślę jak mój Daniel sie zanosi gdy go zostawię samego na kilka minut-to by było
)
-zakiziały internet-3ci raz próbuję wkleić tego posta(na szczęście teraz już wiem,żeby najpierw skopiować)