reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Jejku jak ja sie objadłam :zawstydzona/y::sorry: kopytka za mną chodziły jakiś czas już więc jak zrobiłam tak nałożyłam sobie baaaaaardzo solidną porcję:sorry: teraz się ruszyć nie mogę masakra jakaś:baffled: ale warto było kopytka i sosik wyszły kozackie :-D:-D:-D

Jednak chyba Ania się przestraszyła, bo nie mogę na chwilkę jej z oczu zejść, bo żałośliwie płacze. Boże jaka ja durna byłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no: Moje kochane maleństwo. Byłyśmy sobie na spacerku, bo pogoda taka w miarę

asiu takie malutkie dzieci szybko zapominają,poprzytulaj ją i będzie dobrze:tak:a jaka ona już duża:tak::szok:

mamo ady:-D:-Dhehe uśmiałam sie:-D

ewelcia mam juz oczy czerwone od monitora i nic ciekawego nie moge znaleźc:no::confused2:

Marta-nie ma za co-pchanie z Tobą auta to czaysta przyjemność;-):-D
MamoAdy-na której?Chyba nie na tej,na której miała3(?)dni?
A ja wróciłam właśnie ze spotkania z nauczycielką Dawidka-same ochy i achy(jestem z niego dumna)ale jest jedno"ale"-z cyklu ciągle to samo-czyli nie chce rozmawiać:wściekła/y:Wszyscy widzą,że rozumie,wykonuje polecenia,pisze,czyta,ale d...z mówieniem-i na speach therapy muszę go zaciągnąć(na które czekamy juz kilka miesięcy:crazy:)
A-znalazłam swoją miłość sprzed3lat na you tubie-czy któraś z Was posiada może wiedzę na temat kiedy to dzieło powstało(nie tylko o piosenkę mi chodzi,ale o cały"film"),albo może jest w posiadaniu kopii?Bo wiem,że jest wieeele wersji,ale ta jest moją ukochaną
Fajnie-zapomniałam wkleić linka [ame="http://www.youtube.com/watch?v=Ej1zMxbhOO0&feature=related"]YouTube- Phantom of the Opera[/ame]

Hejka
Lubiczanko,Joanna to dopiero dziś o 19:40 dowiemy się o romansie,albo i może ,że Grazia jest w ciąży z Mareczkiem? :-D:-D
Fascynujące,po prostu fascynujące :unsure::rofl2::-D:-D
(...)
To Grazia jest w ciąży? A ona miała niby problemy z zajściem..hm..albo to jej mąż..:confused2: eh..nie pisz lepiej więcej bo się wciągnę..i dlatego właśnie nie lubię seriali...:no:
ale daj znać czy tak było jak dziewczyny pisały..:tak::-D heh

MartaF- Szymon jeszcze jest mniejszy od Puchatka..;-) ale fajniusi :-) Szym ma się rozumieć :tak:
Asienko_r - dobrze, że praca M blisko :szok:
Dyta - gratki, że "odcycowanie" przebiega gładko :happy:

Co do CHB to porażka..przez tych co oszukiwali i oszukują..takie teraz przeboje mamy :wściekła/y: Mi na dniach też przyszedł list z datą 30 styczeń..i oczywiście magiczne 21 dni :eek: na dostarczenie do pracy by podbili i wysłanie do nich..:baffled::crazy:

Marta - a Ty dzwoniłaś do mnie kilka dni temu..dopiero dziś zobaczyłam.:zawstydzona/y:

Hejka

To Grazia jest w ciąży? A ona miała niby problemy z zajściem..hm..albo to jej mąż..:confused2: eh..nie pisz lepiej więcej bo się wciągnę..i dlatego właśnie nie lubię seriali...:no:

MartaF- Szymon jeszcze jest mniejszy od Puchatka..;-) ale fajniusi :-) Szym ma się rozumieć :tak:
Asienko_r - dobrze, że praca M blisko :szok:
Dyta - gratki, że "odcycowanie" przebiega gładko :happy:

Co do CHB to porażka..przez tych co oszukiwali i oszukują..takie teraz przeboje mamy :wściekła/y: Mi na dniach też przyszedł list z datą 30 styczeń..i oczywiście magiczne 21 dni :eek: na dostarczenie do pracy by podbili i wysłanie do nich..:baffled::crazy:

Marta - a Ty dzwoniłaś do mnie kilka dni temu..dopiero dziś zobaczyłam.:zawstydzona/y:
Lepiej pózno niż wcale;-):-D:-D:-D:-D

Hejka

No niby jest bezpłodna,ale z reguły na tasiemcach ktoś cudownie zachodzi w ciążę...no wiesz takie niepokalane poczęcie,albo go będzie szantażować ,że jest w ciąży by dobic mu gwoździa do trumny :sorry:

Idę bo Matt jęczy.Spadł z Antkiem z łóżka bo się nakryli kocem i walnęli w tył :eek::confused2:

reklama
No to apropo m jak milosc to ja wam jeszcze podkrece srobke hih Na onecie czsem sa opisy co bedzie w przyszlych odcinkach.Najsmiesniejsze jest to ze
ja nigdy tego nie widze i maz mi zdaje relacje pytajac :Chcesz wiedzic co bedzie w M jak milosc? hih
No wiec powiem wam tyle ze Hanka podobno wyjedzie do innego miasta,i pozna tam jakiegos faceta,ktorego bedzie gral Krolikowski ale ten starszy.Wiecej nic nie wiem..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry