Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kopytka za mną chodziły jakiś czas już więc jak zrobiłam tak nałożyłam sobie baaaaaardzo solidną porcję
teraz się ruszyć nie mogę masakra jakaś
ale warto było kopytka i sosik wyszły kozackie 

Wszyscy widzą,że rozumie,wykonuje polecenia,pisze,czyta,ale d...z mówieniem-i na speach therapy muszę go zaciągnąć(na które czekamy juz kilka miesięcy
)To Grazia jest w ciąży? A ona miała niby problemy z zajściem..hm..albo to jej mąż..Lubiczanko,Joanna to dopiero dziś o 19:40 dowiemy się o romansie,albo i może ,że Grazia jest w ciąży z Mareczkiem?
Fascynujące,po prostu fascynujące
(...)
eh..nie pisz lepiej więcej bo się wciągnę..i dlatego właśnie nie lubię seriali...

heh

Mi na dniach też przyszedł list z datą 30 styczeń..i oczywiście magiczne 21 dni
na dostarczenie do pracy by podbili i wysłanie do nich..

Lepiej pózno niż wcale;-)Hejka
To Grazia jest w ciąży? A ona miała niby problemy z zajściem..hm..albo to jej mąż..eh..nie pisz lepiej więcej bo się wciągnę..i dlatego właśnie nie lubię seriali...
ale daj znać czy tak było jak dziewczyny pisały..heh
MartaF- Szymon jeszcze jest mniejszy od Puchatka..;-) ale fajniusi :-) Szym ma się rozumieć
Asienko_r - dobrze, że praca M blisko
Dyta - gratki, że "odcycowanie" przebiega gładko
Co do CHB to porażka..przez tych co oszukiwali i oszukują..takie teraz przeboje mamyMi na dniach też przyszedł list z datą 30 styczeń..i oczywiście magiczne 21 dni
na dostarczenie do pracy by podbili i wysłanie do nich..
Marta - a Ty dzwoniłaś do mnie kilka dni temu..dopiero dziś zobaczyłam.![]()

Mój fon coś szwankuje i nie widać czasem czy ktoś dzwonił..a że dziś wchodziłam na przychodzące - patrzę a tu Marta..i tak patrzę z ciekawości na datę..Lepiej pózno niż wcale;-)![]()

No niby jest bezpłodna,ale z reguły na tasiemcach ktoś cudownie zachodzi w ciążę...no wiesz takie niepokalane poczęcie,albo go będzie szantażować ,że jest w ciąży by dobic mu gwoździa do trumnyHejka
To Grazia jest w ciąży? A ona miała niby problemy z zajściem..hm..albo to jej mąż..eh..nie pisz lepiej więcej bo się wciągnę..i dlatego właśnie nie lubię seriali...
ale daj znać czy tak było jak dziewczyny pisały..heh