Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kopytka za mną chodziły jakiś czas już więc jak zrobiłam tak nałożyłam sobie baaaaaardzo solidną porcję
teraz się ruszyć nie mogę masakra jakaś
ale warto było kopytka i sosik wyszły kozackie 

Wszyscy widzą,że rozumie,wykonuje polecenia,pisze,czyta,ale d...z mówieniem-i na speach therapy muszę go zaciągnąć(na które czekamy juz kilka miesięcy
)To Grazia jest w ciąży? A ona miała niby problemy z zajściem..hm..albo to jej mąż..Lubiczanko,Joanna to dopiero dziś o 19:40 dowiemy się o romansie,albo i może ,że Grazia jest w ciąży z Mareczkiem?
Fascynujące,po prostu fascynujące
(...)
eh..nie pisz lepiej więcej bo się wciągnę..i dlatego właśnie nie lubię seriali...

heh

Mi na dniach też przyszedł list z datą 30 styczeń..i oczywiście magiczne 21 dni
na dostarczenie do pracy by podbili i wysłanie do nich..

Lepiej pózno niż wcale;-)Hejka
To Grazia jest w ciąży? A ona miała niby problemy z zajściem..hm..albo to jej mąż..eh..nie pisz lepiej więcej bo się wciągnę..i dlatego właśnie nie lubię seriali...
ale daj znać czy tak było jak dziewczyny pisały..heh
MartaF- Szymon jeszcze jest mniejszy od Puchatka..;-) ale fajniusi :-) Szym ma się rozumieć
Asienko_r - dobrze, że praca M blisko
Dyta - gratki, że "odcycowanie" przebiega gładko
Co do CHB to porażka..przez tych co oszukiwali i oszukują..takie teraz przeboje mamyMi na dniach też przyszedł list z datą 30 styczeń..i oczywiście magiczne 21 dni
na dostarczenie do pracy by podbili i wysłanie do nich..
Marta - a Ty dzwoniłaś do mnie kilka dni temu..dopiero dziś zobaczyłam.![]()

Mój fon coś szwankuje i nie widać czasem czy ktoś dzwonił..a że dziś wchodziłam na przychodzące - patrzę a tu Marta..i tak patrzę z ciekawości na datę..Lepiej pózno niż wcale;-)![]()

No niby jest bezpłodna,ale z reguły na tasiemcach ktoś cudownie zachodzi w ciążę...no wiesz takie niepokalane poczęcie,albo go będzie szantażować ,że jest w ciąży by dobic mu gwoździa do trumnyHejka
To Grazia jest w ciąży? A ona miała niby problemy z zajściem..hm..albo to jej mąż..eh..nie pisz lepiej więcej bo się wciągnę..i dlatego właśnie nie lubię seriali...
ale daj znać czy tak było jak dziewczyny pisały..heh