reklama

Mamy z Irlandii!!

JC_OMG_sign.gif
:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
MamoAdy-na której?Chyba nie na tej,na której miała3(?)dni?
Nieeee:-D Na tym drugim, gdzie miala 3 mies. Wlasnie sobie z ciekawosci sprawdzilam- jak miala 3 mies., to wazyla prawie 5300g:tak:

Gastone, to i ja Ci powiem... ty tez mi sie snilas!! Juz 2 razy od soboty:szok:
Pierwszy raz, ze bylas u mnie z rodzinka w odwiedzinach. I mialas 4 dzieci:szok::-D A ja musialam ogarnac jeszcze lazienke, bo mialas zostac u nas na noc!
A dzisiaj mi sie w nocy snilas, bo wczoraj caly dzien o Tobie myslalam. I snilo mi sie tez, ze bedziesz miala trojaczki:-D:-D:-D I nawet sobie pomyslalam we snie, ze jednak dobrze mi sie wysnilo, bo Maksio + trojaczki daja jednak ta czworeczke, z ktora bylas u mnie w odwiedzinach:eek::szok::-D:-D:-D:-D
Jak przysnisz sie jeszcze komus, to chyba zostaniesz ogloszona FORUMOWA KROLOWA SNOW:-D:-D:-D Tak dla odmiany, zamiast Misi;-):-D

Mamo_ady mnie się też trojaczki Gastone śniły:happy:Może coś w tym jest:happy:Gastone,niech tam pan doktor następnym razem dobrze policzy:-D:-D:-D
A Ty,Margaritta Boga w to nie mieszaj,każdemu się może coś takiego przytrafić:sorry:A jakby Twojego szanownego taka Grażka dopadła to co?:-D:-D:-D

witam,
frog - odpoczywaj bidulko i korzystaj z tygodnia "wolności i spokoju", ja już o wiele lepiej, wię;-)c odwiedzę cię w tygodniu;-)
a co do M jak Miłość - nie oglądam, bo to pora kąpieli mojego dziecka, ale tak jestem na bieżąco - moje współlokatorki namiętnie oglądają i zdają mi relacje;-)

Odpoczywam Aniu odpoczywam ale trudno inaczej jak w koncu nie musze byc na pelnych obrotach, a dzis pelny luz:-D:-D:-D bez zagladnia mi przez ramie jak cokolwiek robie.

Anineczko no ja juz dawno czytalam ten artykul Szok co sie dzieje ale coz sie dziwic jak gro ludzi naduzywa prawa i socjala a potem ci co najbardziej potrzebuja maja pod gorke i musza wszystko udowadniac co kilka tyg. - wiec donosza.

Witam dziewczynki:-)
tylko wpadłam Was poczytać wczoraj i dzisiaj, bo jestem nianią, albo tylko byłam:eek:. Wczoraj było super, ale dzisiaj małą takich spazmów dostała, że :szok:, za nic nie dała się uspokoić. Zaniosłam ją do cioci obok i zatrzasnęłam drzwi przez przypadek, a tam była Ania:szok::wściekła/y::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Jezu, biegiem pognałam do M pracy po klucze, myślałam, że umrę po drodze ze strachu. Dobrze, że Ania w łóżeczku leżała. Płakała jak przyszłam. Utuliłam ją, poryczałam, że głupia matka ze mnie. Na razie niunia jest ok. A Martynka jest u tej cioci.

Asienko az mi wlos na glowie zjezyl. Ale przezylas chwile grozy. Najwazniejsze ze wszystko skonczylo sie dobrze. Teraz tulisz malenka i sobie wyrzucasz ze bylas taka nieostrozna ale to moglo i moze sie przydarzyc kazdej z nas.

Gaston moje gratulacje - blizniaki WOW podwojne szczescie:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Marta-to przez tą nowąwersję.My jak wgraliśmy to nam strasznie mulił komputer i zdecydowaliśmy pozostać przy starej wersji:tak:
Gastone-ulala-królowa snów jak się patrzy;-)
Anineczko-ładnie(tylko nie prowokuj takich wypadków sama,bo mogą przynieść odwrotne skutki;-):-D).A co mają marudzić-chłopaki dzielniachy jak się patrzy:-)
Tichonek,Margaritta-widzę,że od seriali do psów niedaleko(skoro tak zgrabnie wkręciłłyście do rozmowy"sucz";-):-D:-D:-D:-D)
MamoAdy-Daniel ma prawie trzy miesiące i dooobre 6kg:szok:
No to na dzisiaj chyba tyle-J właśnie obżyna włosy Dawidowi,zaraz jak to mówi Anineczka-full serwis trzeba zrobić całej trójce i znalezć coś ciekawego w tv:tak::happy:.Na wszelki wypadek życzę Wam milllluuuusiej nocki i kolorowych snów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry