Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NieeeeMamoAdy-na której?Chyba nie na tej,na której miała3(?)dni?
Na tym drugim, gdzie miala 3 mies. Wlasnie sobie z ciekawosci sprawdzilam- jak miala 3 mies., to wazyla prawie 5300g

A ja musialam ogarnac jeszcze lazienke, bo mialas zostac u nas na noc!

I nawet sobie pomyslalam we snie, ze jednak dobrze mi sie wysnilo, bo Maksio + trojaczki daja jednak ta czworeczke, z ktora bylas u mnie w odwiedzinach

Tak dla odmiany, zamiast Misi;-)

no nie wiem czemu
Ja to bym się zajęła najpierw pierwszą z tych osób,która by mi się pod rękę nawinęłajakos wiem ,ze niby obie strony winne,ale i tak pierwsze co to zajęłabym się tą sucząno nie wiem czemu
![]()
Ale suczy też bym dała do wiwatu
Jak coś to daj znać (lepiej,żebyś nie musiała
)witam,
frog - odpoczywaj bidulko i korzystaj z tygodnia "wolności i spokoju", ja już o wiele lepiej, wię;-)c odwiedzę cię w tygodniu;-)
a co do M jak Miłość - nie oglądam, bo to pora kąpieli mojego dziecka, ale tak jestem na bieżąco - moje współlokatorki namiętnie oglądają i zdają mi relacje;-)

bez zagladnia mi przez ramie jak cokolwiek robie.Witam dziewczynki:-)
tylko wpadłam Was poczytać wczoraj i dzisiaj, bo jestem nianią, albo tylko byłam. Wczoraj było super, ale dzisiaj małą takich spazmów dostała, że
, za nic nie dała się uspokoić. Zaniosłam ją do cioci obok i zatrzasnęłam drzwi przez przypadek, a tam była Ania
. Jezu, biegiem pognałam do M pracy po klucze, myślałam, że umrę po drodze ze strachu. Dobrze, że Ania w łóżeczku leżała. Płakała jak przyszłam. Utuliłam ją, poryczałam, że głupia matka ze mnie. Na razie niunia jest ok. A Martynka jest u tej cioci.

Hehehe, wiemMamo_ady mnie się też trojaczki Gastone śniłyMoże coś w tym jest
Gastone,niech tam pan doktor następnym razem dobrze policzy
![]()
Wlasnie dlatego napisalam.
).A co mają marudzić-chłopaki dzielniachy jak się patrzy:-)

)

.Na wszelki wypadek życzę Wam milllluuuusiej nocki i kolorowych snów