reklama

Mamy z Irlandii!!

:no:byłyby juz rano:tak:mam nadzieje ze autko jest bo ma tyko 70000mil:sorry:
mialam napisac ze moze licznik byl kombinowany :sorry:ale przeczytalam dalej ze juz poszla do Zyda

Dziewczynki a powiedzcie mi, czy tutaj jest jakiś specyfik na ciemieniuchę, bo Ania ma, a smarowanie oliwką i wyczesywanie nic nie dają. W Polsce nie miała, więc nie pomyślałam, żeby coś kupić, np. olejuszkę.

U nas pogoda ładna, więc po obiedzie pójdziemy na spacerek i po mąkę, bo jutro tłusty czwartek i będę dzisiaj smażyć obwarzanki, bo pączków nie umiem:-p
Treatment Cradle Cap shampoon(chyba dobrze napisalam) na ciemieniuche
Witam sredecznie.
Mam na imię Angelika jestem mamą dwóch 5, 5 miesięcznych chłopców bliżniaków i mieszkamy w Carlow.
Witam!
wreszcie ktos z moich okolic;-)......i to jak blisko:-):tak:.....

Znow temat " Z jak Zdrada":-D:-D:-D:-D

Didi dzielna z Ciebie babeczka,i jak spokojnie o tym piszesz ja to bym sie wkurzyla strasznie.

Anineczko jesli chcesz male autko i dobre co malo pali,moge polecic Toyote Starlet:tak:
Mielismy z 3 lata temu z 1995r chodzila jak osa:-) wcale a wcale sie nie psula.
Mojego m szefa corka tez ma tylko z 1998r i w nowej budzie....jest fajniejsza...

oo nawet nie wiedzialam ze jutro tlusty czwartek:confused2:....:sorry:.....

Cos mialam napisac i zapomnialam...no tak skleroza nie boli:-p

A tak w ogole to wiatm:-):zawstydzona/y:

reklama
A zapomniałam sie pochwalic wczoraj jak wróciłam L mówi ze nam sie ogrzewanie zepsulo no i super chata zimna jak nic ale wczoraj kolesc przyszedl pomajstrowal i oszacowal koszty wymiany itp no i mowi z wroci dzisiaj a ja se mysle ze jak to irol pewnie nie pojawi sie a on wlasnie teraz siedzi i naprawia mi piecyk i slysze ze cos dziala powoli oby bo wczoraj pozyczalam grzejnik od kolezanki bo bysmy zamarzli jest tak zimno w domu. Tyle dobrze że kominek mamy to wczoraj przy nim siedzielismy.
No nic mam nadzieje ze naprawi to.

Didi ja bym wlozyla do głównego bo wtym sa ostrza i metalowe przedmioty wiec sie czepili no ale tak jak mowisz oni trzaskaja tym torbami jak nic moje sa bez kółek oderwane, nawet jak ubezpieczylam torbe to mi powiedzieli ze kasy nie oddadza bo to sie zdarza masakra jakas. ale przynajmniej rodzice ci wysla:)

Hello

Didi, Kamcia- witamy, witamy:-)
Dziewczynki a powiedzcie mi, czy tutaj jest jakiś specyfik na ciemieniuchę, bo Ania ma, a smarowanie oliwką i wyczesywanie nic nie dają. W Polsce nie miała, więc nie pomyślałam, żeby coś kupić, np. olejuszkę.
Nie wiem czym mozna to smarowac, jak juz sie pojawi ale na pewno polece Ci mycie glowki zamiast reka, to myjka frotte (czy jakakolwiek):tak:
My od urodzenia Adzie mylismy glowe myjka i to tak dosyc mocno (tak bez przesady:-D:-D:-D) i nigdy z tym problemow nie mielismy.
Polecilam ten sposob kolezance, ktora u synka tez walczyla z ciemieniuchmi, ktore ciagle sie pojawialy i znikaly i pomoglo:-)
Mam nadzieje, ze u Was tez zadziala a jesli nie, to moze jeszcze ktoras mama ma na to jakis dobry sposob...

A mnie cos dzisiaj dol brzucha pobolewa:eek: Mam nadzieje, ze to przez to, ze sie macica rozciaga a nie przez wczorajszy "ped" i sprzatanie...
Dzisiaj wlasnie przez to nie mam co robic, bo wszystko (doslownie!!!) zrobilam wczoraj, z pomoca meza oczywiscie:tak:
dobrze, ze jest jeszcze forum, hehehe:-)

Juz sie nie moge doczekac USG a to jeszcze 2 tyg.:baffled:

Witam sredecznie.
Mam na imię Angelika jestem mamą dwóch 5, 5 miesięcznych chłopców bliżniaków i mieszkamy w Carlow.
Angelika81 witam serdecznie:tak:Fajnie,że grono mam nam(:eek::-D)się powiększa.U nas pół godziny temu słonko pięknie swieciło,wiosna normalnie a teraz leje:eek:...Dawno nie padało:eek:
Ja dziś chcę wykombinować na obiad zapiekankę z brokułami wg przepisu Julii,ale na razie to mi się nie chce:baffled:Najchętniej to bym komara przycięła z godzinkę,ale pierworodny nie da:confused2:

A ja renault bede bronic.Od kilkunastu lat mamy renault i pozbywalismy sie ich tylko ze wzgeldu na zamiane na wiekszy.Najpierw byla laguna,potem wiele lat scenic,teraz mamy espace i lagune 1,8.Nigdy nie mielismy zadnych problemow.Samochody jedzily jak zloto.Kazdy bedzie chwalil to czym jezdzi.Zawsze tak jest.Ja na parzyklad nie cierpie passatow.Jak sie kupi auto mocno przejechane zawsze cos w nim sie bedzie psuc.Ja mysle ze to jest temat rzeka ale nie chyba dla nas kobiet tylko dla facetow.

Angelika witaj! Pojawilas sie kochana rychlow czas,bo bede miala w tobie skarbnice wiedzy bo spodziewam sie blizniakow!!!

na ciemieniuche polecam wazeline!

tlusty czwartek jest jutro!

Marta zycze powodzenia w szukaniu autka :-) Ja bylam zadowolona i z mitsubishi i z bmw i teraz mam forda mondeo z 2001 i tez jest spoko. Poza zwyklymi wymianami typu oleje,nowa bateria itp, to narazie bez wiekszych napraw.

reklama
Witam sredecznie.
Witamy :-):-):-)

No i frog była i wybyła dzięki kochana za odwiedzinki :tak::tak::tak:

Mamuśki czy wiecie jak długo mniej więcej mogą trwać skurcze przepowiadające????? :confused: kurcze bo mam mętlik mały brzuch mi nie opadł a od wczoraj mnie męczą i wcale do delikatnych nie należą :eek::confused2: a nie pamiętam jak długo mi dokuczały z młodym ehhh ta skleroza :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry