ewelcia86
Szczesliwa mama:))
mialam napisac ze moze licznik byl kombinowanybyłyby juz rano
mam nadzieje ze autko jest bo ma tyko 70000mil
![]()
ale przeczytalam dalej ze juz poszla do ZydaTreatment Cradle Cap shampoon(chyba dobrze napisalam) na ciemieniucheDziewczynki a powiedzcie mi, czy tutaj jest jakiś specyfik na ciemieniuchę, bo Ania ma, a smarowanie oliwką i wyczesywanie nic nie dają. W Polsce nie miała, więc nie pomyślałam, żeby coś kupić, np. olejuszkę.
U nas pogoda ładna, więc po obiedzie pójdziemy na spacerek i po mąkę, bo jutro tłusty czwartek i będę dzisiaj smażyć obwarzanki, bo pączków nie umiem![]()
Witam!Witam sredecznie.
Mam na imię Angelika jestem mamą dwóch 5, 5 miesięcznych chłopców bliżniaków i mieszkamy w Carlow.
wreszcie ktos z moich okolic;-)......i to jak blisko:-)
.....Znow temat " Z jak Zdrada"

Didi dzielna z Ciebie babeczka,i jak spokojnie o tym piszesz ja to bym sie wkurzyla strasznie.
Anineczko jesli chcesz male autko i dobre co malo pali,moge polecic Toyote Starlet

Mielismy z 3 lata temu z 1995r chodzila jak osa:-) wcale a wcale sie nie psula.
Mojego m szefa corka tez ma tylko z 1998r i w nowej budzie....jest fajniejsza...
oo nawet nie wiedzialam ze jutro tlusty czwartek
....
.....Cos mialam napisac i zapomnialam...no tak skleroza nie boli

A tak w ogole to wiatm:-)

byłyby juz rano
Mam nadzieje, ze to przez to, ze sie macica rozciaga a nie przez wczorajszy "ped" i sprzatanie...
kurcze bo mam mętlik mały brzuch mi nie opadł a od wczoraj mnie męczą i wcale do delikatnych nie należą